Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@monika74 skúsila ako je to boj ale zatiaľ OK .je to sranda,že mliečko je také účinné.No my sme si zo zúbkami vytrpeli plač teploty nervozny ale ani sa mu nečudujem ved aj mňa bolelo ked mi šli von zuby múdrosti.A starším kedy išli zúbky von? veru ako toto dieťa to je prísavník vydierač a malý terorista v jednom 😀 😀 😀
@nina4 chalani mali všetci do pol roka zuby a slečna si ich asi niekde zabudla.ked čitam o adamkovi tak presne taký bol moj najmladší a doteraz mu to aj ostalo ten musel byť všade pri mne ešte aj ked som vysavala mala som ho na rukách 😀 malá je v pohode o tej niekedy ani neviem že sa zobudí síce doobeda má spánok polhodinový no poobede si vonku pospí 🙂 sice si tiež niekedy vyžaduje a dožaduje si pozornosti aby som bola pri nej a hlavne na rukách aby mohla všetko sludovať
@monika74 sestrinej malej vypadli dva zúbky a ja som jej povedala,že to preto aby Adamkovi narástli a bola taká zlatá teraz si chce dať trhať aby nášmu krpcovi narástli dalšie 😀 😀 .A malá sa ti tiež tak hádže z ničoho nič do zadu ked je na rukách Adam ten sa švacne tak som stále v strehu 😒
ahojte chcem sa opytat pracujete niektora popri materskej nieco ako praca na doma a tak ..hladam nieco co by som si mohla privirobit neviete o niecom serioznom..?
@susi201 Ahoj tak ja tiež niečo zháňam no veľa krát je to áno dobre ale pošlite mi 30 alebo 50 eur a pošleme vám bližší prospekt ako ja fakt nemám peniaze na rozhadzovanie a mám strach s toho ,že na mojej naivite si niekto privyrobí a potom si bude po čele klopkať ,že aká som bola blbá.mňa hlavne toto odrádza.
@nina4 hm je to mutne ale je to tak.. ja som mala do teraz este matersku ale to je bohuzial len pol roka a teraz si zvykat zasa na almuznu a poritom sa starat o domacnost a dve deti to je dost ... a kde su ucty a vsetko ostatne ... preto by som bola rada keby sa mi nieco naskytlo.. a ty si aj nieco skusala vyplnat alebo si nebodaj nieco aj zaplatila ? ja sa toho dost obavam ...
@susi201 ved to že ja som sa už takto ošuškala a to mi prišiel ešte aj účet za mobil v tedy 73eur 😨 😨 a nakoniec ten pán čo som s ním volala ohľadom práce to mal cez audiotextové číslo tak mňa v tedy skoro piclo a o mužovi ani nevravím .ale to bolo ešte pri Marekovej materskej no teraz klop-klop zatiaľ financie v pohode ako manžel zmenil prácu.
@nina4 no tak to radsej nejdem na nete ani nic take na doma hladat .. nic dobre som na to nepocula.. no mne materska prave skonila a muzovy dako prestaly normalne platit tak neviem pomohlo by nieco .. hmmmm co uz tato doba.. jej aky je malinky zlatunky nasa tam ma uz 4 zuby.. dva dolne ako tvoj drobec a hore dvojky taka je podarena ako mali upirik..
@susi201 Jéé to je sranda ako jej vyšli .my sme si niečo podobné ako máš ty s manželovým neplatením odkrútili ked sa mal malý narodiť a potom ho prepustili.No našťastie sme mali čo to našetrené a rodičia jedny druhý pomáhali ako mohli.
Najlepšie by bolo keby človek ide cez niekoho okom vie že ho neoklamali.
ahojte baby, tak Jurko sa dnes prvy krat postavil 😵 😵 😵 😵 chytil sa mrezi na postielke a vytiahol sa do stoja 😕
@nina4 jaj nestras to hadam nie .. hadam si ho tam nechaju.. a snad sa to nejak upravi .. no nam nema kto pomoct takze si budeme musiet poradit sami.. no ved to je najlepsie mat znamosti .. ja mam pocit ze jej idu zasa dalsie zuby lebo zacala zasa strasne slintat a vsetko hrit .. neviem kam sa toto moje dieta ponahla ..ked ju chitim tak sa dava na nohy a kracat by stale chcela.. a dnes sa mi sama posadila .. bude s nej riadne cislo.. a c ten tvoj aj sa dava na styri?
@susi201 vidis tak to je super, my mame asi slaby "sadaci gen", lebo nasi si sami dokazu sadnut, az ked zvladnu plazenie, stvornockovanie, statie a chodenie popri nabytku ... 😀
a ma to svoje nevyhody, pretoze tym padom nechce velmi byt v kociku ... ked sa zobudi, tak ho to tam nebavi, lebo este dobre nesedi, takze ho davam iba do polosedu a asi mu ta poloha ani nevyhovuje a samoska, ze ani tak super nevidi 😒
@susi201 Prepáč ja som ťa nechcela doplašiť to som ti opisovala ako bolo u nás no najlepšie na tom bolo ked šéf vravel ja nemám na výplatu ale na dovolenke bol 😠 😠 .
A Adamko ten je by som povedala až mooc roztatárený 😀 😀 na štyri sa dáva ale ja blbá ked chcem aspoň niečo porobiť tak ho šupnem do chodáku a chúda moje malé on je z toho už tak domotaný tak som včera len chodák dala na povalu nech ma to neláka ho tam dávať a šup do šatky .len minule ako si dával kolienka pod seba tak sa mu zvrtla ručička a dopadol rovno na noštek jooj to bolo náreku a od vtedy má trochu rešpekt ked je na brušku ale myslím,že to chce len čas kým sa znovu osmelí.
A aj slečna bude číslo predsa odkuká čo to od staršej sestričky 🙂 a ešte si k tomu popridáva svoje .bože ved nech nám to už behá teda viem,že aj potom bude veselo za nimi utekať ale ja už nášho mladého nevládzem nosiť.
@nina4 to je v pohode .. to neviem ci tu hovoria ale ich sef si ties teraz kupil nove najnovsiu tridu auto a aj dodavku takze penize ma.. ja mam skor pocit ze platia podla nalady .. alebo co ... no mi choditko nemame a ani pri prvej sme nemali .. podla mna je to zbytocna vec .. nasa starsia vobec nechodila po stiroch ale zas dost neskoro zacala chodit ked mala rok a dv mesiace .. a dominika mladsia ta uz teraz ked ju postavim vlastne ona sama sa chce postavit a kraca uz len rovnovaha chyba .. uplne su rozdielne .. ja malinku dam na zem alebo do postielky cestovnej a robim si . tak si ju ucim aby vedela aj sam vydrzat kym si ja porobim tak sa aj vyhra za hodinku niekedy menej tak zmenime polohu a robim si dalej .. ona place viacmenej len ked je hladna .. no na to sa tesim ked uz bude chodit aj ked to bude zas nieco nove viac stresu ale tesim sa .. a uz aj nieco ti drobec povie? nasa ta stale mama ,baba ..
@strasska no nasa ta v kociku len lezi zatial som ju ani neskusala dat sediet ona vadsinou spinka vonku a to je este dobre .. lebo posledny tyzden mi nechce spaat dom len vonku .. nasa starsia ani nelozila po 4 tak si myslim ze ani tato mladsia nebude .. nasa mladsia ta by uz aj sama by sa rozbehla keby moze ..
@susi201 booože ja ti zááávidím ale v dobrom ked ti malá tak vydrží.mne Adamko nechce byť sám to je furt na mne ani s prepáčením na hajzel nejdem sama ale v sprievode 🙂 a pomaličky džavotká skôr tata a ked mu neni po vôli tak mama ale najviac havo -de. Máme vnútri nemeckú dogu tak tú stále zháňa ked ju nevidí.
jááj a ešte som zabudla malá ti má aj nejakú obľúbenú pesničku ? náš krpček si pred spaním musí vypočuť Loreen-Euphoria 😀 😀 potom nakojíme a zaspí väčšinou na prsníku
@nina4 takto som si ucila aj starsiu tak to robim aj pri tejto .. to by som fakt nic nespravila eby si ju naucim len pri mne a na rukach .. takyto problemm mam teraz tento tyzden ze sa nemozem od nej pohnut lebo jej zasa idu zubky a taka je nervozna ale inak je dobrucka .. to aj asa sa stale pozera na psa u svokry a tam ho stale vyzera.. hm no asi ani nie nema ziadnu oblubenu pesnicku .. neviem aspon som to zatial nezaregistrovala...a ako ste k tomu prisli , prave k tejto pesnicke .. ?
sranda to musim skusit jej pustat castejsie nieco a mozno sa aj jej nieco zapaci .. nasa dominika sa pred spanim skor rada poriadne naje . najskor ju nakojim potom jej dam kasu a potom ju este nakojim lebo si pyta a potom ju dam do postielky a zaspinka asi za 10-15 minut niekedy si trosku pomrnka a potom zaspinka...
a tebe drobec nezaspi ked ho das do postielky ? alebo ked ho prekladas do postielky po kojeni sa ti nezobudi?
@susi201 na pesničku sme prišli len náhodou Paťko si púšťal na yutube a Adamko začal nadskakovať a ťapkať a odvtedy si ju ako si zamiloval a neznáša Rihanu to začne zúriť ked je pustená 🙂 🙂 A malý ten spí ss nami všetcia tak spávali asi do 2 rokov + - .A mám to pohodlnejšie ked v noci kojím .A ráno ked sa na mňa začne liepať ked sa zobudí a ten široký úsmev nahodí to zbožňujem na ňom a ocina toho zas ťapká po nose 😀 😀 .
Ahojte maminky ako sa mávate a drobčiatka ako ?My sme akurát dnes dostali teplotu ale bude to zo zúbkov lebo nám idú horné aj dolné dvojky a je ako malý čert .
@nina4 ahoj tak moj krposko odmieta sa co I Len pohnut vpred takze lezenie ze ziadne ale aspon ze uz mu vykukaju prve dva spodne zubky bez teploty Len s mensimi nervami🙂

@nina4 tak ako skusila si to mliečko do nosa?ja malú kojím už len v noci a raz za deň viac mi už nechce takže sa dokrmujeme a zuby sú u nás v nedohladne 😀 a hla aj ti máš návštevu na Wecku?ja tiež niekedy musí isť so mnou aj slečna ked mrnčí 😀