icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

nina4
12. okt 2012

Maminky tak a dnes som už dostala aj ja ant. kašeľ horúčky a je mi na skapanie a zajtra krštenie nooo to bude o hubu....len nech mi aspoň teplota trochu klesne.

mirulka147
12. okt 2012

@nina4 dakujem za odpoved malinky vyzerá spokojne v tej šatke ja som sa len bala že to mojho muža neobide ma široky chrbat a prajem rychle uzdravenie mne pomohli pri chripke homeopatika a za den bolo po horučke ale ked maš už atb tak sa to asi nesmie miešať

bis
12. okt 2012

ahojte baby,presne pred rokom 12.okt som mala poslednú ms,ešte by ani nemusela prísť..🙂
@nina4 rýchle uzdravenie prajem

bis
12. okt 2012

@gabina23 ahoj,naša malá spáva medzi nami na rovnom matraci,akurát predvčerom sme zistili,že preferuje spanie na jednom či druhom boku

gabina23
12. okt 2012

@bis no len na rovnom ho nechcem nechávať lebo chudáčik potom lapá vzduch keďže sa mu to mlieko vracia späť.

bis
12. okt 2012

@gabina23 chápem,tak ho potom musíš polohovať..

gabina23
12. okt 2012

@bis ved to.. ale naštastie ked ho polohujem je v pohode a cez den nemáme problém :D

satko17
12. okt 2012

@mirulka147 ahoj my máme nosič manducu a sme s ním spokojní,malinka v nom vždy zaspinka,ale je pravda,ze satku som neskusala...kazdemu asi vyhovuje niečo iné.Tu je výhoda,ze sa to nemusí viazať,treba asi vyskúšať,aj ja by som skusila rada satku,ale na kvalitnú už nemám,je to dosť peňazí...inak zdá sa mi,ze sme rodili v tom istom čase v B.Štiavnici.

mamminna
13. okt 2012

@mirulka147 ahoj, ja mam satku a som spokojna, oproti nosicu to chce asi trosku viac trpezlivosti to ano, ale celkovo ju najviac doporucuju lebo rastie s babom, mozes si to vzdy dotiahnut kde ti treba kolko treba.... ja aj otazka ci elasticku alebo pevnu, elasticka je pre mensie deticky, lahsie sa viaze , odpusti mensie chyby...pevnu mas na stalo ale musis sa jej zo zaciatku vela venovat , aby si sa spravne naucila viazat (je to velmi podstatne)- skusat skusat- ale stoji za to! nosic som neskusala ale zvazujem ze kupime aj ten, lebo moj priatel nema nikdy cas si tu satku viazat a ucit sa to... tak by sa mi to zas pre neho hodilo a celkovo pre babicky nase 🙂 aby maly bol stale noseny 🙂 uvidime , podla mna treba poskusat aj to aj to.... bohuzial to aj nieco stoji... ale su obchody co poziciavaju satky....teraz neviem ci aj na sk ci len v cechach... ?

mamminna
13. okt 2012

@gabina23 maly s nami spava v posteli na rovnom , bez vankusa bez nicoho, snazim sa len potom ked ho nakojim aby ostal lezat na lavom boku...zatial to funguje... ke dcitim ze sa mu vracia mliecko postavime sa pochodime si odgrgne a znovu lahneme 🙂 neviem ti poradit ci to polohovanie skodi na chrbticu.... vobec sa v tom nevyznam, ja maleho nosim cez den dost v satke , dost je aj v autosedacke , tak sa snazim aby aspon v noci bol na rovnom .... tak to citim...ale ak sa mu moc vracia mliecko ...trosku zdvihnuta hlavicka mu nemoze vadit...najlepsie by bol asi ten lavy bok... ako aj mne doporucuju...

mamminna
13. okt 2012

@nina4 ahoj prepac ze sa znovu pytam , hovorila si ze mas elasticku satku...mozem sa spytat aku znacku? nie nahodou MOBY?

nina4
13. okt 2012

@mamminna je to značka Tricot-Slen

nina4
13. okt 2012

ták dnes sme mali krst Adamko je krstený Adam-Ezechiel a starým rodičom padla sánka dole nevedeli že bude mať druhé meno no ja som sa rozhodovala už pri narodení medzi týmito menami a tak sme mu to druhé meno dali teraz pri krste.

nina4
13. okt 2012

@mirulka147 prosím ťa napíš aké homeopatiká lebo ja som mala na hrdlo Homeogene 9 stými som veľmi spokojná .

nina4
13. okt 2012

a tu sú fotky nášho drobca z krstu

veraba
15. okt 2012

Babulky, moje male dievcatko sa prvy krat nahlas zasmialo boze take krasne uzastne zlate to bolo ze aj slzy v ociach som mala od stastia

nina4
15. okt 2012

@veraba to je ozaj nádhera tak nech sa ti len tak krásne smejká stále princezná malá.

nina4
15. okt 2012

Dobré ránko želám.Tak ako ste sa vyspinkali?U nás dobre Adamko prespal celú noc teda o 11 som ho nakojila a zobudil sa o 6:30 ale tak hladný že by zjedol asi aj mňa 😀 😀 😀 .Len dúfam že sa to uňho už nestane pravidlom takto spať lebo chudence prsia budem ho musieť aspoň raz v noci budiť.

veraba
15. okt 2012

@nina4 dobre ranko 😀 tak nam sa nepodarilo hajat celu noc stale sa budime 2X.

veraba
15. okt 2012

aj vase babatka tak slinia lebo malinka si aj bublinky zo slin robi 😀

veraba
15. okt 2012

aj vase babatka tak slinia lebo malinka si aj bublinky zo slin robi 😀

bis
15. okt 2012

@veraba ahoj,ano aj emka,musí nosiť cez den podbradníček🙂 a tiež mi neprespí noc,budíme sa akokedy,niekedy vkuse každú chvílu,inokedy raz dvakrát..

klemente
15. okt 2012

@veraba -áno, tiež🙂)

Baby, vaše detičky si nestrkajú pästičky do pusy? Moja malá si ich strká až nejak moc. Myslíte že môže mať niečo z ďasienkami? Nemá ešte ani 3 mesiace, no svokre sa zdá, že sú to ďasná, možno nie zúbky, ale nejak ich môže mať podráždené. Neviem.

veraba
15. okt 2012

@klemente ahoj aj moja si dava do ust rucicky ale skor ona ich zuzle slinta ako keby bola hladna ale pritom nieje ale ked dlhsie nepapa a rucku ma v puse tak ju davam na didik. a papa ti v pohode. 😀

klemente
15. okt 2012

@veraba áno, aj moja to robí. Lenže minule ma vysala z jedného aj druhého prsníka. Potom skončila a pästička=opäť v puse 😀

bis
15. okt 2012

@klemente moja to robí tiež a minule ma už dojala,ked mala v puse prso a ešte k nemu si aj ručku pchala..a veelmi sa zlostila,ked jej tam nešla🙂)

klemente
15. okt 2012

@bis óó, tak to ja mám niekedy problém jej to prso vopchať do pusinky, ako ho nepustí cez ručičky.. Človek aby žiarlil 😀

bis
15. okt 2012

@klemente 😎 😀

nina4
15. okt 2012

@klemente Ahoj aj náš poklad má pästičky stále v puse a teraz posledné dva dni už aj hrkálku ohrýza.no nám sa začali nalievať spodné dva zúbky teda jasienko kde majú byť tie zúbky.tak uvidíme či nás prekvapí ako Sofinka tej vyšli prvé zúbky mala 3 mesiace a 3 dni a potom hrýzla ako šľak 😝 😀 😀