Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@manamani1 nevyslo , neviem comu to mam pripisovat ,ale obavam sa najhorsieho , ze mam neprechodne vajcovody .....
@nativanativa ☹(((....ze nenastane ovulka?
@manamani1 ovulka bola podla grafu , ale nevyslo to .....
@nativanativa aj priznaky ovulky si mala?
@manamani1 jasne , pichanie a hlien tiez , doki ma odsledoval a povedal mi ze na lavom som mala cystu folikovu a ovu bola podla praveho , ze vraj mu dost nastimuloval clostik vajka , ale hlien som si kontrolovala prstami , lebo v case ovu som nemala nic na nohavickach , v podstate iba trochen vody
babulky, ja som dnes od rána ako opleštená mechom... neviem, či to je červíčkom alebo tým počasím... ako ste na tom vy? 🙂
Babule ako som si vsimla,pisete aj tu.. Budte take dobrucke a presedlajte do sukromnej skupiny, kde nas nemoze citat nikto ini, len my 🙂 Ak niektoru z vas tam nemam pridanu, tak supom mi napiste a ste tam 😵
dievčatá ahojte, konečne som tu po týždni ktorý som strávila v nemocnici s tym zvracanim:( mala som v moči aceton tak mi ho museli odiraľ dat preč. ale už je to v poriadku a dufam, že ma už nevoľnosti prešli. ako tak vidim celkom dosť ste toho popísali tak mam zajtra čo robiť🙂) inač naše žabky su v poriadku, obidvom už biju srdiečka a su veľké 9 mm🙂))
ahojte 🙂 aj ja by som sa rada pridala. dnes som si nasla // 😀 😀 😀
@jancamad Janka, uz tu nepiseme, ale piseme v sukromnej teme, tak utekaj tam :
https://www.modrykonik.sk/profil/barborka1446/ Ahojte baby, včera som bola u Dr. máme to potvrdené. Podľa teh. kalkulačky som v 7tt. Rada by som sa pridala k Vám 🙂
ahojte, vcera som zistila ze som tehu,zajtra zacinam 4 tt, nasla som si hnedy vytok velkosti 5 korunacky ale dnes uz to je lepsie.Kedy by som sa mala objednat gynekologovi aby tam uz bolo nieco vidno? kedy ste boli vy?
Ahojte baby. Prisla som sa s Vami rozlucit. Z nasho babatka sa stal anjelicek. V sobotu vecer som objavila ruzovy hlien, tak sme hned isli do nemocnice. Tam mi sice dali injekcie aj lieky na zastavenie krvacania a v nedelu cez den uz bolo dobre, ale vecer som sa znovu rozkrvacala a uz sa to nedalo zastavit ☹ teraz uz len cakame na vysledky z histologie, aby nam povedali v com bol problem ☹ mame sa znovu pokusit o pol roka, ale ja neviem, ci sa este budem chciet snazit...nechcem to cele zazit znovu...ten pocit je fakt najhorsi na svete ☹ ☹ ☹
@barushkaaam Ahoj je mi to veľmi lúto ☹ Neboj všetko bude v poriadku a onedlho na Vás sa usmeje šťastie.
@monikv7 ked ja este neviem, ci to chcem skusat....nechcem aby sa to cele zopakovalo....uz teraz som uplne na dne, keby sa ta situacia zopakovala, tak si rovno mozem ist hodit maslu ☹
@barushkaaam Je to ťažká situácia, ale možno je ešte skoro rozmýšľať na skúšaním ešte to je čerstvé. Želám ti veľa síl
@monikv7 mne doktorka povedala, ze aj tak keby sme chceli znovu babo, tak najskor o pol roka. No ja chcem skor teraz zajst za nejakym psychologom, aby mi pomohol, lebo sama to asi nezvladnem...a potom sa uvidi, ci budeme dalej skusat alebo nie.
@barushkaaam To je dôležité aby sa na to nebola sama a možno rýchlejšie to prejde síce neprebolí nikdy ale budete ti určite lepšie. Nemusíš nič siliť všetko príde samo a v správny čas hlavu hore.
@barushkaaam je mi to luto,tento pocit poznam ☹...prajem vela sil.
@roberta31 pozeram, ze vy ste o babo prisli len v auguste.....mne povedali, ze 6 mesiacov sa nemame snazit, inak to dopadne rovnako....vam to nepovedali? prosim neber tu otazku odomna v zlom, len sa pytam...
@barushkaaam nie v pohode,nevadi že sa pýtas.V nemocnici mi tak vraveli,ale moja dr.povedala,že po 1.MS ak sa na to citim,tak mozme ist na to.Zacala na sledovat a hned ako mi meskala MS,tak nasadila Utrogestan a som PN.Dufam,že vsetko bude ok.
@roberta31 ja ked som sa dr pytala, kedy by som mohla otehotniet znova, tak mi najskor povedala, ze nech pockame 6 mesiacov a pohlavny styk nemozeme mat 6 tyzdnov....a potom na druhy den (dneska) mi zasa povedala, ze to zavisi od toho, ake budu vysledky z histologie....tak ja neviem ako teda....
@barushkaaam no mne to ta moja vysvetlila tak,že su aj ženy,kt.hned po porode otehotneju a je to v poriadku.A tým,že ja som ,,rodila,, ,tak po 1 MS sa mae pokusat.Neviem,každý dr.,iný názor.A nechcem byt zla,ale myslim,že z histologie ti aj tak žial nic nezistia.Asi ako 95 percentam žien ☹
@roberta31 ja som tiez dakde citala, ze sanca otehotniet hned po potrate (dajme tomu 2-3 mesiace) je vyssia ako potom, lebo maternica si prave na to tehu zvykla a je viac pripravena to oplodnene vajicko prijat...toto sa stalo aj sestre mojej najlepsej kamaratky....spontanne potratila a o asi 3 mesiace otehotnela znova a teraz ma zdraveho synceka, ktory ma pomaly rok a pol....ja by som prijala, keby mi dr povedal, ze sa mozeme zacat znazit hned ako dostanem menzes...mozno by to bola trosku naplast na to, co sa stalo...to teraz asi vyznelo hnusne, co som napisala, ale myslela som to inak...
@barushkaaam viem ako si to myslela...ja som tiež nasla zmysel života,až ked som otehotnela.Držim palce
@barushkaaam co zapricinil mikropotrat?

@dgabi mnaaam, to znie velmi dobre 🙂 len sa este radsej spytam... niekto struha zemiaky na zem. placky na tom tenkom, niekto na tom hrubom a niekto na tom, co ti to spravi az taku kasu... predpokladam, ze myslis ten struhak na tenko