Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@papuka Ahoj, Takze paralen si mozem v pohode dat lebo zatial si vsetko len pretrpim. Co sa tyka mojho zdarvotneho stavu, tak furt ma nieco pobolieva. Detsku lekarku nemame vobec vybratu. Zrejme k tej co patrime podla obvodu. Samozrejme, rodit budem tu. Citala som len same chvali. Mam na plane chodit aj na tu predporodnu pripravu. Takze dufam ze sa stretneme aj tam, ale mozme skocit aj na nejaku "kavicku" 🙂
@zizu38 Áno paralen možeš, aj primár to potvrdil. Budem sa tešiť, ale ja budem moct až na materskej, kým som PN nemám vychádzky ☹ , áno sú tu super lekári, prišli z Handlovej, sestra rodila najprv pri nich v Handlovej a vlani keď už Handlovú zrušili prišla rodiť sem do ZH. Ja chodím teraz k primárovi a budem pri ňom aj rodiť, teda dúfam, je to veľký odborník. My máme detskú lekárku MUDr. Rišňovskú, ja som s ňou spokojná, a tiež som išla k nej lebo patrí k tým naj v ZH. PS: inak aj ona je z BB, z Fončordy 😀
@papuka Ahoj, jeeeeeej to je super! Aj ona je od "nas"? To by nas teda mohla zobrat 🙂 A kde ma ambulanciu? Aby to nebolo zase od ruky. A ak sa mozem opytat platis si aj DNP? Tak teda stretneme sa az na tej materskej a aspon bude teplejsie 🙂 A ja dufam ze ten porodnik co bude pri mne ma dostatocne ukludni 🙂
Ahojte 😅
@neeelaaa1 Jooj jasne,stale niečo pozerám,ale vačšinou na internete a ty?
Ahojte baby, aj my čakáme naše prvé bábo v júli. Chcem sa opýtať, či už začínate niečo kupovať alebo je ešte skoro? Mňa to už láka, len manžel ešte nechce.
@papuka Ahoj. Nejako "nevykrývam" v práci mám strašne veľa roboty. Keď dôjdem domov ledva vydržím hore do 8ej, a aha zase som hore od polnoci☹. Čistá psychiatria...asi som mala povedať doktorovi nech ma vypíše na PN. Toto asi nie je normálne, som zvedavá do kedy takto vydržím. Tak už som sa posťažovala hádam aj zaspím🙂. A ty sa máš ako, u teba všetko ok? 🙂
@zizu38 Ahoj, ja som ok, v stredu večer som spadla na ľade, tak som sa trošku bála, ale všetko je ok, nič ma nebolí, mala som hrubú dlhú bundu a šla som pomaly ☹ inak, všetko v poriadku, vieš ja som doma takže nestresujem 😉 prečo si tak dlho hore, ja chodím spávať cca 22,00, dlhšie nevydržím 😀 manžel vstáva 4,40 hod potom zase syn 6,40 hod takže musím si popsinkať. Ja som sa len zľakla či náhodou nie si chorá, ale vidím že nie, tak sa teším 🙂 a nepracuj toľko 🙂
@sfin Ahoj, no ja skoro všetko mám, po prvom a ešte aj sestra mala po mne 2 detičky, ale aj tak ešte niečo kukám, ale pozerám skor tu na MK v bazáry, sú tu dobré veci za prijateľné ceny, a niektoré si vyberám úplne nové a za 1/2 ceny, ale tiež opatrne 😒 svoje vecičky čo mám si nasťahujem do domčeka až niekedy v apríli, pre istotu 🙂
@wildluccia34 ahoj !ako sa mas? ja som bola kuknut nasho krpca🙂 bolo uzastne..pomaly rastieme este nebolo vydiet co to je...
@neeelaaa1 Jooj škoda,ja že mi už povieš,čo čakate🙂ale budeš sa tešit aspon na dalšiu kontrolu a všetko dobre,rastie krpček?Ja pojdem najbližšie na genetiku
Už ste uvažovali či budete používať Pampers alebo látkové plienky?
@wildluccia34 tak jasne budes sa tesit na dalsiu kontrolu,mna caka zase odbery krvy,a inak je vsetko poriedku a drobcek rastie..
@papuka Ahoj, Najskor som si myslela ze si sa sla korculovat??!!! Ale potom som si to precitala este raz ze si sa posmykla. Uz som ti chcela napisat ze aj ja by som si chcela ist troska zasportovat, ci uz korcule, alebo bezky 🙂
Tak to som rada ze sa vam obom nic nestalo a ze ste v poriadku.
No a moj spanok, myslim ze tak zle spavam preto ze je toho v robote privela a taha sa to uz od decembra. Za normalnych okolnosti vstavam o 5ej do prace a chodim spavat tak cca 21. max. 22ej. Ale teraz ked idem poobede z roboty tak dojdem domov hadam len zotrvacnou silou a odbije osem hodim a ja zaspim ako poleno, len bohuzial sa o polnoci zobudim a velakrat som hore az do piatej. A po rozume mi beha robota co este nesmiem zabudnut urobit a podobne hluposti. Uz je to so mnou asi na prasky 😝 😀
Minulu stredu som bola na kontrole, ale bral mi len krv a pozeral tlkot srdiecka. No ale odisla som s magneziovymi tabletkami a mesiac predtym so zelezom. Ale inac sme ok. Uz sa tesim o mesiac to by sme uz hadam mohli vediet co to bude🙂
ahojte som tu nova a tak to vyzera,ze aj ja rodim v juli,dievcata je to normalne,aby som este niekedy vracala a mi bolo zle? je to moje druhe tehotenstvo,ale toto mi byva brutal,uz sa to polepsilo,ale este sa sem tam stane,ze vraciam a mam hroznu kyselinu 😒 tak som rada,ze som tu nasla aj spolocny termin 🙂
Dobre rano prajem 🙂 Konecne som sa donutila najst tuto temu......... skusim si precitat par stran dozadu, nech viem o com je debata 🙂
@rajeca1 Ahoj. Ja som na zaciatku tehotenstva si odvracala co sa dalo a nedavno sa mi to vratilo. Trvalo ti asi tyzden, snazila som sa tomu vyhnut, ci uz piskotami rano este pred vstanim z postele, ranajkami trosku neskor, prip. az v praci.. A pomaly to samo ustupilo. A vies, ja mam velmi citlivy zlcnik, tak sa musim uplne vyhybat vysmazanym jedlam, a pijem bystrinku a mam Espumisan ked mi je tazko. A uz je dobre. Len ak by to to u teba dlho pretrvavalo, spytaj sa na to gynekologa radsej.
@neeelaaa1 Noo aj ja idem teraz na genetiku,takže mi budu brat krv,ale mne to je jedno,zle mi nebyva,chodievala som darovat krv,tak fajne,len som už zvedava čo to bude 😉
Ahojte tehuľky tak ja som tu taká staro nová sem tam kuknem no teraz mám trošku viac času lebo sa musím šetriť .... 😖 😖 a mňa teraz poráža lebo predtým som bola ako s vrtuľkou v zadku a toto je pre mňa zabiják ,ale len nech nám to pomôže...
neeelaaa1 aj ja som z Prievidze teda z Lehoty p. Vtáčnikom a ku komu chodíš na gyndu ja dr. Zeleníkovi .
@rajeca1 ja som si prvé tehu. odvracala do 7 mesiaca no druhé a tretie som ani nevedela ,že som tehu ...Každé je iné a teraz tak isto asi len 2 x som vracala ale za to mám stále nízky tlak čo som predtým nikdy nemala

@papuka Ahoj, akurat sme kukali ten web. Celkom sa nam to pozdava a uz sa tesime ked budeme plavat 🙂 Dufam ze sa tam stretneme 🙂 Citam ze ta bolela hlava. Uz je vsetko OK? Ja som mala v pondelok strasnu migrenu, ale prezila som.