icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

papuka
16. jan 2012

@riami78 no mne sedi všetko čo si objednám cez net, inak ta predajna complicite je v BB

papuka
16. jan 2012

@zizu38 No ja som doteraz mala lekarku v BB, som totižto od tial, a iba vlani sme sa presťahovali do šáš. Podhradia 🙂

zizu38
16. jan 2012

@papuka Ahoj! Tak to je nahoda. Aj my sme original z BB 🙂 a v ZH byvame asi 3 roky a kedze po lekaroch velmi nechodim tak mam vsetkych v BB 🙂

papuka
17. jan 2012

@zizu38 Ahoj, tak to teda je náhoda 😀 ja tiež nechodim po lekároch, a gynekológa som si preložila až v decembri keď som už vedela, že sme v tom 🙂 inak ostatných mám tiež ešte v BB, chystám sa na to, aby som si to dala do poriadku, ale kedže som PN a nemám vychádzky tak asi len keď budem už na materskej dovolenke, veď mi zo synom tam máme ešte aj trvalý pobyt, ale to je zase kvoli mojej živnosti 🙂 V ktorej časti BB si bývala? Ja v Radvani-časť Podháj,nad Tescom Baumaxom Nay elektorodomom

susi201
17. jan 2012

@maruska22 a tam v stiavnici ked prisla navsteva mohli vidiet aj tvoje malinke ?

stacy1
17. jan 2012

@clauda2010 ahoj. kvoli pracovnym povinnostiam nejak nestiham pisat.. Nie som z BA. Som zo Sale (kusok od Galanty). A ty? Dnes som mala konecne kontrolu a vsetko je nastastie OK, len hemoglobinu je malo. Meriame uz 8,6 cm - nejaky valibuk je to 🙂. Konecne mam aj prve foto s ktorym sa mozem doma pysit, len mi lekar musel vysvetlit co je co na fotke lebo som z tej "machule" nevidela nic 🙂). S jedenim som tiez uz na tom lepsie len vecer sa stale "natlacim" a potom mi to nestravi. Ale hovorim si ze podla vsetkych tych mudrych kniziek by pocas nasledujucich tyzdnov malo byt len lepsie a lepsie. Aj ti uz rastie brusko? Ja zatial nikomu okrem najblizsej rodiny nehovorim ze som tehotna, lebo po zlej skusenosti som uz opatrna. Len niektore dni sa mi uz dost vyduva brusko a vidim ze uz bude problem to zakryt.

neeelaaa1
17. jan 2012

baby ja sa pripajam ...cakam moje prve babo a uz sa velmi tesime juli ideme nato 🙂

clauda2010
17. jan 2012

ahoj , u mna tiez v poho , mne vidiet uz brusko narastlo mi poriadne🙂)) , u mna to tiez vie len najblizsia rodina , sa tesia uz by kupovali vecicky, nasla som super stranku kde si nakupim uplne vsetko najma oblecko a postielku http://www.detska-vybavicka.sk uz pozeram aj kociky ale neviem vybrat

maruska22
17. jan 2012

@susi201 Ano, babatko hned mohli vidiet...malý sa narodil o 14:00 a uz o dve hodinky, ked som odisla zo sály mohla príst za mnou návsteva. Dokonca ked más zajednaný apartmán, moze návsteva príst hocikedy za tebou na izbu...aj na noc...moj manzel tam bol so mnou aj v noci 🙂

susi201
17. jan 2012

tak to je super ja som prve dieta rodila v leviciach ale rozmyslam o niecom inom ... ale zas stiavnica je dost daleko od nas ...

clauda2010
17. jan 2012

@stacy1 ahoj , u mna tiez v poho , mne vidiet uz brusko narastlo mi poriadne)) , u mna to tiez vie len najblizsia rodina , sa tesia uz by kupovali vecicky, nasla som super stranku kde si nakupim uplne vsetko najma oblecko a postielku http://www.detska-vybavicka.sk uz pozeram aj kociky ale neviem vybrat, ja som z BA, uz som si vybrala teraz kocik http://www.kociky.sk/detske-kociare/kombinovane...

riami78
17. jan 2012

@clauda2010 Pekný, len by mohlo byť na výber viac farieb.

riami78
17. jan 2012

Mne sa páči tento: http://www.kociky.sk/detske-kociare/kombinovane..., vo farbe Scozia, alebo: http://www.kociky.sk/detske-kociare/kombinovane..., len tu sa nedá otáčať športová vanička.

clauda2010
17. jan 2012

@riami78 pekne ten pliko som pozerala aj ja , ale ma pre mna male kolesa

riami78
18. jan 2012

@clauda2010 Hm, áno, ešte že nie sú dvojité, ale Peréga nemajú veľké kolesá. Som zvedavá, aký bude naživo.

stacy1
18. jan 2012

@clauda2010 pekne su oba tie kociky. my sme sa este nerozhodli ale rozmyslame nad tymto: http://www.svetkocikov.sk/kociky-bexa/11-bexa-b... Ale chcela by som si ten kocik pozriet v predajni lebo takto cez net neviem ci budem vediet vybrat. Chcem si to skusit zlozit rozlozit a tak. Kamoska ked bola po cisarskom mala problem prve tyzdne preniest kocik aj cez dva schody, tak lutovala ze si kupila taky tazky. Tiez budem asi pozerat aby bol co najlahsi a chcela by som nafukovacie kolesa.

neeelaaa1
18. jan 2012

ahojte buduce mamicky.....pripajam sa k vam ja mam termin 29.7 🙂

neeelaaa1
18. jan 2012

stal sa mi tu preklep som nova tak prepacte 🙂 baby a uz ate brusko?

clauda2010
18. jan 2012

@stacy1 pekny kocik

wildluccia34
18. jan 2012

Ahojte dievčata,pripájam sa ku vám ak možem,tiež patrim do tejto temy🙂

wildluccia34
18. jan 2012

@neeelaaa1 Ty máš presne taky isty termin ako ja,no supeer🙂)

zizu38
18. jan 2012

@papuka Ahoj! Ale ved ja viem kde je podháj 😀 Ja som byvala na Foncorde. A na PN si preco? To si na rizikovom?

papuka
18. jan 2012

@zizu38 Ahoj, nie som na rizikovom, ale na dobrovoľnom 😉

papuka
18. jan 2012

@zizu38 T y pracuješ ?

barborka1446
autor
18. jan 2012

😎 😎 JULOVKY 😎 😎

Baby, asi ste si nevsimli a ja som sem ani nechodila, ale vsetky julovky sme v sukromnej skupine, kde nas nikto neobzera .. 🙂 Cize ak sa chcete k nam pridat, robi sa aj tabulka, tak mi napiste IPcku ..
Toto je nasa skupina, kde su cisto len julovky, a nikto tam iny nesnori, nekradne fotky a tak .. 😵

zizu38
18. jan 2012

@papuka Ahoj! Este pracujem. Zatial sa mi este da. Uvidime dokedy. Dobrovolne??? A to je co??? A to mozem len tak povedat doktorovi ze chcem ist na PN, ked uz budem mat pocit, ze to v tej robote nevydrzim? Asi mam blbe otazky 🙂

cerealka
18. jan 2012

je tu niektora z vranova ktora bude mat v juli babätko?

papuka
19. jan 2012

@zizu38 Ahoj, ja ja by som pracovala, keby som mala kde 🙂 to ti vysvetlím niekedy ked sa stretneme na čaji alebo pri kočíkovaní. pri Paťkovi som robila do poslednej chvíli, mali sme s ex cateringovú firmu, a ešte deň pred porodom som poháhala v kuchyni variť na 3 dňový kongres v KE kde sa denne vystriedalo 300 ľudí / raňajky, obed, večera /

patrixxx23
19. jan 2012

ahojte baby,som tu nova a s radostou sa k vam pridavam 🙂