Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@monika74 @susi201 ved aj ja som toho nazoru, problem je, ze byvame na stvrtom s vytahmi na medzi poschodi, a nas kociar ma prazdny 14 kil, takze sama sa neznesiem a musim cakat na draheho, kym pride z roboty a vypusti nas (na jar idem kupit golfac, ale dovtedy musime vydrzat takto). Teraz aspon davam maleho tak, ze vezmem vrch z kociara, polozim na postel a otvorim okno dokoran. Ma aky taky cerstvy vzduch a ja sa nemusim trmacat s rozobratym kociarom na tri raz vonku ... A zas ked je vonku pod nulou, tak ani drobec nechce von spat - neviem preco. Len na mna zmuri a kuka, ze to co za zima 😀 ani sa nepohne, len tak prekvapene kuka 🙂 nababuseny je dost, ale asi ta zima na lickach mu nedovoli spat ci co 😀
ahojte babeny ja vás čítam ale neprispievam :D len sa pochválime malý sa pretáča na bruško a naspäť, už sa vie dať na štyri a pohupávať sa a liezť dozadu le dopredu nie :D behá v chodúliku ale odkedy mi doktorka povedala, že by nemal tak tam nebol bo sa bojím :D ale zato neá ani jeden zúbok i keď dr. povedala, že už sú na ceste.. na obed papáme príkrm ale krpček najprv chce cicku až potomjedlo :D nechce čistú prevarenú vodu ani čajíky lebo nie sú pre neho dosť sladké (asi kôli materskému mliečku ) ale štavu z kompótu to vypil ako nič i keď mal veľký problém s flašou :D večer som mu chcela dať kašu reku ak by lepšie spinkal ( bo sa budí každé dve hodiny) ale nepomohlo tak kaša nebude radšej dam cicík :D milujem ho, každý deň vie niečo nové, strašne to uteká :D chodíme plávať, na chaty s dievčatami a bábätkami v jeho veku takže stereotip nemáme... miluje spať vonka, tam spinká najlepšie..
@ssussie v pohode ved ja nic v zlom to je len moj nazor ja len si myslim ze aj pre teba aj pre maleho je lepsie ist rosku na vzduch . prospeje to obom .. aj ked mrzne ... mi tiez chodime na medzi poschodie na 8 a bud kocik necham dole pri vitahu alebo najskor vilozim dieta do bytu a potom vynesiem kocik .. mi tiez mame strasne tazky kocik ale nejako si pomoct musim lebo to by som za celi den nic nespravila keby sa nepohnem z domu a to som na vsetko uplne sama z dvoma detmi ..
ahojte .. nasa malinka dnes zacala sama sedkat . robi nam taku velku radost ..
@susi201 tak to poznas 🙂 nobelovu cenu za debilizmus tym, co vymysleli vytahy na medziposchodi ... hej sem tam tiez tak chodime ... ale je z toho viac nervov ako uzitku 😉 chvalabohu ja nie som nutena sa takto nadrapovat - mame super tatika, takze ked uz nam prepina, on pride skor z roboty a idem vsetci traja na prechadzku 🙂 ale ked sa otepli, uz ma nic doma neudrzi, hor sa na spacirky 😀
Baby, vase deturence sedia? Ale neposadia sa sami nie? Nas maly nesedi ani nelozi ani nema zuby. Ale gula sa jedna radost a toci sa dookola ako hodinky ked je na brusku. A krasne stoji na nozkach ked ho drzim, uplne ako struna je. Len lozit nevyzera, zeby sa chysta, nevie ako na to este
Náš malý sedí a už by len na nohy chcel a "stáť" ;) ale zato nechce byť na brusku a podľa mňa nebude liezť vôbec. Ani ja som neliezla a ani manžel. Aspoň nezodere kolienka. Ale spí ťažko. Mám ho pri sebe, ale budí sa každé 2 hod. A zaspava na 5 krát-je to problém lebo musím na operáciu zlcnika-vedeli by ste poradiť?
@something tak na lozenie je cvik , malého dáš na štyri nech sa pohupáva a drž ho pod hrudníkom alebo bruškom kde mu je a tebe pohodlnejšie ,ale aj tak ti to nezaručí lozenie po 4 ja som tak robila s najstarším a za toho otca nelozil nakoniec začal behať ked mal 13 mesiacov a rovno hupol na rovné nohy.a teraz s Adamkom tiež cvičíme pohupovanie no asi ho mýlim chodákom ked niečo potrebujem porobiť tak ho tam dám a pohupovať sa vie pekne ale ťahá sa hned stavať ako v chodáku.
Ahojte,tak tie naše bábätká robia pekné pokroky. Náš krpček už lezie po 4, síce ešte tak nemotorne, ale kde chce tam sa dostane. On je naučený byť na brušku takže sa mu podarí sem tam aj posadiť. Ale zato v chodítku sa mu zatiaľ veľmi nechce odrážať, radšej má ked ho niekto vozí 🙂 No a čakám každú chvíľu, že vykuknú už aj horné zúbky, lebo už im veľa nechýba. Naštastie v noci pekne spíme tak som s ním veeeľmi spokojná. Je to už veľký výmyselník. Používate už niektorá športový kočík. Lebo Adamko sa ešte ako tak zmestí do hlbokého, ale už nie dlho 😎
@magdussss ahoj, no moj maly sa da tiez na styri, ale lepsie povedane sucha sa smerom dozadu. zubky nemame ale t mam taky pocit ze horne mu pojdu ako prve lebo tam uz tiez vidim ze sa dlho nezdrzia. co sa tyka kocika, ja som chcela mat cez zimu hlboky, ale asi pred mesiacom mi tam maly strasne plakaval, asi mu bolo tesno, ked som dala sportovy bol velmi spokojny, a hned mi tam zaspi. ale ja mam ten sportovy tak ze uplne lezi, je to vyvysene len minimalne, 🙂 🙂
@majuskaaa16 No ja som aj skúšala športový iba doma,nechce zatiaľ veľmi sedieť tak sa tam jedoval. Ale hádam si zvykne, bude všetko sledovať tak bude hádam spokojný.Dlho nevydrží sedieť ani v jedálenskej stoličke, je to šidlo, on musí byť stále v pohybe. Takže ked začne chodiť, tak sa máme na čo tešiť. 😎
@magdussss ani moj by tam urcite neusedel, ale hovorim da sa mi super polohovat takze lezi. ale uz sa tesim na leto kedy bude sadkat a vsetko pozorovat. no to mas pravdu, cochvila nam zacnu chodit a budeme mat zabavu 🙂 🙂
A zas sme chorý 😖 😠 Paťko ,Marek ant. Sofinka sirup od kašľa a Adamko našťastie zdravý .a sme o 30 eur ľakší .
@nina4 My sme na tom podobne.Zatiaľ sa držím ja s dcérkou,a chlapi zalahli.Manžel horúčka,starší syn je na atb. a čo je najhorsie,že to zdraplo aj tohto malého spunta.Dnes len odsavame a odsavame,teplota okolo 38 ☹Chrípka ako vyšitá 😠 A to som si myslela,že ked ho kojim,tak ho to obíde.A este sa mu k tomu pridali aj zubky.Jeden je už vonku,druhy asi vyjde každým dnom...
@magdussss my máme športovú časť už 2 týždne a je to super-malý pozerá, potom spinka, je ovela pokojnejší
@michaela1761 Ja tiež dúfam, že sa mu tam bude páčiť. Čochvíľa aj my pojdem na športovú časť, lebo už sa tam fakt skoro nezmestí! A on je tiež zvedavec! Len nech už je lespšie počasie,aby sme mohli chodiť častejšie von, už aby bola jar!
@something ani nas maly nesedi, iba s oporou, nelozi, iba sa toci jak vrtulka na mieste, ani zubky nemame 🙂 ale to vsetko ho caka... starsi malicko stvorkoval, hned zacal chodit, od 9 mes. chodil sam... tak to je individualne a k zubkom cim neskor idu von, tym dlhsie vydrzia... 😎
@awika u nas to je podobne, az na to, ze to chytilo mna, a decka su zatial ok ... ta tepltoa u maleho moze byt aj zo zubkov, nas mal 3 dni 38 a potom preslo, no nemal ziadny soplik ani kaslik, teraz sa mi zda, ze je zachripnuty, no pokial nema horucky a sopliky k dr. netreba ist, len to sledovat.... drzte sa a nech ste cim skor fit 🙂
@nycanka No ja som si tiež najprv myslela,že ta teplota bude zo zubkov,ale ked sa k tomu včera pridal aj soplik,už to bolo jasné ☹ Už to len nejako prežiť a snáď zajtra to už bude o niečo lepšie 🙂 Inak pri dvoch starších sme ani nevedeli,že im idú zuby-žiadne bolesti,žiadne zvýšené teploty,len sme objavovali zubok za zubkom.No Lukáško reaguje citlivejšie-pri tom prvom zubky sice teplotu nemal,ale videla som,že ho to boli.Tak aj Ty sa rychlo vylieč a nech zdravie sluzi 🙂

@monika74 to aj basa spinka najlepšie vonku aj tri hodiny