icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

zuzka_bluzka
15. júl 2012

@zuzkaamato no z osuchu uz zostali len konce 😀 len taky fukot a bolo po plechu. Super diky za tip, urcite si to pozriem a mas pravdu, ze asi najlepsie kupit nieco potom, rovno odskusat na babatku. Inak ja az teraz pozeram, ze ty mas vlastne dnes termin, tak gratulujem 🙂 a uz si aj otvorena? ci co Ti hovoril doktor naposledy? ja som na 2 cm, ale hadam to tak skoro este nebude

monika74
15. júl 2012

@zuzanka410 rozprávaš o tichu pred búrkou ja som presne dnes cez obed na to myslela pretože som spala celkom dobre a brucho mi ráno netvrdlo čo je dosť divne pretože mi tvrdne tiež skoro celé dni a malé kope dnes menej tak uvidíme do večera no,že vraj nedelniatka sú šťastné deti 😀 😀

strasska
15. júl 2012

baby, tak ja uz to mam za sebou, Jurko sa narodil 9.7 o 3.05 s mierami 3560gr a 51cm ... porod bol uzasny, skoro bezbolestny, napriek tomu, ze som epi nemala, bez klystiru a aj bez nastrihu a poranenia 😵

veraba
15. júl 2012

@strasska supeeeeeeeeeeeeeeer gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😀 boze taky porod mat - UZASNE 😀 😉

monika74
15. júl 2012

@strasska pripájam sa gratulujem to bol fakt užasný pôrod 😀 😀

nina4
15. júl 2012

@strasska Gratulujem a to sa ti ako podarilo taký krásny pôrod ved to je sen asi každej z nás.

jarimka
15. júl 2012

@strasska blahoželám tak to si mala taký pôrod ako ja tiež bez nástrihu ja by som bola schopná ist po 2hod po pôrode domov takže super 🙂 nach sa Jurko drží a je zdravý
inak baby ja Vás už nestíham ani čítať no 2deti sú už zaberák aspoň teraz na začiatku musíme sa zladiť lebo ked radko spí malá vystrája a naopak ked je veľký hore tak budí malú lebo stále ju hladká a buch s autami ako keby bol ešte sám no proste zaujímavé to máme

katusska248
15. júl 2012

@zuzanka410
@zuzkaamato tak u nas to stoji 16,50:-P a.o pripravke som nepocula nic vsak chudak chlap dost co ho aam budu pocas porodu kriesit nie to este dopredu ho na nieco pripravovat ked nevie skorej pojde k porodu😉

bis
15. júl 2012

ahojte žienky,konečne som sa dostala k tomu,abz som sa pochválila našou emkou🙂 tu má presne den.

papuka
15. júl 2012

@strasska gratulujem !!!!

nina4
15. júl 2012

@bis krásna slečna 🙂 🙂

papuka
15. júl 2012

tak dievčence načas sa s vami rozlučim, majte sa a držte nám palčeky, papapapa 🙂

veraba
15. júl 2012

@bis je krasna nadherna aj ja uz cheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😀 😀 😀 😀

bis
15. júl 2012

@papuka držím palce silno

veraba
15. júl 2012

@papuka moja drzim palceky 😀 😀 drz sa a daj potom vediet

klemente
15. júl 2012

baby, a kde je meg-junova? Dlho som ju tu nevidela.

bis
15. júl 2012

a tu sú moje všetky lásky...

nurili
15. júl 2012

@papuka drzim palciska, nech to vsetucko v zdravi mate za sebou.... 😉

zuzanka410
15. júl 2012

@veraba ahojcek konecne som doma bola som sa tulat... ano da sa aj zablokovat odfotim ti ju a pridam ju sem do hodky tu bude

veraba
15. júl 2012

@zuzanka410 dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

zizu38
15. júl 2012

@papuka pekne sa vybuvkaj aby si nezaspávala tak ako ja 🙂 držím na zajtra palčeky

zizu38
15. júl 2012

Naša lásočka 😀 Ivanka

zizu38
15. júl 2012

@nina4 konečne som sa sem dostala🙂 No anesteziolog bol na dovolenke a ten co mal sluzbu nemal este odsluzenych 5rokov (alebo nejak tak) tak ten to nemohol pichnut.
A Ivka ta len spi ja ju mam problem zobudit. (ona je ako medvedik) ani moc nechce papat. a nevie sa prisat:( skusame stale ale nic raz sa prisaje potiahne a hned zaspi ☹ 😉 No idem ju skusit zobudit dufam za sa mi to podari 😀 😀
a vy ako este sa vam nechce na tento svet 🙂

zuzkaamato
15. júl 2012

@zuzka_bluzka no neotvaram sa, aspon doktor mi nic nepovedal minule. zajtra mam poradnu, tak uvidime. ale akurat odisla navsteva, grilovali sme a je mi hrooozne.. brucho mam strasne napate, az ma boli.. dufam, ze dnes uz nic nebude, tolko som toho zjedla, ze ani klystir nepomoze 😀 😀 ked, tak v utorok, to je pekny datum aspon 🙂

zuzkaamato
15. júl 2012

@strasska jeeej, tak vela vela zdravicka maminke aj Jurkovi.. a ten porod super, mozeme ti len zavidiet 🙂

zuzkaamato
15. júl 2012

@bis kraaasna 🙂

zuzkaamato
15. júl 2012

@papuka moja drz sa, budeme drzat palce 🙂

zuzkaamato
15. júl 2012

@katusska248 vies co, u nas ta pripravka bola spolocna pre maminy a oteckov. a boli tam hlavne info o plateni za otca pri porode, o epiduralke, nadstandarde a tak... a potom aj info o priebehu samotneho porodu a nejake kratke poucenie pre oteckov. nic strasne.. myslim, ze toho uvidi dost na sale 😀

zuzkaamato
15. júl 2012

@nurili no a ako dnes? 🙂 mne je teraz tak divne, teda nie na porod, ale brucho ma strasne otravuje a mala sa tam desne roztahuje, az ma boli koza...

zuzkaamato
15. júl 2012

babule, nervooozna som.. zajtra poradna, som zvedava, co sa deje dole.. dufam, ze aspon na centimeter som uz otvorena. ale idealne by bolo, keby mi doktor povedal, ze v utorok vyvolame porod. aspon by mala nasa mala pekny datum narodenia.. 😀
drzte palce, nech sa aspon nieco nove dozviem...