icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

zuzanka410
17. júl 2012

@nurili ty budes rodit v at???

opica89
18. júl 2012

@zuzkaamato musim aj ja skusit si pocvicict, no bol by to krasny darcek ale asi nic z toho 😒
@zuzanka410 tak to mas už dost teda dost si otvorena no ale tý už si aj po termine tak preto ja mam este pred :/ no a prvy porod si mala perfektny ti zavidiet možem ja katastrofalny dufam, že tento bude lepsi
@veraba no tak ja dufam že pojdu tiež sa na to spolieham, ale taketo stresy na konci porodu su hrozne

soni1
18. júl 2012

@opica89 ahoj, prosím ťa, otázka síce nepatrí sem, ale bola by som rada, keby si mi poradila. Som v 5 tt a okrem toho, že chodím častejšie na záchod, nemám žiadne iné príznaky. Prsia vôbec necítim, je to normálne? Ďakujem za odpoveď.

opica89
18. júl 2012

@soni1 ako necitis? ak myslis, že ich nemas naliate tak to ani ja som nemala, nemala som ziadne priznaky iba to že mi menstruacia neprisla.

zuzkaamato
18. júl 2012

babyyy, ja asi dnes rodim.. o polnoci mi zacala odtekat plodova voda.. a odtekala az do rana do piatej.. dala som si sprchu, umyla vlasy a povedala to mm. a ze ok, tak dnes ideme do porodnice 😀 ale nemam ziadne bolesti, nic, tak neviem...

soni1
18. júl 2012

@opica89 ano, myslela som tak, že ich nemám naliate. Ďakujem za odpoveď, prajem všetko dobré.

opica89
18. júl 2012

@soni1 nemas zaco, dufam, že som aspon trochu pomohla. neboj vsetko bude dobre. nech sa dari pa

opica89
18. júl 2012

@zuzkaamato utekaj do nemocnice !!! už si tam mala davno byt

veraba
18. júl 2012

@zuzkaamato no to by bolo supeeeeeeeeeeeeer keby to uz bolo 😀 😀 😀 😀 daj vediet drzim palce

monika74
18. júl 2012

@zuzkaamato a ty si ešte doma?mne tiež pri prvom začala v noci odtekať a do nemocky som prišla až na obed a dr ma zjazdil že kde som bola pretože sa malé može udusiť.a bola som bez bolestí takže treba isť do nemocky 😀 😀

veraba
18. júl 2012

ahojte babulky tak dnesna poradna dopadla tak ze sa dr. vo mne dobre porypala aby sa to dnes spustilo a ked dnes nic nebude tak v piatok uz cestujem do porodniceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂 🙂 😀 😀 😀

zuzka_bluzka
18. júl 2012

@veraba wow, no parada, budem drzat velmi palce 😉 ja mam poradnu zajtra tak som zvedava co bude nove, ale ja chcem este aspon tyzden vydrzat 🙂

zuzka_bluzka
18. júl 2012

@zuzkaamato takze bude mala Zuzka dnes, tesiiimee 🙂

veraba
18. júl 2012

@zuzka_bluzka no teraz som uz v 39tt tak uz aj babo moze prist na svet 🙂 🙂 🙂 a krcok maternice je uz skoro cely spotrebovany tak uz len kontrakcie musia prist dufam ze buem vediet ze ktore kontrakcie su tie prave ale chcem vydrzat aspon do piatka lebo mm ma v sobotu narodeniny tak to by bolo super

veraba
18. júl 2012

@zuzka_bluzka
@zuzkaamato no mozno uz je aj mala Zuzka na svete 😀 😀 😀 😀 😀

zuzka_bluzka
18. júl 2012

@veraba tak to by mal krasny darcek keby to bolo az v sobotu, ale uz tak ci tak budu oslavovat spolu 🙂 ja musim vydrzat preto lebo moj manzel je v zahranici a pride az koncom buduceho tyzdna takze ja sa snazim to male prehovarat nech si este pospinka u mna 🙂 zajtra poviem doktorke nech ma zatial zasije alebo co 😀

lubica773
18. júl 2012

@veraba už to mám za sebou.........narodil sa trošku skor, už sme aj doma, tak dufam, že už bude všetko ok 🙂

veraba
18. júl 2012

@lubica773 tak to moc gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem uz to mas aspon za sebou ja to mam len predsebou strasne ma bolia krize. a porod si zvladala v pohode? jasne ze bude vsetk ok 😀 😀 😀

veraba
18. júl 2012

@zuzka_bluzka a to si stale sama? neboj babo si pocka aj na ocinka 😀 😀 😀

adus06
18. júl 2012

@satko17 gratulujem k dcerke ... zavidim ten rychly porod, moj bol dost dlhy no ale uz je to za nami 😉 teraz sa treba tesit z krasnych deticiek 😀 😀

zuzka_bluzka
18. júl 2012

@veraba veru sama, teda so psom 🙂 ale mam asi 5 ludi na telefone co by zasiahli ked to na mna pride, ale ja tiez verim ze si babo pocka, moj manzel chce byt velmi pri tom tak musime vydrzat. Som zvedava ci budes mat teda dievcatko, ked to nie je iste.....ja sa uz neviem dockat co to bude to nase :D

nurili
18. júl 2012

@zuzanka410 tak to mas pravdu, no u nas to nerobia na porodnici uz par rokov nepraktizuju a kto vie ci to v lekarni budu mat... 😝

nurili
18. júl 2012

@zuzanka410 v CH.... 😵

lubica773
18. júl 2012

@veraba porod bol pohode, od začiatku bolesti až do konca to trvalo niečo vyše 5 hod. 🙂 že vraj bol príliš rýchly

veraba
18. júl 2012

@zuzka_bluzka no aj ja som teda zvedava ci to bude dievcatko ale aspon ked to neviem 100 percentne tak som este viac zvedava a taka nedockava co tam schovava 😀 😀 😀 a ty vobec nevies ani tak ze 50 na 50

nurili
18. júl 2012

@zuzkaamato tak ze predsa, no ved na case, tt na to mas...drzim palce, do toho ..... 😉 ozvy sa nam potom.... 😵

nurili
18. júl 2012

Babule, tak ze to vyzera tak, ze dalsie julovciatko na ceste..... 😉 Ktora je dalsia na rade? 😀

nina4
18. júl 2012

@monika74 Ahoj ako sa máš už aj máš nejaké pôrodné stavy lebo mňa už fakt poráža 😀 😀 😀 svokra mi každý deň volá že ako či už som v nem.a včera ked som jej povedala ,že nie že sa na to ani trošku necítim tak mi ani neverila že šak či dáme aj vedieť 😠 😠 😠 ide ma poraziť s takýchto ľudí .Ako by sme nedávali zakaždým vedieť.
Aj máš už plánovanú nemocnicu od dok. ?

klemente
18. júl 2012

áááá, zuzkaamato rodí??!!!🙂

zuzka_bluzka
18. júl 2012

@veraba mne moja doktorka povedala, ze je to asi skor dievca kedze nic nevidi trcat, lenze potom sme boli na 3D a nebolo vobec nic vidno tak doktor povedal, ze on by povedal 50 na 50 lebo kym jasne nevidi pohlavie tak nam nepovie co to je...na kazdom utz malo tak poskladane nohy, ze sme to potom vzdali 🙂 a tesim na prekvapkooo