Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Babulky moja mala modelka <3
Ahojte Babulky. aku stolicu maju vasi drobci? moja doteraz super kakala mala taku riedku ale posledne 2 dni ma taku hustu jak kasa a strasne tasko sa jej tlaci moc sa potrapi aj si zakrici 😒 pomaham jej ze jej skrcim nozicky a pomali jej to vyteka. Nemate nejaku radu ako jej napravit stolicu aby sa jej lahsie kakalo? inak je uplne v pohode nema ani bolest pruska
ahojte. ja som baby zúfalá, najmä po nociach. Moja malá sa tak zlostí, keď začne papať, ja už neviem, čo robiť. Dnes som ju nemohla uspať skoro dve hodiny:((
@veraba teda, aká je krásna
@veraba náš malý pre zmenu 4 dni nekakal, ale prdkal si o 106. pocvičili sme pri každom prebalovaní nožičkami a dnes ráno sa tak "posral" , že toho bola plná plienka, aj body špinavé, všetko, ale taký bol spokojnýýýý, no paráda
@klemente náš sa zlostí tak po 5-tich minútach papania, odtŕha sa od cicika, potom ho zas berie do pusy, a ked ho zdvihnem, tak začne revaaaať.......ale to asi už len preto, že som mu vzala hračku, lebo mi to pripadá, že sa už potom len s cicikom hrá
@marakoli
@klemente no veru to s tym papanim mi pripomina aj mojho drobca... pri papani tlací a jeduje sa tak, ze sa pusti cicika a potom zase sa prisaje a to aj takych desat minut sa takto jedujeme a potom ho vezmem na odgrgnutie a to reveeee, ze az susedia na prizemi musia pocut... och joj... keby toho nasho aspon to brusko nebolelo, ale kazdy den a hlavne v noci je dost uplakany ked sa zobudi a napapa sa... potom ho aj hodinu, dve sa snazim utisit, aby znova zaspal....uff... uz aby sa to zlepsilo.... lebo aj cvicime nozickami aj natierame brusko, skusam aj ci ho uska nebolia, no nic nepomaha... iba raz mi pomohol teplomer ked sa nemohol vykakat....
naša ema posledné dni kaká raz za 6 dní,pýtala som sa dr,že je to ok ak neplače,prdká veselo.teplomer semtam použijem ale bez výsledku,a tu na mk som sa dočítala,že kojené deti zvyknú takto kakávať.a čo sa týka zlostenia,to robí aj ema ale iba večer,chytí cicku,vypustí,poreve a znova dokolečka,to už viem,že je unavená,ukolíšem ju trocha a potom už papáme normálne..
a ešte ma znepokojuje, že maličkú nezaujímajú hračky, nepozerá sa na nich. Akurát, keď jej hrá a otáča sa kolotoč nad postieľkou, vtedy zvykne ustrnúť a vyzerá, že ju to zaujalo. Ale keď jej pred tváričku predložím hračku a posúvam ňou, tak sa za ňou nepozerá.
NO zdá sa mi, že na tváre reaguje viac. Ale neviem, či je to kvôli zvukom, alebo ich aj sleduje. No vtedy sa tiež tak zvedavo pozerá, akoby počúvala. No čo ja viem, či sa ozaj pozerá alebo má len hlávku tým smerom, ako je tvár a počúva, čo na ňu hovorí.
Vaši drobci sa už obzerajú za hračkami? Kedy by mal prísť ten čas? Myslím, že prvý záujem by sa už mal objaviť, či nie?
Budeme mať 6 týždňov.
Baby, ako si vysvetľujte vy osobne to hnevanie sa? Viete to z vašich drobcov vycítiť, čo sa im asi nepáči?
@monika74 moja tiež kakávala viac krát denne a potom akoby uťal,zrazu nič,rátala som dni,už nervozna,davala teplomer,ale videla som,že je ok a spokojná,už som uvažovala,že zavolám dr ak to presiahne mne unosnu mieru a nakoniec rachoty a bolo to von,o dalších 6 dní sa to zopakovalo,neviem či to tak bude stále..uvidíme.
@bis Ahoj naša Sofinka tá kakávala raz za dva týždne a bruško mala mäkké nebolelo ju a prdkala jedna radosť no dok .mi povedala,že ona to vlastne všetko spotrebuje do tela a ved bola ak taký prerastený syseľ 😀 😀 😀 a Adamko ten kaká najviac ráno o 5 a cez deň len také frci no začala som ho dávať spať na bruško a klop-klop máme od vtedy pokoj prespí tak 2 až 2,5 hod.Len včera som zabažala zas na hrušku a asi si to dnes odbehám s homprľaním na rukách 🙂 🙂
Ozaj ešte som chcela baby ako zvládate domácnosť lebo ked sme boli na nožičkám - ja pravda zničená že doma bordel ako po výbuchu no po vypočutí si báb čo tam so mnou čakali som odchádzala kľudná každá jedna tam riešila to že drobci im každé zaspáva na prsníku , že nestíhajú prať ,variť viete ako mi bolo ľahko na srdiečku ,že nie som jediná čo nestíha 😉 😉 🙂 🙂

@bis malej kupili naušničky svokrovci ked som bola ešte v nemocke len som hej ich ešte tiež nechcela dávať,pretože nás čaká ešte kontrola na ušnom tak som sa z našou dohodla,že až potom.My by sme mali mať tiež krst ak sa nám to podarí na budúci týždeň tak nie sme sami čo dávaju krstiť trochu neskôr 😀 😀