Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
ako dlho byvate vonku s drobcami kazdy den? podla vas staci aj hodinka?
@mamminna ja sa snažím byť vonku doobeda aspoň 2 hodinky a tak isto aj poobede. Ale tak ako nám v kociku krasne buvala predtým,tak teraz sa strašne hnevá,ked jej dám čiapku a odvtedy sa v kociku často budi a poplakava,takže je to teraz take všelijaké,dufam,že si zvykne,lebo to sú doma strašné plače,ked jej ju dám na hlavu.
ahojte...mne v kociku takmer vobec nespi ale ked s nou ide partner von tak mu prespi aj dve tri hodky...preco to tak je? :D ozaj ma niektore s vasich ratolesti problemy s plynatostou?moja mala place a poprdkava...a espumisan vobec nepomaha...neviete co by bolo na to dobre?ona sa vazne takmer cely den jeduje len kvoli tomu a najcastejsie pri jedeni
baby už ste boli na ockovaní s babatkom alebo už vas volali? v ktorom týzdni sa ockuje?
ináč naša malá emka teraz dosť vystrája posledné 2 dni,nevie večer zaspávať,vyrevuje,nechce ani cicu ani ležať ani kočík nič,len sa akože nosiť na rukách ale nie v ležiacej polohe,tváričkou odo mna,akoby chodila a tak mi včera odkvecla nakoniec okolo pol noci,no som mala dosť...dnes to isté..revala,nakoniec som ju spacifikovala..neviem čo vymýšla 😒
ahojte musim pochvaliť našho dropca konečne v noci spal do druhej to je pokrok 🙂 a novinku mame že sa mi včera zašiel od plaču mate niekto stym skusenosť ? ☹
@marakoli zlaty je drobec a aky šikovny my sa na brušku len zlostime najradšej by už sedel 🙂
@mirulka147 ano máme s tým skúsenosť,naša malá to robí pri velkom reve pravidelne...:-/
@mirulka147 mne sa zachádzali chalani pri plači no vekom to prešlo
Dievcence co kojite, kolko vam drobci vydrzia bez najedenia cez den? Mam pocit, ze moja cim dalej tym kratsie....vcera sme boli na jarmoku a po hodine uz bola hladna tak som musela kojit na lavicke...to vazne s nou uz nemozem ist nikam na dlhsie von? ☹ bola som s kamoskou a jej mala je na UM a ta spala 4 hodiny jak zabita. V noci sa budime kazde 3 hodky, to je v pohode.
@zuzka_bluzka ahoj my to mame naopak vonku vydrži dlhšie a doma je stale na mne pricucnuty 🙂 🙂
moj tiez vonku prespi aj tri hodky ale doma je na prsku aj kazdu hodinu
@zuzka_bluzka u nas to je tak ze ked sme vonku a hajka tak aj 4hod alebo 3hod nepapa ale doma tak kazde 2hod.alebo ma svoj den tak aj kazdu 1hod
ahojte žienky,aj vaše detičky sa už ťahajú do sedu?ta moja kukučka už nechce byť opretá,len brušáky robí a dvíha sa do sedu,neviem či to neni skoro na chrbátik..
@mamminna Ahoj elastickú a uvez je ten kríž s kapsou von len akosi si nevieme osvojiť kojenie v šatke malý je tam nervozny no myslím že po čase sa aj to naučím chce to len cvik 🙂 .No čo ma najviac dostalo je že ten poklad malý je v tej šatke tak ako ked bol v brušku a včera sme tak na večer boli aj vonku a ludia inak nechápavo pozerali že kde mám malého a ked som im ukázala ako pekne spinká tak sa len čudovali ,lebo naše večerné prechádzky boli vždy s plačom v kočiari.Mám aj fotky .

@klemente Tak my sme dnes boli na kontrole včera mal Adamko trochu zvýšenú teplotu a nakoniec ma trochu zapálené uško dostali sme ant.Ospen ale mladému nechutia dnes ako som mu ich dala tak ich aj poctivo vypľul .ale hádam aspoň niečo zjedol.
@mamminna Ahoj tak my sa od včera šatkujeme ja som si myslela že je to nejaký komerčný ťah chváliť tie šatky ale sú fakt na nezaplatenie malý mi tam krásne spinká dokonca to čo plakával od 17 do 20 tak teraz prespal z hlavičkou na mojom srdiečku bolo to super a ja som mala ruky voľné a chrbát bez bolesti môžem vrelo odporúčať