Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@zuzanka410 no tak mozno ze by som aj ja dnes isla - alebo zajtra to by bolo super. davas si aj epiduralku? ja ju mam preistotu zaplatenu aj dr. mi povedala nech si ju preistotu poistim . no ja ked som bola v stredu naporadni a sa vomne sparala tak to dost bolelo a to boli len prsty no tak uvidime ale prezijeme a budeme mat aspon drobcov pri sebe 😀 😀 😀 a uz vsetko za seboou a na to sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
ahojte baby...strasne ma svrbi cele brcho,zacalo to iba spodok brucha tie moje strije ale teraz skoro cele poradte co si nato mam dat,uz sa to niekedy neda vydrzat....dakujem
@veraba no epiduralku nemam ani pri prvej som nemala a prebehlo ho v pohode cakala som vtedy vedčšiu bolest ale teraz mam strach a neviem ani preco asi preto ze to planovany pôrod asi preto sa trosku obavam 😖 ale ked si predstavim ze to zachvilku preboli a mali bude na svete tak to je pekna predstava hlavne nestresovat a spolupracovat aj s doktormi aj s malim 😀
@neeelaaa1 jedine co ti na to pomoze tak natierat kremom ale mastným aby sa ta pokozka premastila krem sa nesmie rychlo vstrebat inak to bude svrbiet stale a pomaha este pred kremovanim sprcha 🙂
@zuzanka410 stale sa kmemujem este aj v noci ma to zobudi...ale dakujem za radu......
@zuzanka410 ozaj a mozes nieco dnes jest a pit alebo si nasuchu? ja som sa uz aj osprchovala a vlasy umyla keby nahodou som su uz domou nevratila a skontrolovala kufor ci mam vsetko 😀 😀 😀 😝 😝 😝
@neeelaaa1 podla mna Ti maly tlaci na pecen a preto Ta vsetko svrbi, moja sestra to mala a nepomohlo jej nic, len vydrzat ☹
@zuzka_bluzka pomali mam cele brucho cervene,iba to ma zatial svrbi...klop klop....by som sa az po stene skriabala take to je neprijemne...nervozna som s toho....
@veraba no jest som mohla iba lahky obed a tiez som vydrhnuta, umyte vlasy uz aj zapletene aby mi nezavadzali a pijem stale lebo by som zdochla. este musim urobyt aj vnutornu odcistu cize klystir a mozme ist na to jaj asi ma chyta uz panika ☹
@zuzanka410 no ja zatial nervvozna niesom lebo neviem co a ako ci ma iba pozrie a da ma na monitor alebo povie ze ideme rodit mam to tak 50 na 50 mozno ked ppovie ze mojaides odit tak potom pride aj panika. to mas nejaky pristroj ked si sama robis klystir?
@zuzanka410 Zuzi, u koho rodiš v Ružinove? Pošli IP. Mňa to tiež čaká v Ružinove, termín mám na 25.júl.... Držím palce, nech to zbehne rýchlo a hladko!!!
@veraba hej predavaju to v zdravot. potrebach lepsie si to spravit doma a sama ako ked ti to bude robit tam bleee len to nie 😀
@zuzanka410 no tak ked ma pustia dnes domov tak si to kupim aj ja - nevedela som
@monasi dik a poslala som ti to do spravy
@veraba no dufam ze sa ti to podari kupit nie vsade to maju stoji to do 9€
@zuzanka410 snad hej mame tu celkom dobre zdravot. potreby tak snad ano. uz castejsie pozeram na hodiny no cas sa akosi krati
ani nehovor este musim idst doniet psa k rodicom a ideme na to o druhej idem z domu tak uz ratam kazdu minutku juj ale to bezi rychlo
@zuzanka410 moja tak drzim ti palce nech to je rychle a nech vsetko prbehne v poriadku potom ked budes moct daj vediet o sebe a o babatku. taka krasna predstava zachvilku budes mat drobceka pri sebe. pa a drz sa 😀 zvladnes toooooooooooooooooo
Ahojte kočky tak Ja som už v pôrodnici akurát som sa ubytovala a uvidíme čo bude nasledovať 🙂 doktor ma dnes na poradni poriadne potrápil až som krvácala ale povedal, že placenta je zrelá takže môžme vyvolať pôrod 🙂 večer dostanem tabletku na dozretie pôrodných ciest a môže sa to vraj rozbehnúť ešte v noci alebo ráno keď mi dajú ešte infúziu 🙂 ach jaj noo uvidime necháme sa prekvapiť zatiaľ som kľudná uvidím dokedy 🙂 chcem už veľmi mať maličkú pri sebe 🙂
@nina4 zda sa mi že si dnes mala ísť na poradnu ako si dopodla?Ja som si veru v noci myslela že pojdem už do porodnice tak ma strašne začali bolieť kríže a podruško no po dvoch hodinách som zaspala.Stále mi tvrdne brucho no je to ešte v norme a voda neodišla tak čakám čo bude nasledovať už aby som mala po tom. 😀 😀
Ahojte Babule, tak s hrdostou Vam oznamujem ze dnes o 04.46 sa nam narodil nas vytuzeny syncek Benjamin.... 😵 😵 😵 3320 gramov a 49 centimetre.....krasne papa a spinka....je nadherny a hlavne zdravucky..... 😵 😵 😵
@nurili jeeeeeej, moc gratulujem 🙂 🙂 🙂 u Teba to nejak rychlo islo tak super, nech ste zdravuckiiii
@zuzka_bluzka
@adus06
dakujem Babule.... 😉
@nurili juuuj tak ty mas uz po tom zaaavidim

@veraba bolesti ani nemam sem tam ma pichne podvozok a trosku zabolia krize ale inak nic take,,a jasne ked jej povies ze chces ist dnes rodit tak ti da vyvolavacku to je uplne normalne,, no paniku zatila nemam ta pride ked budem uz v nemocnici. no trosku sa bojim ako to bude prebiehat ale este ze pôrodnicka je kamoska tak to niako zvladneme a dufam ze hlavne rychlo lebo sa mi nechce fučat niekde niekolko hodin