Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
Ano aj pani doktorka jedna mi tak pekne povedala,labe ja sa len do roboty tlacim a som stale aktivna strasne, tak mi povedala tak pekne, ze uz nikdy v zivote nebudem moct takto oddychovat,lebo predsa pride dieta a uz nebudem mat nikdy cas a pokoj pre seba. Ze si to mam vazit a vela vela oddychovat🙂. Aj ked to sa lahko povie,vsak?🙂 A presne ked sa nieco deje, sme vystrasene a ked je ticho,tiez sa nam to nezda🙂.
@clauda2010
ahoj. som tu nova tak este neviem ako to tu presne chodi. len som si nasla na fore skupinku s julovym terminom a mam dokonca rovnaky termin ako ty - 21.7. 🙂 Tiez je to nase vytuzene babo lebo mam za sebou aj zlu skusenost. Dufam, ze tentokrat vsetko dobre dopadne - aj tebe aj mne.
ahojte tak konecne som nasla temu do kt.patrim aj ja 🙂) termin mam 10.7.:-)
JULOVKY 😎
Baby, asi ste si nevsimli a ja som sem ani nechodila, ale vsetky julovky sme v sukromnej skupine, kde nas nikto neobzera .. Cize ak sa chcete k nam pridat, robi sa aj tabulka, tak mi napiste IPcku ..
Toto je nasa skupina, kde su cisto len julovky, a nikto tam iny nesnori, nekradne fotky a tak ..
🙂 aj ja sa pripájam do tejto skupiny...naš termín je 30.7. 😎
pripajam sa aj ja ..termin 10.7. 😉
Ale nas je tu dost🙂 Je niekto zo Žiliny? Zeby sme spolu rodili?🙂 A rastie Vám už brusko baby?
@stacy1 ahoj tak super , ze mame rovnaky termin, uz mas teh. knizku? mne ju dala dokina v pondelok , ako sa citis? ja som mala 2 mesiace celodenne nevolnosti a teraz je to lepsie , uz mam len vecerne 🙂)))))))))
@sisulkal tak to je supér ,že drobčiatko je ok .neboj ak by si nepriberala maximálne pôjdeš do nem .na infúzie ja som tak bola pri Marekovi všetci ma plašili ,že potratím ked nejem ale tiež mi nechutilo v tedy som pribrala 13 kg a malý vážil 3380 g tak si myslím ,že to bolo v pohode.
A to že si týždeň pozadu aj ja som tak a stresovala ale mohla si mať neskôr ovuláciu takže pokiaľ bije srdiečko a mrvká sa tak sa teš.
@clauda2010 ano, uz mam aj ja knizku. dal mi ju lekar dokonca uz pred Vianocami (asi mi chcel spravit radost). 🙂 buduci tyzden mam kontrolu a uz sa nemozem dockat. taaaak by som chcela vediet ze vsetko je OK. tiez mi bolo 2 mesiace sustavne blbo. nic mi nestravilo, tazky zaludok.. Lekar sa mi len smial ze mam byt spokojna ze to znamena ze vsetko je ako ma byt. ja by som sa vsak rada uz konecne poriadne najedla 🙂 ale musim povedat ze uz sa to zlepsuje s tym travenim. a ako si dopadla u lekarky? aky ste uz velky? videla si na ultrazvuku aj nejake pohyby babatka?
@stacy1 ahoj , sme velky 6,1 cm a bola som na kontrole rano tak babo spalo , ale videla som ako si cmula prst 🙂)) , nasla som si v knizke az ked som prisla domov IGM - neg a IGG - poz. , som sa zlakla co to znamena a nakoniec som zistila , ze som prekonala niekedy pred otehotnenim dajaku inf. chorobu a ani som o tom nevedela a teraz mam v tele protilatky , ja sa uz aj poriadne najem, ale nemozem sladkosti lebo mi akosi nesedia , ty si odkial z BA?
@nina4 se aj moc tesim 🙂 akdyz jsem videla miminko na ultrazvuku tak to mne uplne dostalo,bylo to uplne uzasne 😀 uz se tesim az ho zase uvidim 😉 jsem sice stale na PN a asi jeste budu ale i tak si to pekne zacinam uzivat.jen jeste na tu bolest v podbrusku ☹ aj by jsem brala jit na chvilu do prace aby jsem dosla aj na jine myslenky ale kdyz to nejde tak nebudu to tlacit.
ahojte, ja mam termin 28. júla, tak sa pripajam.
@basha11 aj ja som ZA, mozno sa stretneme v porodnici. Kedy mas termin?
Ahojte,
pripájam sa k júlovkám - termín máme 12.07.2012 a toto je naša premiéra.
ahojte aj ja sa pripajam . termin mam na 19 jula 2012 ...
ktora idete rodit v juli a ste z okolia alebo priamo zo zm?
@sisulkal presne tak nesiľ to ked sa ti nedá tak sa ti nedá aj mňa začína dobiehať prádlo 😀 dám len do práčky a muž povešia lebo tiež ma hned zo všetkého bolí brucho ...A ked sa mi nedá robiť tak ako som bola naučená tak som nervozna ,že nič nestíham muž sa smeje ,že už nech to vydržím a potom si to užijem naplno 😀 😀
Ja mám ísť 17 .1. na poradňu tak som zvedavá či mi spraví aj sono aj by som bola rada nech viem,že je drobček OK.Asi už budem najspokojnejšia ked budem cítiť ako si kopká 🙂
Ahojte, aj ja sa k Vám pridávam, termín máme 19.7.2012, sme so ZH,je tu nejaká známa -neznáma 🙂
ahojte. aj ja sa pripajam k vám, a teším sa s vami 🙂
ahojte,pripajam sa k vam,termin mame 4.7.,ale podla sona 27.6.,tak sa nechame prekvapit.je to nase vytuzene babo po dvoch IVF
ahojte aj ja sa k vam pripajam termin mam 13.7.

ahojte vcera jsem byla na kontrole a vse v poradku tak se s toho moc tesim.miminko se tam krasne hybalo a mame uz 4 cm tak se vytesujeme.jen musim vic jest ze jsem pod vahu ale mozu ja zato ze mne nechutna 😒 doktorka mne vse znovu skontrolovala a rekla mne ze podle vypoctu jsem v 11 tydnu tak na druhy tyden jak budu v 12 tydnu idu na krev a doufam ze vse bude ok 😀 preji hezky dnik vsem 🙂