Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Ahojte kočeny tak bilancia včerajšieho dňa -Adamko na mesačnej poradni vážil 4560 g tak sme sa tešili 🙂 🙂 ako pekne pribral a poobede mi manžel oznámil že od 1.9. je nezamestnaný 😖 😠 😠 že aby firma ušetrila a ja to radšej ani neriešim nech nestratím mlieko ....
Simonko po včerajšej poradni 6070g...chlap ako hora 😀
Babule, ako často vaše detičky cez deň kojíte? Náš si aj každé dve hodiny pýta, hladoš jeden 🙂
A čo papáte, keď kojíte...aj rajčiny ste skúšali jesť?
Babulky uz sa vam podarilo dat nejake kilecka dole?
@marakoli tak super priberá ja som bola včera s malou tiež na poradni a za týždeň pribrala 300g 😀 a to si myslím že málo papa.takže už má 4800g už mi cez deň niekedy vydrží spať aj 4hodky a niekedy píta jesť každu chvílu 😀 ja som včera jedla aj fazulu a malá bola v pohode.Ja sa na tie paradajky už tiež odhodlávam si dať .asi už tiež skusím veď už máme 6 týždnov
@marakoli Ahoj no vyzerá to sľubne s manželovou novou robotou ked mi oznámil ,že zajtra ide do novej firmy na pohovor tak ma až posadilo že ako rýchlo -no super len nech mu to vínde .
A čo sa týka kojenia ja mám Adamka cez deň asi prirasteného k prsníku podchvíľou tam je no v noci sa naje o 22 a potom až o 4 ráno a o 6 vstávame asi vie že deti idú od pondelka do školy 😀 😀 😀 A to jedlo ja jem skoro všetko ale z mierou .
ahojte,tak mi sme dnes mali poradnu,vážime 3665g a meriame 52,5cm a máme dnes presne 2 mesiačiky. sme v poriadku a o mesiac nás čaká prvé očkovanie a už začínam mať z toho strach..
@nina4 tak držim palce až mu robota výjde.celkom dobre ti v noci spí.aj moja malá ked sa naje okolo 8 večer tak spí tak do druhej ale potom sa tiež budí už každe dve hodky.ale spí určite lepšie ako spali synovia.No mne sa potom v noci nalievajú prsníky a bolia.A škola už veru tačína nám začína aj najmladšiemu prvý krát školka tak som zvedavá ako zládneme prvý týždeň v školke 😀 😀 dufám,že nás prekvapí v dobrom

Ahojte babulky a takto rastie nasa bambulka 😀