icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

veraba
14. júl 2012

@katusska248 pribrala som 17kg ale jato mam na zadku a na stehnach ☹ a ty kolko? no dr pvedala ze asi to bude diavcatko nevieme to na 100 percent

katusska248
14. júl 2012

@maruska22 hehehe ja som rovnako aktivna stale cez cele tehu tak som zvedava ako to bude po porode a hlavne ake aktivne bude babo lebo doktorka mi po pasoch povedala ze je aktivny :D mam sa na co tesit ?

zuzkaamato
14. júl 2012

@nurili no ved uvidis 🙂 ale mozno prechadzka ozaj zabrala 🙂 aspon raz by sa osvedcil nejaky babsky recept...

katusska248
14. júl 2012

@veraba ja 10-11 mam to hlavne na brusku ako aj zadok sa mi nejak zvacsil aj stehna ale nic strasne cakala som ze budem horsia :D mne 2x povedali ze chlapec takze nepredpokladam ze to bude dievcatko 🙂

nurili
14. júl 2012

@zuzkaamato 😀 😀 😀 spustim sa z kopca a som tam.... 😀 je to zvlastny pocit, neviem to popisat....skor take jak tvrdnutie bruska a s tlakom dole....tazko to opisat a mozno len poslickovia...klud Babule..... 😀 😀

zuzkaamato
14. júl 2012

@katusska248 hovorim, to je super, ze sa citis tak dobre.. to ti len mozeme poniektore zavidiet 🙂 ja ked dlhsie chodim, tak musim hladat nieco na sadnutie, nevydrzim proste..

veraba
14. júl 2012

@nurili zlata ty ukludnujes naaaaaaaaaeaaas ja to prezivam normalne stebou 😀

zuzkaamato
14. júl 2012

@nurili ehm, tak ja si asi idem ratat casove odstupy tiez, lebo mam podobne pocity 😀 ale nepravidelne, to asi nebudu ani poslovia..tvrdne brusko a tlaky su tiez, ale nic extra.. keby si nenapisala, ze to takto citis, tak ani neviem 😀

nurili
14. júl 2012

@katusska248 bude bude.... 😉 ja si myslim ze to bude falosny poplach... 😝

veraba
14. júl 2012

@katusska248 ja som tiez myslela ze budem jak gula sice aj tych 17kg je dost ale moc to namne nevydno lebo meriam 174cm a mam aj nohy a ruky napuchnute a vobec sa neprezieram a nemam ani nejake zvlasstne chute len vellllllllllllllllllllla pijem

zuzanka410
14. júl 2012

@zuzkaamato tak tak vela ludi odcudzuje psa ked je v byte male babatko ale pre mna je tiez pes clen rodiny tiez tu nasu opicu mame 5 rokov a nemusis sa stresovat ako bude babo reagovat na stekot uz teraz v brusku si na to zvyklo tak to bude brat uplne normalne...

nurili
14. júl 2012

@veraba ale smejeme sa tu s mm lebo ten mi stopuje aj ako dlho trvaju bolesti a ja tu pisem s vami a pozerm film a normalne on caka a caka kedy mu nahlasim ukoncenie bolesti a ja zabudla...... 😀 😀 😀

katusska248
14. júl 2012

@zuzkaamato ja musim mat jedine ze vodu vzdy poruke inak neviem nejak potom nevladzem a mala som aj nizke zelezo tak uzivam ferofolgama ci ako sa to vola

nurili
14. júl 2012

@zuzkaamato ja som to mala cely den a potom ked som zacala stopovat tak bolo kazdych 11 min. a teraz posledna hodinka kazdych 8 min a trva cca 30 sek.... 😉 vyskusaj.... 😉

veraba
14. júl 2012

@nurili chudatko ale ste zlaty a uz ti to teda preslo?

katusska248
14. júl 2012

@veraba ja nemam tiez nejak ine chute ako pred tym iba co mi chutia kysle rybicky alebo kysle jazyky :D z tesca heh a ze mi smrdi kuracie masko a to som pred tym ine maso ani nejedla a ja meriam 168 cca 🙂 a aktivna som bola cez cele tehu tak dufam ze porod bude dobry ale lepsie mi je ked sa nejak hybem

zuzkaamato
14. júl 2012

@nurili fuu, preslo mi to 😀 ale som sa zlakla na chvilu 😀 cez den neboli ziadne bolesti, prave naopak, dnes bolo dobre 🙂
no ale ozaj je tvoj mm podareny 😀 ja sa obavam, ze ked sa zacnem cudne tvarit, tak ma ten moj rovno vezme bez reci do porodnice 😀 a to nechcem...

veraba
14. júl 2012

@katusska248 no ja som tiez az moc aktivna a hlavne ked som este pracovala to som skoro az behala 😀 kazdy mi vravel ze ked sa tak hybem tak ze budem mat aj rychly porod -no uvidime. ale teraz ma strasne bolia nohy ked dlho chodim a hlavme ked boli tie teploty lebo mam ich napuchnute a dost ma palia slapy no a posledne 2 dni ma zacali boliet krize ale to zas neviem ci ma neofuklo ked som spala ☹ ale inak ok

zuzkaamato
14. júl 2012

@zuzanka410 to si presne myslim, ze ten stekot vnima uz teraz. teda on nesteka nejak vela, ale stane s pocas dna. tak snad ju to nebude budit.. ale som ozaj zvedava, ake bude ich prve stretnutie. ked sme si doniesli domov kocura, tak bol na neho strasne zvedavy, stale ho onuchaval a vsade za nim siel.. vacsinou byvaju dobre reakcie na psa a babatko. psy im vacsinou dovolia hocico a strazia ich a tak.. tak som zvedava.. 🙂 tesim sa na to

zuzanka410
14. júl 2012

@zuzkaamato a ako sa citis ked mas zajtra termin myslis ze to zajtra das? ja mam termin dnes a stale nic praveze mi je velmi dobre co je divne

zuzanka410
14. júl 2012

@zuzkaamato a budes mat manzela pri pôrode???

zuzkaamato
14. júl 2012

@zuzanka410 no aj mne dnes bolo po dlhsej dobe dobre.. necitim sa na zajtrajsok 🙂 podla uzv ma babatko este 2 tyzdne cas, takze si nemyslim, ze to bude tak skoro. ale tak uvidime... 🙂

zuzkaamato
14. júl 2012

@zuzanka410 hej, budem.. teda ak to zvladne 😀 ale uz ho mam zaplateneho a boli sme aj na priprave, tak snad hej.. 🙂 chcem, aby na vsetko dozeral...

katusska248
14. júl 2012

@zuzkaamato to ale nemusi chodit manzel na pripravu ku porodu ci je to potrebne ? bo ja by som chcla aby siel aj moj k porodu len je to take neiste lebo robi na smeny a kedze neviemem kedy to pride tak ani dovolenku ani nic planovat

zuzanka410
14. júl 2012

@zuzkaamato to je dobre aj moj manzel bol pri pôrode a je to velka opora a to mal co robit aby to zvladol chudacik ale teraz aspon vie do coho ide. a kde budes rodit

zuzka_bluzka
14. júl 2012

@zuzkaamato
@zuzanka410 jeeej Zuzky, ste ma potesili s tym nazorom na psov 🙂, lebo mna sa vela ludi pyta, ze ci dame nasu weimarku prec ked sa male narodi....tak nechapem co si ti ludia myslia, ze mam 8 rokov psa ako clena rodiny a zrazu sa ho zbavim kvoli dietatu...niektori su uplne osprosteli, ved ja sa prave na to tesim ako budeme chodit na prechadzky do lesa a ako sa budu kamosit 🙂 inak co sa tyka mna tak ja meriam 180 a pribrala som 9 kil takze velmi maly dom som svojmu drobcovi postavila 😀

zuzkaamato
14. júl 2012

@katusska248 no neviem, ci musi ist na tu pripravu, ale bez nej (aspon tu v BA) nedostane potvrdenie, ze moze ist ku porodu. a hlavne za to musis zaplatit 30 eur a to je tusim rovnake vo vsetkych porodniciach na slovensku...

zuzanka410
14. júl 2012

@katusska248 moj manzel nebol na ziadnej pripravke tak fakt neviem a ani sme nic dopredu neplatili

zuzkaamato
14. júl 2012

@zuzanka410 no ved to, ze je to opora. aj ked, ked to pocula jeho mama, ze pojde ku porodu, tak sa cudovala, ze suhlasil.. ale tka preco, je to nase babo. aj ked tam chudak asi uvidi vselico, ale ved snad to prezije 😀 rodit budem v BA na Kramaroch.. pozeram, ze ty si z Rakuska, ides tam rodit?

zuzanka410
14. júl 2012

@zuzka_bluzka a keby si vedela ako si bude havko babatko strazit a bude na neho davat pozor to je to najkrajsie a ked zaplace tak bude nestastny havko aspon nasa bola taka strasne sa naviazala na malu a teraz su nerozlucna dvojka.... keby som mala dat psa prec to ako kedy som dala prec svoje dieta,,, niektory ludia to nevedia pochopit no co uz