Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@marakoli ahoj aj nam velmi chuti mrkvička zjedol by aj plnu misku ale sa bojim aby nezvrackal tiež rozmyšlam aj nad tou kašou na večer ale sa bojim či ho nebude bolieť bruško
@mirulka147 no dnes by simonko tej mrkvičky veru spapal veeela, normálne začal revať, ked dopapal, xi.zajtra možno skusime aj so zemiačikom
Baby vy u mate vsetky julove deticky?aj nase baby sa narodili v juli a chcem sa spytat ake davate prikrmi?
@denisbg ja len kojím...tiež je na ciciku každé dve hodiny, a v noci tiež. ja som mu zatiaľ dala 3x kašičku, ale kupila som mliečnu, ale chcem kupit nemliečnu, uvidime, ako mu to bude chutit
@karcha dala som mu nestlé moja prvá kaša ryžová, zarába sa to s vodou a už začínam dávať zeleninku, mrkvičku...
no lebo nam bolo povedane zesa zacina prikrmovat az v 5 mesiaci preto sa pytam
@marakoli u nas bol tiež včera plač ked som mu davala pomali chytal mi lyžicu tak mrkva bola aj za ušami 🙂 potom som ho rychlo musela nakojiť a taky napraskany spal dve hodiny čo unho neni zvykom konečne bol spokojny že ma plne bruško hladoš mali 😉 takže nelutujem že som začala už prikrmovať
@mirulka147 a že kojené deti by sa mali začať prikrmovať až po 6-tom mesiaci.dovtedy čakať? však mi prirastie k ciciku, xixi. chutí mu, je veľký, tak načo čakať. mojmu prvému som už v 4 mesiacoch dala piškotky a výživu a všetko v pohode, je chlap jak má byť 🙂
@marakoli veru a ako sa zabavate ked je hore ja sa mu musim furt venovať inač mrnči a ja nič doma nestiham postielku cez den nechce ani vidieť tak cez den spi v kočiku ako bol chory tak mi inde nechce spať ☹ pod hrazdičkou vydrži 10 minut a v kresielku len ked ho dakto hojda vymyselnik mali 🙂
@mirulka147 no pod hrazdičkou tiež chvilku, v kresielku vydrží viac, hrá sa s hryzatkami a spievame, chodíme po byte a rozprávam mu všeličo a on by najradšej odpovedal. a spanie? tak isto, postiela cez den velmi málo, skor v kočíku, dám ho na balkon a spí.
ked Vas citam ako keby som to pisala aj ja aky su tí drobci podobní, spime tiez len v kociku na balkone v noci nonstop na didke a cez den mi sedi na kolenach a spolu pisieme na pocitaci 🙂 .najradsej by sedel sam uz sa vo vajci normalne predklana a nechce sa opriet
@saxana36 no my sme dnes boli v tescu a v autosedacke sa mi tiez stale chcela posadit, krpana jedna. neviem, ci sa tomu da nejako vo vajicku zabranit, ale nezda sa mi to uplne bezpecne..
@zuzkaamato no ved spekulant maly,tak ho uz vsade zapinam
To nase dievcatko o 21:45 zahaja a o 22:24 sa zobudi a zacne sa usmievat 😀 -zboznujem ju ♥ moje
Baby, boli sme na prvom očkovaní v 3 mesiacoch, lenže doktorka na mňa tak rýchlo vysypala informácie, že mám v tom chaos. Neviem kedy volať pohotovosť, pri akých reakciách. Viem, že pri teplote nad 38 mám podať čípok (zabudla som ho kúpiť cestou domov!, mám len detský sirup Panadol, môže byť aj ten?). A pri teplote nad 39 studený zábal na stehienka. Potgom hovorila čosi o zmenenom správaní a kašli. To je všetko. Prosím, raďte čo robiť! Aké reakcie sú ešte v pohode. Malá mi teraz spala, a po spnáku dosť plačkala:( Teraz znova zaspala. Neviem, čo robiť. Je silný plač dôvod na volanie pohotovosti?
jáj, píšem tak rýchlo, že robím samé chyby...sorry.
@klemente ahoj,mne dr kázala dať nurofen,nie panadol,neviem prečo..ale ak máš iba ten,tak pri teplote daj,obkladíky na nožičky som dala hned,aby neboleli,klasické voda vlažná a ocot...a ten plač..pýtala sa ma dr na neutišitelný plač ako reakciu na očkovanie...malá ho nemala,ale viem,že zvykne byť...ak máš hocijakú pochybnosť volaj dr...
Ahojte kočeny viem že sa to tu už rozoberalo ale ako kakajú vaši drobci nie ako často ale aká konzistencia.Adamko ten už dva týždne hlienovito a pred týždňom aj do zelena no prestala som piť čaj na kojenie aj tak mám mlieka na rozdávanie a stolica je síce hlienovitá ale už žltá.bola som v stredu u dok. že či je to OK. aj ho odvážila našťastie nechudne znova pribral už má 7020 g. zobrala vzorku a uvidíme.Povedala,že ak budú výsledky v poriadku tak pokiaľ len kojím nemusím sa stým trápiť tak som mooooc zvedavá.
Ahojte kocky, tiez mam juloveho synceka a chcem sa spytat, ide tu uz nejakemu drobcovi zubok? lebo ten moj je cez den nervozny, hryzie si zbesilo pasticku, slinta a pod..ako to riesite ak mate podobnu situaciu?
@nina4 ahoj moja malinka asi tyzden mala zelenu stolicu cez den bola taka zlta a na vecer bola zelena ties som bola stoho paf - ale uz to prezlo a uz ma aj vecer zltu stolicu. Pritom som citala ze zelena stolica je s predneho mlieka ale ona nepila predne mlieko tak som hladala dalej a ze moze to byt aj ked jes vela mliecnych vyrobkov co ja som jedla a tak som to skusila obmedzit tak neviem ci to mala stoho ale uz zelena stolica nebola
@mammamia2009 Ahoj aj nasa si dava celu rucicku du pusinky aj slinta az po kolena tak ma podbradnik 🙂 aj pozeram dasienka ale zatial nic nevidim preistotu mam aj gel na dasienka ale zatial neplace a tak jej ho nedavam

@monika74 ved uvidíš,skús🙂