icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

susi201
19. jan 2012

ahojte ja mam termin na 19 jula je tu nejaka buduca mamicka ktora ma termin najul a je zo zlatych moraviec alebo okolia?
rada sa zoznamim ..

zizu38
20. jan 2012

@papuka Ahoj! Tak to si mala asi dost roboty v tej kuchyni 🙂 No to budem rada ked spolu pokocikujeme. Uz sa na to tesim-e aj s manzelom 🙂 A ten cajik nie je zly, aj ked momentalne mam chut na kolaaaac-ik 🙂

papuka
20. jan 2012

@zizu38 Ahoj, no ja Ti nejako nemám žiadne chute, od začiatku skor mi nechutí papať ako chutí. Ja som s Paťkom chodila na destké plavanie, dúfam, že to bude možné aj tu v ZH, ta nad niečím takým uvažuješ?

zizu38
20. jan 2012

@papuka Ahoj! My tiez nad niecim takym uvazujeme. Myslim ze my tak davnejsie sme videli asi v TV ze je to aj tu v ZH. Urcite sa potom okolo toho budeme informovat 🙂 Len nech je to za normalnu cenu 🙂

papuka
21. jan 2012

@zizu38 Ahoj, no neviem koľko je normálna, lebo sestra chodi občas s malou v BB a čo ona spomínala tak je to trochem dosť 😒 No ale zasa ZH nie BB 🙂 Ja budem chodiť určite od 6 mesiacov, teda ak to tu niečo také je, na plavárni som reklamu videla, Paťko totižto plával 4 roky závodne, tak tam som to videla. Vieš výhoda je to, že sa tak stretneš s ostatnými mainami pokecáš 🙂 ale čo sa mne osvedčilo že Paťko je minimum chorý a to má 12 rokov, je otužilý a zdravý PS: a máme aj fotku pod vodou keď mal 6 mesiacov 😉

neeelaaa1
21. jan 2012

@wildluccia34 mtak to je super....ako sa mas?a prezivas tehotenstvo?

wildluccia34
21. jan 2012

@neeelaaa1 Jooj ja ho až riadne preživam a uživam si ho ako sa len da🙂Papam,čo mi chuti,chvalabohu zle mi nebyva,pozeram sa každy den do zrkadla ako mi už podrastlo bruško a taak no,tešim sa velmi z toho aj s manželom 😉 a ty ako?

neeelaaa1
21. jan 2012

@wildluccia34 tak si to pekne uzivaj to mas super,mne este sem tam niejaky puch alebo zapach vadi a hned mi je zle, a vsetko je pohode ale mala som problemi s bolestou hlavy a nechcela som ale doktor mi dovolil dat si tabletku a dala som si jednu a uz asi 2 dni neviem co je bolest hlavy inak som mavala silnu migrenu...ale inak super a tesime sa na naseho krpca 🙂

wildluccia34
22. jan 2012

@neeelaaa1 no a už aj vieš čo čakate?ešte asik nie,však?noo migrena to je strašne,kolegynka to mavala a riadne jej byvalo zle...no aj mne vadia niektore vone(pachy)ale len ma z nich natahuje a mena už mate vymyslene ake chcete dat?my sa stale hadame 🙂 tak uvidime čo z toho bude

zizu38
22. jan 2012

@papuka Ahoj, a nevies nahodou ci to plavanie byva aj skorej? Mne sa zda ze to chodia aj take uplne male deticky 🙂 Ale vsak uvidime co tu bude v ponuke. To mas pravdu s tymi mamickami. Urcite je to vyhoda kedze mi tu moc ludi nepozname. Vlastne nepozname nikoho 🙂 My si tu zijeme dvaja s nasim kocurom vo vlastnom svete 😀

papuka
22. jan 2012

Ahoj, ja som začala v BB ked mal patko 4 mesiace, vanovými kurzami, to chodila k nám jedna pani a patko sa spoznával s vodou doma, to bolo tiež super, ale toto asi tu v ZH nerobia, a na plaváreň teda do saunových bazénikov sme začali chodiť ako 6 mesačný, skůr ani neviem či sa odporúča. ak niečo zistíš daj vedieť, ak niečo zistím ja dám vedieť 🙂

neeelaaa1
22. jan 2012

ešte nevieme čo to bude....potešíme sa či bude chlapec alebo dievčatko a hlavne nech je to zdravé ale ak sme s mojim tak sme sa len bublinkovali takže či bude bublinka-dievčatko alebo bublinka -chlapec s...však vieš s čim 🙂))hlavne aby všetko dobre dopadlo.mena no typy mame ale moj povedal že to necha na mna ale tak ked viberiem meno hned sa ho pýtam na názor....pačia sa mi mena ako sú....Matej,Dávid,Robert,Dominik,Karin,Bibiana, Klara,Nina....ale tak neviem este ako sa rozhodneme....a ty mas niejake typy?

neeelaaa1
22. jan 2012

@wildluccia34 ešte nevieme čo to bude....potešíme sa či bude chlapec alebo dievčatko a hlavne nech je to zdravé ale ak sme s mojim tak sme sa len bublinkovali takže či bude bublinka-dievčatko alebo bublinka -chlapec s...však vieš s čim emoticon))hlavne aby všetko dobre dopadlo.mena no typy mame ale moj povedal že to necha na mna ale tak ked viberiem meno hned sa ho pýtam na názor....pačia sa mi mena ako sú....Matej,Dávid,Robert,Dominik,Karin,Bibiana, Klara,Nina....ale tak neviem este ako sa rozhodneme....a ty mas niejake typy?

wildluccia34
22. jan 2012

@neeelaaa1 noo mne sa páči malo chlapčenských len Tobias,Simeon,šimon,manželvi sa zas Benjamin,Timotej...ale uvidime a dievčenske sa nam Timea,Anetka,Melania

basha11
22. jan 2012

@lucisha1 A ja mam 12.teho a chcem ist urcit rodit do Ziliny🙂 Tak mozno sa stretneme🙂

lucisha1
22. jan 2012

@basha11 super, je to možné 😀 mne podľa prvého sona vyšiel termín 11.7., podľa druhého 14.7. a podľa tretieho zase 11.7. tak uvidíme 😀

lucisha1
22. jan 2012

baby ináč je tu súkromná skupina JÚL 2012 a je nás tam fakt dosť

Takže kľudne sa pridajte......treba len napísať IP - zakladateľke skupiny barborka1446

Tak šup, šup - tešíme sa 😀 😀 😀

riami78
23. jan 2012

Aj tento kočík je pekný, ale hmotnosť 12 kg je dosť, nie?
http://www.malvik.cz/Kocarky/sportovni-kocarky/...

neeelaaa1
23. jan 2012

@wildluccia34 tak uvidite aky date kompromis a ake meno vyberiete🙂 teraz budeme cakat nato kedy nam lekar povie pohlavie🙂)

wildluccia34
23. jan 2012

@neeelaaa1 Noo asi taak,presne to a vy chcete vediet,čo budete mat?

neeelaaa1
23. jan 2012

ale ano,,aj aby sme meno vybrali a aby som niejak vybavicku kupovala do niejakej farby, a vy?

neeelaaa1
23. jan 2012

@wildluccia34 ale ano,,aj aby sme meno vybrali a aby som niejak vybavicku kupovala do niejakej farby, a vy?

wildluccia34
24. jan 2012

@neeelaaa1 Hej hej,tiež chceme vediet,apson ja určite ja som velmi zvedava🙂ale určite aj manžel by bol nedočkavy a viac by ste čo chceli?viem,že to je jedno,nech je zdravučke,ale predsa o kusok viac by si čo brala?🙂

susi201
24. jan 2012

ahojte je tu niektora ktora ma termin na jul 2012 z okolia zlatych moraviec alebo priamo zo zlatych moraviec ... ? ja mam termin na 19 jula. rada sa zoznamim s buducou mamickou s ktorou by som mohla potom chodievat s nasimi drobcami na prechazdky..ak je tu niekto taky potesi ma ak niekto napise ....
tak sa majte zatial pekne a prajem vsetkym este pekny zvysok dna ...

evina2904
24. jan 2012

Ahojte babule aj my čakáme prírastok 12-ho júla by to mohlo byť 😉 ako sa cítite? nebýva vám zle? lebo mne strašne nemáte nejaké tipy?

papuka
24. jan 2012

@zizu38 Ahoj, tak som zistila. Plávanie v ZH je s firmou babylook, pláva sa od 4m so 3 rokov, plávanie je 4 týždňový kurz, stojí 70,- E 😒 a pláva sa každú stredu a každý piatok od 12,00-14,00. alebo od 6m u Vás doma 4 týždne a stojí 50,- E

zizu38
24. jan 2012

@papuka Ahoj, tak dakujeme za info. No 70€ je dost, ale asi budeme chodit. Dnes sme sa tam boli akurat prejst a kukali sme len oznami na dverach, ale nic take sme tam nenasli.

papuka
25. jan 2012

@zizu38 Ahoj, na dveráach to nie je, ja som to videla nalepené na skle v pokladni kde sa predávajú lístky na plaváreň

neeelaaa1
25. jan 2012

@wildluccia34 tak dievčatko ale ako si povedala hlavne aby to bolo zdrave a všetko dobre dopadlo,na buduci tyzden mam poradnu tak sa tesim ze budem vidiet krpca a kolko narastol🙂

wildluccia34
25. jan 2012

@neeelaaa1 Noo a už ti možno aj povie,čo čakate,ak bude dobre otočene,či nie?