Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@nina4 vies co, ja som v ten den stravila v nemocnici asi 3 hodiny, tak uz som nemala silu sa smiat pocas vysetrenia 😀 ale nabuduce sa asi zasmejem.. 😀 a este ked pocuva brucho cez taky lievik, to mi je tiez vtipne. to neviem, co tym pocuva 😀 minule to chcel mm vyskusat s hrncekom, tak mu to asi dovolim, ze co bude pocut 😀
ale vytisne sa, neboj. mna zas bolia panvove kosti, ako by sa uz chystali.. uvidime, co bude..podla mna tu budeme rodit viacere naraz.. to bude srandy 😀
@zuzkaamato @nina4 asi to veru tak vyzerá že pojdeme všetky naraz 😀 ja som dnes upratala a ešte v obývačke umyla okná a začalo mi na ne pršať 😀 😀 bolí ma celý spodok a zdá sa že mi aj častejšie tvrdne brucho no čo z toho ked sa drobcovi nechce
@zuzkaamato ja dnes mam nejake silne pucaky aj v brusku aj dole a prave sme sa vratili z flakaciek a som k.o. 😝 Uz sa z gauca ani nepohnem...nie ze by som aj chcela ale tuhnem tu jak cencul v zime.... 😀 ale ma to aj vyhodu, mozem si vychutnavat lakotinky co sme nakupili.....no najprv si hodim driemacika asi.... 😵
@nurili 😀 vcera si ma inspirovala s tou cukrarnou. tak som muzovi povedala, ze ci by nezbehol cez obed do tej nasej. a ze dobre, co mam kupit? tak ja, ze kremes, veternik, puncak a spic, nieco z toho vyber.. a doniesol vsetko 😀 😀
ten oddych si zasluzis, uz na to potom nebude moc casu, ked budu mimca na svete 🙂
@zuzkaamato no vidis aj to treba take sladke mlstenie, to ja rada....dufam ze sis si posmekla....joooj, ja dnes citim maleho asi vsade dokonca aj pod pazuchami...dokonca ma bolia aj rebra v zadu....a celu noc ma trapila panva.... 😝 tomu sa hovori natahovanie na skripec.... 😠
@katusska248
@zuzkaamato
sex som zabudla spomenúť 😀 ani ten nepomáha...ale veru, aspon je človeku príjemne 🙂
no ja som tiez prekvapená, ale posledný týzden sa cítim uplne super...skoro celé tehu som mala nejaké problémy, ale teraz mi je fakt fajn...energie mám na rozdávanie...takto vyupratované sme nemali ani nepamätám 😀 som zvedavá, dokedy mi to vydrží...po pôrode si budem vyčítať, čo som neoddychovala, kým som mohla 😅
@zuzkaamato a ja som pribrala ale tak snad po porode to pojde dole. Bude to nadherne ked budeme mat babatka uz pri sebe ani telku nebudeme potrebovat lebo oci budu len pre drobceka 😀 😀 😀 😀 😀
@nurili ja som takto bola vcera, zatial najhorsi den, co sa pocitov tyka a pohybov malej..dnes lepsie, vypucovali sme s mm cely dom, teda okrem tych nasich nestastnych okien, na to uz som nemala energiu. tie skusim umyt cez tyzden, ak budem vladat.
jasne, ze som si posmekla. este ma caka posledny kremes v chladnicke 😀
@maruska22 veru, bud rada, ze mas energie na rozdavanie 🙂 pri babatkach jej uz tolko asi nebudeme mat 😀
ja uz zajtra len oddychujem. vecer mame grilovacku, ale to ma pod palcom mm. ja len budem musiet byt spolocenska 😀 co neviem, ci sa mi podari...
@veraba ja by som strasne chcela skusit po porode cvicit, ale fakt, ze sa donutit a pravidelne posilovat brucho. teda samozrejme, az ked to bude mozne a ked si spravime s malou taky nejaky kazdodenny rytmus a najdem si na to cas. pred porodom som bola taka onicom, ale chcela by som skusit si vypracovat brucho.. som zvedava, ci to pojde...
ale uz to vidim, ze budem mat cas len na babatko, aby mu bolo najlepsie na svete a na seba budem kaslat 😀
@zuzkaamato no my sme práve dogrilovali...tiež som bola len na okrasu, lebo ma uz to moje celodenné pobehovanie po dome zmáha 😀 asi si dám zajtra tiez len taký oddychový dník 🙂 ak samozrejme čistou náhodou neporodím...cítim sa nejako zvlástne 🙂
@maruska22 hmm, tak drzim palce. podla terminu by si uz aj mohla, nie? 🙂 v nedelu by si porodila a v stredu -stvrtok si uz mozno doma.. 🙂 mozno to dnesne upratovanie zaberie 😉
@veraba ja krava, ze pred porodom 😀 pred tehotenstvom som chcela napisat 😀 😀 😀
@zuzkaamato no mojim deťom sa očividne nechce od maminky...aj pri prvom pôrode som prenášala vyse týzdna, takze to uz beriem s rezervou 😀 ale išla by som rodiť aj hneď...noci sú najhorišie, uz neviem ako si mám ľahnuť 🙂
@zuzkaamato ja som si to nejak neuvedomila ze si tam napisala pred poodom 😀 😀 😀 😀 😀 no ved uvidime aby sme neboli este stihlejsie ako pre tehu 😝 😝 😝 😝 a ako sa poznam ja budem sa motat len okolo babtka na co sa moooooooooooooooooc tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
babulky strasne ma pali zaha co na to zabera okrem mlieka a anacitu lebo to nepomaha 😢
@veraba no kebyze som stihlejsia ako pred tehu, tak vooobec neprotestujem... mala som 55 kil, ale kebyze mam 50, tak som happy... ja si myslim, ze to vybehame pri tych nasich uzlickoch...
@maruska22 a prvy porod ako prebiehal? dalo sa to prezit?
@zuzkaamato a kolko si pribrala lebo ja som mal tiez tych 54 - 55 a pribrala som teda dost 17kg sice to tak namne nieje vidno lebo som vysoka ale vsetko mi islo do stehien a zadku ale brusko mam zas male. ale zas mam aj napuchnute nohy a ruky tak zevraj to je aj zadrzana voda v tele - dufam. ale zas kamoska pribrala az 30 kg a do dvoch mesiacov po porode dala automaticky 20kg dole a je zas taka ako pred tehu.
@veraba ja som pribrala nejakych 16 kil. urcite, ze velka cast z toho je voda, hlavne teraz ku koncu co sme priberali. a vraj vela ostane aj v porodnici 😀 dufam, ze aspon 10 kil 😀 ja som neni moc vysoka, mam 167 cm, ale tak postavu som nemala az taku hroznu. ale tych 50 kil by bol ideal 😀 ja ani neviem, kam som to pribrala. brucho mam take normalne, proste viem si predstavit, ze tam je len jedno 3 kilove babo a trochu plodovej vody 😀 ale islo to urcite do stehien a zadku a aj ramena mam take mlandrave 😠 to som predtym nemala 😠
@zuzkaamato
@monika74 Tááák kočky ja som sa teraz tak dopratala zapekaných zemiakov s kyslým mliekom ,že ak si to náhodou dnes mladý rozmyslí ved to bude aj škoda po takej dobrej večery 😝 😀 😀 😀 😀 manžel my dnes meral obvod bruška a máme rovných 110 cm .
zuzkaamato- ved ono ti to rýchlo dojde ked ti slečnu donesú a bude sa na teba pozerať tými krásnymi kukadlami 😉 🙂 🙂
@nina4 idem sa aj ja odmerat. kde ta meral? cez pupok?
mnam, tie zemiacky by som si dala 🙂
@nina4
@zuzkaamato no dobry napad si odmerat obvod bruska zeby som isla hladat aj ja meter 😀 😀 😀 😀
@zuzkaamato na prvý porod mám dobre spomienky..museli mi ho vyvolávat, lebo drobcovi sa nechcelo, ale prebehol velmi rýchlo...ráno som prisla do porodnice akoby nič a uz o druhej poobede som bola mamička 🙂 tak dufam, ze teraz to bude mat podobný priebeh 🙂
@maruska22 hmm, tak to si mala super.. kiezby to vzdy islo tak pekne 🙂
@zuzkaamato
@nina4 no ak som sa dobre zmerala tak obvod bruska mame 94cm 😀 😀 😀
@veraba vyhravas 😀 😀 😀

@klemente mne to vyšlo iba včera a potom už nič, ale večer mi maličky tak tlačil na konečník že mi vyšla aj zlata žila a to kurnik šupa poriadne boli, ´dnes som si bola v lekárni kupit aj mastičku aj čipky, hadam to zaberie 😠