Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@barborka1446
no ale ako si nás našla? sme sa chceli schovať, ale pozeráááám a vidíííím, že AJ TY SI TUUUU 😀 😀 😀
@katka_1983 Nuda ma sem priviala 😀 Istotne aj vasa vyhovorka taka bude, ze ? 😀 Ale tak uz sa baby premiestnuju do sukromky 😀
@neeelaaa1 Vieš ja som na PN.ke,vypisala ma doktorka,zaleži to od nej,či ta vypíše alebo nie,skus a uvidiš,ja som hned od začiaktu bola na PN-ke
@akira13
hojky Akira, ani mne nevychádzajú termíny...podľa sona máme termín koncom júla a podľa MS o 3týždne neskôr,pretože už bola cca 3 týždne tehotná a dostala som menštruáciu,takže prvé dva mesiace som ani netušila,že sme už dvaja ;)
05/03 ideme na sono genetických a vývojových chýb,tak sa modlím a dúfam,že všetko bude OK a drobec je v poriadku, pretože tie dva mesiace som nebola práve ukážkovou tehuľou...
@zizu38 Ahoj tak to ti môže magnézko ani nie tlak znižovať ale pri dlhodobom užívaní pôsobí tak oblbujúco ja som bola včera v poradni prišli PAP výsledky -mala som 5014 no dok. mi k tomu nič nepovedal vraj potom ked prídu aj tie čo mi brali včera krv.a konečne idem do poradne až o 4 týždne 🙂 🙂 + sono a presné určenie pohlavia no ja som chcela chlapčeka a muž ma normálne začína infikovať dievčatkom 😀 😀 😀 😀 .
@sfin neboj pokiaľ máš pestrú stravu poprípade nejaké tehu vitamíny tak žabiatku neublížiš ja som tiež pribrala len 1 kg a včera som si 1 kg falošné nahlásila na poradni aby dok nepindal že som pribrala málo...
ahojte aj my cakame babatko na konci jula, dnes sme boli na sone a placenta je nizko ulozena :( a lezat velmi nemozem kedze som sama na 2rocneho certa.
@wildluccia34 jasne...dnes som si cosi pozistovala a pomohlo mi to takze podla toho sa zariadim....
@nina4 ahoj,a co si mysliš o tom 3d sone?lebo počula som všeličo ale ja by som chcela ist lebo ,že tam pekne vidiš babo...ake ma ručičky,nožičky a podobne...ja som prví krat tehu takže ty mi vieš poradit....tak už mi je dobre,povedala by som že tiež si to už uživam....aj ked niečo zacitim ako dnes rano a ranajky išli dolu vodou...ale ja som bola taka aj ked som nebola tehu,no neviem ja som proste taka niektore pachy mi vadia....a bruško? no,ja som dost pribrala pred tehu a hlavne do bruška takže ja to niejako nevidim ze mi rastie brusko ale citim ze je take ine...a uz si mala aj niejake pohyby?
@nina4 ahoj. Ja som sa práve pred cca hodinou dozvedela že mám zlé výsledky.☹ (min.týždeň) mi brali krv. A že sa mi sestrička nemohla dovolať, a do telefónu mi nechcela nič povedať. Že vraj ona sa do toho nevyzna. tak zajtra idem k doktorovi. Všetci vravia aby som nestresovala, ale po pravde už som si poplakala a je mi "lepšie". Ale je to hrozný pocit že neviem čo to zlé znamená. A furt mi to nejako podvedome behá po hlave☹
@nadulka88 No však práve doteraz mi bolo zle a teraz nebudem ešte spávať.... tak ale ako príprava je to celkom fajn keď sa mimčo bude v noci budiť :D nebude to taký šok pre telo hehe.....Tak to máš ešte ďaleko ja idem 14.2 tak dúfam že sa dozvieme čo to je v tedy sme sa aj zasnúbili tak dúfam že to bude magické a doktorka povie potešujúcu správu?..... a čo by si chcela
@neeelaaa1 sono je úžasné síce už vtedy sa mi to zdalo drahé 70 eur ale stálo za to .Ale krásne sa tam drobček usmieva mračí no ozaj nádhera ja uvažujem ,že by som šla aj teraz ...A pohyby som cítila na začiatku 14 tt a to som si sama sebe vravela ,že mi asi švihlo že to nemôžem a o dva dni sa to už nedalo odkriepiť tak teraz sa už naša vrtuľka vrtí jedna radosť len včera som bola u zubárky a pýtala som si inj. inak by som sa asi zbláznila od bolesti a asi to drobca trošku oblblo 😝 😝
@zizu38 Moja nebojkaj bude dobre a na sone ti čo povedali ? ak tam bolo ok tak tomu ver .ja sa tiež len tým utešujem a na to ostatné ani nemyslím my sme si povedali ,že ak by ma aj poslal na amnio tak odmietnem lebo na prerušenie by som nešla už teraz nemyslitelné pre nás daj vedieť ako si dopadla a držkám Vám palčeky a drobčakovi posielam ooobrovskú pusinku ....
@evina2904 veru, bude to taka mala predpriprava... aj ked, boze, ja si neviem predstavit, ze v noci proste nebudem spat... ja spanok milujem 🙂 Nuz ale co by sme neobetovali pre naše mimi, no nie...? 😉 No tak budem drzat palce toho 14.2 🙂 A vy by ste co chceli..? Ja by som chcela asi skor malu babiku, priatel zasa chlapca.. ono to tak nejak byva,nie? 🙂 Ale ja mam taky pocit, ze to bude dievcatko.. nuz, sama som zvedava.. A ak by aj nebolo dievcatko tak sa budem tesit na druhe babo a to uz by veru mohla byt baba 🙂 A potom to bude super, ze chlapec bude ochranovat svoju malu sestricku... Len aby to tak bolo 🙂
heheh 🙂 no to sa len tak hovorí o tom ochraňovaní ja mám staršieho brata ale ako deti sme sa len bili a teraz tiež spolu nevychádzame .......my by sme chceli malú princeznu hlavne mužíček 😉 tak dúfam že nám to vyjde lebo nejaké vecičky mám pre dievčatko tak dúfam že intuicia ma nesklame ale tak keď to bude aj chlapček hlavne aby bolo zdravé 🙂
ahojte dievcata a ake chute mate,ked viete ,ze to bude dievcatko? mam prve dietatko chlapceka.pri nom mi bolo sice zle,ale nie tak ako toto druhe tehu, 20februara idem so poradni myslite si,ze uz by mi mohol povedat co to bude? a mam strach aj o vysledky krvi,ci je zdrave mimi,teraz v utorok som bola na krv
@nadulka88 heheh no to sa len tak hovorí o tom ochraňovaní ja mám staršieho brata ale ako deti sme sa len bili a teraz tiež spolu nevychádzame .......my by sme chceli malú princeznu hlavne mužíček tak dúfam že nám to vyjde lebo nejaké vecičky mám pre dievčatko tak dúfam že intuicia ma nesklame ale tak keď to bude aj chlapček hlavne aby bolo zdravé
ahojte baby, chcela by som sa spytat potrebovala by som lieky na IVF ak ste niektora po IVF, nezostalo Vam nieco, chceme ist na 4.IVF a to uz nehradi poistovna potrebovala by som to dost surne, je uplne jedno menopur, puregon, diphereline, fostimon, gonal ... pomoze mi kazda jedna injekcia ... dakujem za pochopenie
@evina2904 Presne, dolezite je aby boli zdravucke 😉 Ja tiez ale dufam, ze moja intuicia ma nesklame, mame akurat ponozitcky Im a little girl, tak dufam, ze ich nebudem musiet prevracat 🙂 Inak ja som natom tiez rovnako, tiez mam starsieho brata a moc spolu nevychadzame ani teraz... ale moje deticky budu spolu vychadzat, som sa rozhodla 😀
Ahojte kočky môžem sa k vam pridať? tiež mám termin v juli
@neeelaaa1 Ja som pri tých našich troch šintroch začala cítiť pohyby až po 18 tt tak buc kľudná a vtedy ked to vôbec nebudeš čakať tak dá slniečko malé o sebe vedieť .A ver možno je lepšie že ešte necítiš lebo ked ich raz začneš cítiť a potom zas dlkšie nič ako aj ja tak človek stresuje ,že prečo zas drobec neklopká 😀 😀 ako raz ucítiš potom už len čakáš kedy to bude zas tá komunikácia je krásna a stresová zároveň 🙂 🙂 🙂
A prečo ťa poslali na infekčné ?

ahojte 🙂 nechcem vám skákať do témy 😀 , ja len či sa daktorá aj chystáte na 3D? 🙂 Ja uvažujem, že tak v 20tt by som išla, dnes som bola na tie gene testy 😝 a sestrička mi povedala, že oni mi pohlavie povedia taaaaaaak, v 24 tt 😀 Haha, veď to sa dovtedy aj zbláznim 😀
PS: vychádzajú vám termíny? Mne podľa MS nesedí, tak to určil podľa sona, zapísal termín... ale teraz sa každý raz so sestričkou dohadujeme, že keď to ona pozerá podľa termínu, potom podľa MS, nikdy to nesedí tomu týždňu kedy tam vraj som 😀 Šľak ma trafí 😀