Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@katusska248 tak ze pucime spolu....ked ze mame rovnaky termin.... 😀
Babule celu noc ma bolela hlava, rano som vstala ze som nemohla ani oci otocit tak ma hlava bolela tak som si dala obklad a lahla, troska pomohlo....no mega bolest....este ma trosku pobolkava ale uz to nie je take silne ako vtedy...co to moze byt? Poradte.... 😝
@veraba ved to že taraz ked sú tie naše bábatka dlkšie ticho už človek stresuje aspoň ja sa potom trošku bojím .A ako píšeš ja tiež keby som nemala to bruško pred sebou ani neviem ,že som tehu . 😀 😀 😀 u nás sa riadne rozpršalo taká búrka sa prehnala tak som sa smiala ,že ked pršalo mrholilo žabiatko sa narodilo a manžel že komu by sa chcelo teraz cestovať 😀 😀
@zizu38 A veru nie som ešte 😀 a ani to tak vôbec nevyzerá zajtra mám poradňu tak hádam sa dok.dovtípi a pohne to aj on trochu pri prehliadke 😝 🙂 .
A Ivka krásne spinká v noci boože ked si zoberiem ,že nám Marek papal každú hodinu či cez deň alebo v noci fak uži si malinký ked je taká zlatunká a šetrí maminku.A ocino aspoň vie že slečnu má .A kocúrik ako reaguje na Ivku aj sa vtiera či si drží odstup.
U nas nic nove, po dnesnej poradni stale na 1 a pol centi otvorena, ze nic sa nezmenilo od minuleho tyzdna tak ja to teda asi uspesne potiahnem kym pride manzel na konci mesiaca 🙂 Inak sa citim super, ako netehotna, dnes som aj kadernicku stihla nech som hezka ked ma drobec prvykrat uvidi 😀
@nurili mna sa dnes doktor pytal ci ma neboli hlava, ze to zvykne takto ku koncu...tak neviem, asi je to normalka
@nurili no to ada budemw mozno aj spolocne rodit :-P ale zatku este asi mam inak s tou hlavou vyzea to na migrenu nebolelo ta pritom aj za okom?
@zuzka_bluzka tak dufam ze je to v pohodke....nooo super tak ze aj mm bude pritomny aspon to tak vyzera... 😉 ty mas ale dobre babatko....este nic a uz ta poslucha.... 😀
@katusska248 bolelo ma v zadu ponad krk a oko normalne som citia aj kost od nosa ale ci to bolo za okom neviem, nikdy pred tym som nemala bolesti hlavy ...cudne....mna dnes puci a puci....no..... 🤐
tak babule ja idem zajtra uz na prijem na tretu takze ideme zajtra uz rodit jaj bojim bojim ale aj sa moc tesim 😒
@nurili no najskor si mala migrenu mne sa to vracalo velmi casto ale musin si poklopat cez tehu ani raz klop klop ale tak nemala si take stavy ako ja ak nezaspim do pol hod tak grcatkujem a vtedy nepomozu lieky ani inalgin ale pomohol mi posledny krat flektor a stideny obklad na stranu ktora ma bolela. Inak ako sa citis ja som mala v nocicudne bolesti ale to mohlo byt aj plnym moc.mechurom 🙂 a este ked krtko zaspal v jemu prijemnej polohe tak sa natisol volakam a ani neviem ako rano som ho pohladkala pomrvkal sa a spinuska opat dokedy to nvm ale cely den vcera volako cudne cuskal ale vecer sa nesiel dokopkat ale nech kopka aspon viem ze je a ze je v poriadku horsie by bolo keby sa nehybal ☹
@zuzanka410 ahoj moja ja idem tiez dnes do porodnice na tretiu tak uvidime ci si ma tam aj nechaju. No ale ked bude drobec spat a v klude tak ma poslu domou. Drzim ti palce a nech vsetko dobre dopadne zachvilu sa budes tesit s babatka.drz sa
Dobre ránko dievčatá tak dnes na obed ma čaká kontrola a doktor rozhodne či mi dá dnes nástup do nemocnice a zajtra by mi vyvolali maličkú 🙂 dnes mám termín pôrodu ale nejako sa to samo nerozbieha aj keď malá ma už dosť tlačí dole :( nohy mám ako slon popuchnuté, ruky mi neskutočne trpnu a o bruchu ani nehovorím už len ťažko chodím takže snáď sa nadomnou zľutujú a pomôžu mne a hlavne maličkej na tento svet 🙂 držte mi prsty
no babulky ja neviem ci si ma v tej porodnici dnes nechaju ved drobec sa ledva mrvi a to aby sa aspn trocha zamrvilo tak ho prosim a to sa zamrvi len tak aby mi radost spravilo a aby som vedelel ze je v poriadku a potom nic .asi pojdem robit drepy 😝 😝 😝 😝 nato ako mi bolo v stredu a v stvrtok rano co som ratala ze v piatok budem rodit tak teraz mam pocit ze este asi aj tyzden vydrzim. neviem co mam spravit aby babo bolo trocha aktivnejsie.
@veraba no tak uz som sa vyhajkala ale nie je to bohviečo, este musim manzelovi nieco navarit aby mi tu neumrel hladom a mozeme ist na to . Dufam ze to dobre zvladneme a hlavne manzel nech tam neodpadne chudacik lebo pri prvom mu vela nechybalo 😀 ešte ze je dnes taketo pocasie a nie je vonku teplo ako v pekle a aj datum je celkom pekni tak akurat na narodeniny budem doma 😀 😀 😀
@veraba ani moje sa uz tolko nehybe posledne dni, len ked ho trochu postucham a kricim haloooo 🙂 tak tiez sa zamrvi len tak mne pre radost, ale mam pocit ze si hovori: neotravuj, ved tu nemam uz ani centimeter stvorcovy miesta 😀
@veraba ked chce aby bolo babo aktivnejsie tak povysavaj byt a potom uvidis ako bude vystrájať aspon u mna to tak je 😀 😀 😀
@zuzanka410 drzim palceee, aj manzelovi 😀 nech to vsetci traja zvladnete lavou zadnou, pekny datum bude mat malinky 🙂
@zuzanka410 a to ides dnes do nemocnice len na kontrolu????
@zuzanka410 ak ta otazka patrila mne tak moja porodnicka ma dnes nocnu tak mam o 15hod prist do porodnice asi ma da na ten monitor - nevien presne naco asi ci uz mam kontrakcie a preistotu mam prist aj z vecami lebo uz by som mohla rodit ale tie kontrakcie niesu take silne. a od vcerajsieho obeda aj tie slabe co boli a bolest krizov tiez uz niesu mm ma v sobotu narodeniny a tak sa nejako zacal tesit ze by to mohlo byt dnes,zajtra alebo v nedelu 🙂
@veraba jejda mne ale dnes sibe jasne ze ta otazka patrila tebe. a ty budes robit na kramaroch alebo niekde inde lebo aj moja pôrodnicka ma dnes nocnu tak ci nemame rovnaku ja rodim v ruzinove
@zuzanka410 no ja na antolskej a ty rodis zajtra? budu ti porod vyvolavat?
no dnesna navsteva lekarky dopadla super, zjazdila ma, že som neschudla a nebrala tabletky ako som mala ale aspon ma do nemocnice nezavru 🙂 a konecne som aspon na jeden prst otvorena a krcok mam makky 😀
@veraba jaj moja ja rodim uz dnes dnes mi ho vyvolaju od tretej tam mam svoju pôrodnicku tak ideme dnes na to 😀 tak dufam ze to pôjde velmi rychlo a nebude ma dlho trapit 😀
@zuzanka410 a masaj nejake bolesti zistujem ci by aj mne dala vyvolat sice termin mam az v utorok ale kedze krcok maternice je uz takmer spotrebovany tak by som tiez mohla. a zatial ak sa citis nmas stres lebo paniku? lebo ja sice neviem ci budem rodit alebo nie ale som normalne v pohode a nema ani paniku taka kludna som zatia. a nejak ma zacalo boliet v podbrusku a krize 🙂 a to bolo len chvilkove uz nic mozno musim ist len na wc 😉

@nina4 no porod bol urcite rychlejsi ako ten prvy a kedze bol naplanovany tak rano ocista , tabletka na urychlenie, o desiatej mi pustili vodu a cca tri hodiny som trpela