icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

veraba
22. aug 2012

Dobre ranko 😀. Babulky uz ste dali drobcom dudlik? Ja zatial nie ale uz uvazujem ze dam lebo sa mi zda ze mala uz didik pouziva ako dudel😀. Ja som dudel nedala aby sa dobre vedela prisat na didik.

monika74
22. aug 2012

@veraba malá má cumlík od narodenia a nerobí jej problém prisať sa .v noci ho nechce vobec iba niekedy cez den.a večer ked ide spať pretože by najradšej tiež zaspávala na ciciku 😀 😀 a pritom viem že je najedena a ked jej tečie tak je nervozná tak radšej jej dám cumel 😀 😀

bis
22. aug 2012

a mne moja nechce cumel ani vidieť a veru by občas pomohol..

nina4
22. aug 2012

@monika74 Ahoj moja ved ty malej môžeš už aj vrkoče pliesť aké má vlásky krásne .a tiež nemá biedu na papanie bacuľka krásna boože len tých drobcov vystískať aký sú krásny .
veru mliečka máme zatiaľ na rozdávanie minule som si nedala tie vložky do podprdy a ako malý začal plakať tak mne mlieko začalo tiecť ako s kohútika tak som letela do auta a fujázd domov 😀 😀 😀 😀
Ozaj ako jedávaš dávaš si pozor či všetko z mierou.Ja zatiaľ všetko z mierou no neosvedčila sa mi hruška alebo to bolo tým ,že som ju pažravo zjedla 😝 😒

veraba
22. aug 2012

Babulky ako vam priberaju drobci kolko asi tak pribrali za mesiac?

strasska
22. aug 2012

ahojte, prisla som vas pozdravit, cely dom spi, tak vyuzivam chvilku 😉 starsie deti su chore, teplotuju, tak trpnem, ci to maly neschyta ale dufam, ze MM pomoze.
Tiez mame mesacnu poradnu za sebou, drobec pribral neclych 600gr a vyrastol o 6,5 cm, ale teraz sa mi zda, ze sa viaz rozpapkal, tak som zvedava ake budu miery na dalsej poradni 😉
odsavacku mam ustnu, a odsavam mu s nou najma rano zaschnute mlieko a niekedy aj suchy soplik, inak mam aj vysavacovu a je super, len este sa mi zda maly na nu, ale kebyze ho trapia sople a nevie dychat, tak ju bez vahania pouzijem 😉
cumlikujeme od navratu z porodnice a s prisatim nemame problem 🙂
a tiez ho nosim casto, myslim, ze maju narok byt pri nas blizko, ved boli s nami 9 mesiacov, tak teraz ich nemozeme zrazu odstrcit a ked nevladzem, tak mam satku aj nosic ... teda nech tu nie som za hrdinku, na satku som lava a na naosic sa mi zda drobny este on, takze najsamepsie su aj tak moje ruky. 😔
a tiez pridam otazku do plena, nevykrucaju sa vam drobci na vsetky strany, lebo ten moj snad ani nevie lezat v klude, neplace, ale stale sa vrti a na bruchu tolko vytaca tu hlavku, ze ho stale prevali na chrbatik, raz na jednu raz na druhu stranu 😝

papuka
23. aug 2012

@veraba mne malý 1 kg od porodnej váhy, a 1,2 kg od prepustenia domkov

papuka
23. aug 2012

@strasska aj náš malý sa vrti a kruti pomaly dookola 🙂

monika74
23. aug 2012

@nina4 ja som už tiež chcela byť hrdinka a doma som si dala dolu podprsenku a za chvílu už mlieko tieklo 😀 😀 tei vložky použivam aj ja veru by to bolo bez nich ťažké 😅 pravdu povediac ešte si trochu dávam pozor no ale už som jedla aj šošovicu a malej nebolo nič takže u ž asi pomaličky začnem aj niečo iné mám strašnú chuť na paradajky no ešte odolávam

nina4
23. aug 2012

@monika74 júj tak tú šošovicu by som si dala aj ja alebo cesnakový posúch no ale by som si to asi odchodila celú noc 😀 😀 😀 dnes nám mladý ukážkovo spí ,ale na rukách ešte že som včera varila inak dnes hladujeme 😝 🙂

adiena
23. aug 2012

@akira13 Ahoj! Zaregistrovala som sa len preto, aby som Ti mohla pochvalit Tvoj vytvor, je to prenadherne!!! A ako si vytvarovala to "celo", naadhera. Bodaj by som bola i ja taka sikovna a vedela nieco podobne urobit 🙂

akira13
23. aug 2012

@adiena fííí, tak to ma veľmi teší 😀 Len neviem vôbec, o čom je reč 😀 😀 😀 (mám tu viacero fotiek, neviem o ktorej mojej "úchylke je reč" (totiž pustím sa do výroby čohokoľvek , tomu sa hovorí závislosti😀 )
PS: a nech sa jedná o čokoľvek, určite to dokážeš, skoro všetky moje práce sú "prvotiny" 🙂 🙂

adiena
23. aug 2012

@akira13 ja som chcela povodne reagovat len na vnutro do postielky, ale som sa nejak preklikala a napisala tu, ale uz som i likla a okomentovala to, co som povodne chcela a zaroven som nasla v Tvojom albume i zvysne vytvory, ti macovia sa pacia i mne, fakt si sikovna 🙂 a gratulujem k malej Zoe, musi to byt krasny pocit, ja sa neviem dockat o par rokov kedy budem uz i ja matkou 🙂

marakoli
23. aug 2012

@monika74 no presne, aj náš tak isto........večer, napapaný, ale cumeľ cmúľa a ked mu vypadne, mece sa, hundre, pokým mu ho nedám, ale už ked tuho zaspí, tak ho vypluje a do rána ho nemá vôbec

marakoli
23. aug 2012

@strasska aj náš sa tak krúti, či ny chrbátiku alebo na brušku, zaspí tak, a potom je vykrútený jak paragraf

marakoli
23. aug 2012

@veraba náš za 3 týždne pribral presne 1 kg

akira13
23. aug 2012

@adiena Ďakujem ešte raz- veru Zoeinka je jeden z dvoch mojich/našich najúžasnejších výtvorov 🙂

marakoli
24. aug 2012

kukučka naša, xi.teda kukučko

papuka
24. aug 2012

tak toto sme my 🙂 prvé dve su ešte z porodnice a tá tretia a štvtá už z domu asi spred 2 týždnov 🙂 ked boli tie horúčavy

papuka
24. aug 2012

a ešte takúto 😎

bis
24. aug 2012

@papuka jééj aký valibuk🙂

bis
24. aug 2012

@marakoli zlatunký🙂

strasska
24. aug 2012

@papuka
@marakoli
dik baby, nasa Julka mala torticollis, tak som s nou musela cvicit vojtovku, preto toho drobca mozno az prilis pozorujem 😔

strasska
24. aug 2012

@marakoli na tej druhej fotke som myslela, ze je to dievcatko ... velmi pekny je 😉 a oci ma akej farby?

zuzkaamato
25. aug 2012

Pridavam aj ja nasu bambulku 🙂

marakoli
26. aug 2012

@strasska aj bambulka je zlatunká........oči má ešte také nejasné, zatiaľ tmavšie modré, ale určite sa mu zmenia, takže uvidíme

mirulka147
26. aug 2012

Ahojte pozdravujem všetky julovčiatka konečne mam čas sem nakuknuť dnes som vdaka hojdaciemu lehatku konečne v klude uvarila obed malinkemu sa tam velmi pači .Neviete mi niekto poradiť ako dlho ho tam možem denne nechavať kvoli chrbatiku lebo sa mu tam velmi dobre spinka ?

strasska
26. aug 2012

@marakoli ja mam babmbuliaka 😉

nurili
26. aug 2012

Ahojte babule, zelam Vam peknu nedelu....ako sa Vam drzia drobci? Nas troj dnovy drobec a dnes uz ma 5 kilecka...

marakoli
26. aug 2012

@marakoli jeeeej, ozaj, xi, ja som sa divala na tu babiku na fotkách a tebe som odpovedala na otázku o očkách......som ja ale popleta, xi