Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@nina4 normálne si ma potešila 😀 😀 posledné dni nad tým aj ja uvažujem som totalne unavená a nestíham nič som rada že navarím malá je viac hore ako spí.Ráno treba malého zaviesť do školky rýchlo navariť na obed zas pre neho.Je pravda že muž ma dovolenku no zas sa nám pokazilo auto tak ho opravuje a je v garáži no hroza 😅 a malá tiež len pocuckáva každú chvilu pri prsníku zaspí a za chvilu je zas hore
@nina4 naša nechce spať na brušku,celkovo sa čertí,ked ju dám na bruško,a ked reve ani hlávku nezdvihne..a s tým bordelom doma..ani nekomentujem,mna občas nervy chytia,malá vkuse nasosnutá na mne,ked ju preložím do kočíka alebo postele o 5 min je hore,včera som cele doobedie varila francuzske zemiaky,vždy som na 5 min od nej odbehla..no nervy.manžela mám na týždnovke,deti prídu vyhladnuté zo školy..
@klemente sak ona vie co je zaujimave 😉 😉
@bis a nechces skusit nejaku satku, alebo nosic, ci babyvak ... ja sa chystam zajtra satkovat ... lebo po obede musim chodit po najstarsieho a byvame na 4. poschodi bez vytahu, tak sa mi nechce natahovat s kocikom 😉
inak aj nas sa kruti tak vselijak pri papani, ale predpokladam, ze to bude tym, ze je v obdobi rastoveho spurtu (cca okolo 6 tyzdna) tak si ho teraz prikladam castejsie, aby sa mi zacalo tvorit viac mliecka 😵
a na brusku je sice rad, ale toci sa vzdy len na jednu stranu, tak sa ho s detmi stale snazim prilakat aby pozrel aj na druhu
... lebo nechcem schytat vojtovku 😒
@strasska ešte som nad tým neuvažovala,asi začnem lebo občas je to neunosné..
emka je najradšej,resp neplače na brušku po kúpaní,kúpe sa rada,je taká uvolnená a spokojná,vtedy aj hlávku pekne drží aj zdvihne,ale u dr ani za svet na poradni,tak tiež trpnem aby nás neposlala na neurologiu,alebo dakde..našťastie to zatial nekomentovala..
Ahojte babuaky poradte tak malinka 2 dni nekakala bola super nic ju nebolelo prdkala si no bola spokojna ale od 4hod rana uz zacala byt mrzutak aj si zakricala no bola nespokojna chcela kakat a neislo jej tak som ju utisila a nachvilu zahajala no ale o 6hod znova tak som to nevydrzala tak dlho ju nechat trapit tak som jej pomohla rurkou a aj tak ideme pobede prec a bola by moc mrzuta a tak sa vykakala ze vsetko bolo spinave 🙂 rurku nechcem moc pouzivat lebo to zevraj nieje dobre ale co mo by mam urobit aby sa vykakala mam ju nechat potrapit sa
ahojte maminy vidim ze vsetky sa otacame doma ako sa da, Simonko mi cez den spi 4 hodiny tak to stiham fakt vsetko porobit a vecer zaspinka tak o desiatej a do rana do siestej spi a potom este do deviatej
ale zlatucky su tí nasi drobcekovia
tak a paradajky máme za sebou a malej nič nebolo 😀 😀 takže už sa nemusím báť jesť nič a aj kontrola na ušnom dopadla v pohode a už sa možu dávať náušničky 😀 😀
@bis to nevadí naša mala pri ušku kožný výrastok 2 cm ktorý jej ešte v porodnici podviazali aby jej odpadol teraz tam má už len malý hrbolček ktorý vlásky zakryju hlavná vec že to nieje nič horšie 😀 😀 rozprávali sme sa s primárom z novorodeneckého a sám povedal,že teraz majú detičky strašne veľa problémov
Ahojte babulky z ovocia papate banan a hrusku alebo ake ovocie jete?
Ahojte baby.Moja malinka sa narodila 3.jula cize uz ma cez dva mesiace.Uz dlhsie dobu mame problem s kojenim,odtlaca sa,potom grcka,zuri na prsniku ked jej mliecko nestrieka ale musi viac tahat.Mna to prestava bavit.Kojim kazde tri hodiny niekedy sa stane ze aj skor.Cez horucavy som jej davala aj fenyklovy cajik.V noci sa mi budi tiez kazde tri hodiny.No najhorsie a vsetkom asi je.Ze je to take vecne nepokojne dieta.Vydrzi mi byt hore aj 5hodin potom zaspi na hodinu a zas to iste.Ja pri nej bohvie co nespravym a veru sa ani nevyspim.Kym vnoci zaspi je to katastrofa.Dnes vecer som sa nahnevala a sla kupit bebu!To davali aj v porodnici.Lenze mali len bebu pro1,ja stym nemam skusenosti tak som kupila aj to a malej to na vecer dala.Vypila mi 100ml a spala do druhej.Pokojnejsia ani nebola.Chcem sa spytat co je najlepsie davat doktor len kojit kojit ale mna to nebavy ked vidim co robi na tom prsniku.Ako casto davat bebu alebo ine umele mlieko?Co je najlepsie?Davat hypoalergenne mliecko?Ja som alergik ale na travy.Prosim poradte.
tak sa chcem s vami potešiť, že maličká sa už otáča hlavičkou aj očami za mojou (nielen mojou🙂 tvárou. Tak sa veľmi teším🙂
no babulky u nas sme vsetci soplavy najviac ma trapi ze aj malinka ma sopliky ☹ a nic ine nerobime len odsavame je dost mrzuta tak som zvedava na dnesnu noc

@nina4 no to verím,
a ako sa má Adamko? ako spinkáte v noci?