Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@maruska22 jehooo, ta je nadherna, gratulujem 🙂
babule všetkým dakujem
@zuzka_bluzka ,@katka1903 Tááák babuľky budem zajtra na vás myslieť nech si už aj vy nesiete tie malé batôžky ja ešte stále z bolesťami no stále z nepravidelnými dnes som si pospala do 9 a ten nedelný obed nakoniec navaril manžel 🙂 🙂 lebo jeho zobudil najmenší o 6 😀 a už nešli spať .
@nina4 tak to pekne vsetko zvladnite, malinky nech Ta nepotrapi, budeme na Teba mysliet a dufam, ze kym prides domov z porodky tak aj nas bude uz viac 😀 drzim palceeee
@opica89 gratulujem k syncekovi, ma krasne miery, prajem hlavne vela zdravia a skore zotavenie 🙂
@opica89 pri kom si rodila? ako si spokojna s nemocnicou?
ahojte dievčence, mám jednu otázočku, včera v poradni nám dr. kázala vytierat ustočká nizoral tabletkami 1/4 2x denne máte aj vy takýto problém 😒 inak sme ok, len ten biely povlak na jazýčku nás trápi 🙂
@gabkostanka dakujem a aj ja tebe gratulujem 🙂 spokojna som velmi aj s nemocnicou aj s personalom, zlate sestricky aj doktory. Pri tej mladej doktorke neviem asi mnapsanska sa pisala.
@adus06
@cerealka dakujem pekne žienky no tak to som sa teda natrapila, prvy isiel ovela laksie a to mal o par gramov menej, ale chvalabohu už to mam za sebou 🙂
ahojte maminky ako obliekate svoje ratolesti v tomto pocasi?
Ahojte dievcence, tak my sme to stihli len tak tak, aby sme sa ratali k julovciatkam 🙂 Natalka sa narodila 31.7. o 12:34, miery 3640/53. Porodila som rychlo, aj ked v zavere nas potrapila snura okolo krku, ale vsetko dobre dopadlo 😉 ... mimochodom, aj vy ste uz take nevyspate jak ja? 😀 😀

@monika74 gratulujem-e 😀