Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@zuzanka410 no nechame sa prekvapit.... 😉
Tak noc som prezila a stale 2v1 tak este nech drobcek vydrzi do zajtra a potom mozme rodit. 😀
no babulky tak akurat teraz mi odisla hlienova zatka bola hneda s krvou tak snad to teda do zajtra este vydrzime 😝. myslite ze mam zavolat porodnicke ze mi uz odtiekla alebo netrba ? no tehulky ale na moje prekvapenie som zatial kludna bez tresu 😀 - zatial 😀
@veraba tak ty teda postupujes do dalsieho kola 😀 len tak dalej. Podla mna jej nemusis volat, az keby Ti voda odtiekla tak utekaj co budu nohy stacit 🙂 🙂 Ja som tiez stale v klude, len rano ma prepadol malinky stresik, ze ja uz vlastne nikdy nebudem sama a uz tu bude ta obrovska zodpovednost za drobca a strach o nho cely zivot...asi mi je uz dlho doma tak rozmyslam nad cim netreba 😀 no ja idem do poradne tak zatiiim a podavaj info co nove 😉
Ahojte kočky čítam si Vás tu už nejaký čas a prežívam to všetko s Vami pretože aj mňa to čaká každú chvíľu teda lepšie povedané zajtra mám termín a stále nič 😒 už by som malinku chcela mať veľmi pri sebe ale jej sa nejako nechce ísť na tento svet ☹ Tak kočky držme si palce aby sme tých naších drobcov mali čím skôr pri sebe a tým mamičkám ktoré to už majú za sebou z celého srdiečka gratulujem 🙂
velmi pekne dakujem vsetkym za gratulacie a prajem aby ste vsetky coskoro poposielali fotecky svojich drobcekov 😉
saxana36 Všetko len to najlepšie a nech sa drobčekovi darí 🙂 gratulujem
@martinka9270 dakujeme, a veľa šťastia pri porode prajeme, hlavne rýchlo a málo bolestne
marakoli 🙂 Ďakujem veľmi pekne a Tebe gratulujem k malému Simonkovi je rozkošný 😀
žienky ako zistim ,že to je zatka? vcera som mala taky vytok ale bez zapachu a mliecnobieli a dost vela. musi to byt z krvou alebo nie? a hrozne ma bolia lonove kosti tie zospodu okolo nej... no ved viete 😅 až tak ma palia alebo pichaju v noci som ani spat nemohla koli tomu a teraz zase ma bolia nemate niektora skusenosti s tým? dakujem
opica89 Ahojky aj Ja som mala taký výtok a spýtala som sa doktora či to môže byť zátka tak povedal, že áno nemusí byť krvavá ale raz som mala výtok aj po vyšetrení doktorom taký hnedý tak neviem skús sa spýtať svojho doktora 😉
@opica89 ahoj moja to mas presne to co ja najprv som mala zatku taku bezfarebnu taku hostu ako sopel neskor asi 2 - 3 dni potom ma ta strasne boleli panovove kosti najprv prava strana potom obe strany az mi to zozadu do stehien islo to ma bolelo asi 2 dni chvalabohu uz to preslo dost hnusna bolest ani lezat ani chodit nic . vcera som bola na poradni a dnes rano mi odysla znova zatka uz bola taka hnedaj s krvou ale podla mna to aj zapricinilo vcerajsie vysetrenie lebo aj po nom som trocha krvacala.ale ta zatka nemusi byt s krvou a moze ist von postupne.
@nurili ale kde vies co ja chodim na poradnu kazdy tyzden a tiez mam termin 28.07.2012 takze asi tak a hlienova zatka co ja aviem neviem o tom vzhladom k tomu ze beriem volake vajicka a su zltucke ako kanarik tak popri tom nevime ci nieco ide alebo nie a na poradni som bola vcera a doktorka povedala ze estge sa neotvaram ale vraj to moze uz byt kedykolvek
@martinka9270 no budem sa musiet opytat zajtra pojdem na kontrolu tak sa opytam, dakujem
@veraba no presne mna zacalo naskor ta sponova kost boliet, teraz na pravej strane a v noci ma bolela cela, brucho mi hrozne tvrdlo pri tých bolestiach aj križe ma boleli, dnes zase zacali tie kosti ale ked sa rozhybem trosku tak je to lepsie ale ako nahle si lahnem strasna bolest, musim sa popytat doktorky že co to... som zvedava co mi povie.. K tej zatke ja som mala asi na zaciatku týždna taky trosku do zelenkava sfarbený vytok ale to mohlo byt aj z tabletiek lebo som mala toho streptokoka, ale vcera biele a dost vela, som zvedava co nmi povie zajtra gynda ci ma bude aj vysetrovat ci som otvorena lebo v utorok som bola uzavreta, tak ale po tých 2 týždnových bolestiach a poslickoch som myslela, že už daco aspon kusok otvorena a nic 😒
@zuzka_bluzka ja ti tu poslednu "metu" kludne necham 🙂
@nina4 no ja sa tiez uz aj tesim aj ked neviem co ma caka pri tom porode ale teraz sa citim uplne super ako keby som ani tehotna nebola este som aj upratala - drobec sa vobec nemrvi asi haja az som stoho nervozna ze to uplne preslo bolesti a to som mala rano pocit ze dnes rodim mozno to je ticho pred burkou. Ale tak snad zajtra ukaze co vie stvarat v brusku 😀 lebo ked bude takto kludne tak ma asi s porodnice poslu domou 😉
A uz sa trocha zamrvilo 😀 😀 😀 😀 😀
@nina4 Pri takej trojkombinacii ("beh do vrchu", cili, a tutu..)to uz musi prist samo, teda to sa uz musi narodit adamko 🙂
Si to predstav vcera na poradni som zistila ze ivuska pribrala 300g no normalka sa neskutocne vytesujem. A zmenila styl "rozpravania" momentalne mekame 😀
A musim si poklepat zatial spinkame dobre. Az na jednu noc. Co si "odtrpel" moj manzel a bol s ivkou hore od polnoci do 4ej, mna jednoducho odpalilo a ja som nevedela o svete. Za to mu posielam velikansku pusku.🙂
Vstavame tak 2x (obcas aj 3x) za noc. Napapkame sa a vacsinou hned aj zaspime 🙂
dufam ze si uz v porodnici 🙂

Ahojte maminky tak sme uz doma, porod tak ako mi to naplanoval moj syn na piatok trinasteho Simonko mal 3010 a 47cm