Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@nina4 ahoj no ja to mám také zjednodušené mám upratovací servis už siedmi rok a nakolko má už velku poocníčku-dcéru tak mi pomáha s manželom ja už robím len tak poriedko nakolko upratujeme aj spoločné priestory v panelákoch i vela poschodových a vlačiť tie ťažké kýble navrch nie je sranda a hlavne už ledva fučím ked lezem hore....tehotenstvo zatial v pohode práve dnes dom volala na výsledky krvné s genetiky su uplne ok tak i až vyhrkli slzy od radosti
@kukucka78 Ja som si tiež dávnejšie dala vyveštiť či budeme mať tretie dieťa lebo to nebolo mooc sľubné a ona na to že hej ale bude to komlikované tehotenstvo no všetko dobre dopadne no a ked som ostala tehu. s Marekom a začala som krvácať a bolievalo ma riadne brucho tak som nemala strach asi je to blbosť ale ja som jej verila.
Tak potom daj vedieť či ten testík bol pravdivý normálne sa teším až ti to vínde....
žienky ja som bola teraz na sone a vraj mam nizko ulozenu placentu na zadnej stene nemožte mi poradit? ☹ kazda pliaga sa na mna lepi v tomto tehotenstve ☹
@kukucka78 Noo ako sa to vezme ešte donedávna som špinila a raz som začala krvácať ako ked máš už silnú MS tak to boli iné stresy ale asi viac pre muža . Teraz mám už týždeň kľud klop-klop pre istotu 😀 😀 ale kedy môžem tak ležím vešanie prádla som nechala na manžela ale on slniečko moje by nedbal keby som ležala až do konca tehu. Ja sa už teším ked bude júl lebo v máji budeme mať príjimanie tak to bude stres svokrovci rodičia a v jednej miestnosti 😀 😀 😀 jááj to budú nervy ...
@nina4 tak to i je luto že si musíš prežívať také stresy ale snad už budeš v pohode a už budeš v poriadku....a vešanie prádla sa nesmie??? ma to nejaký vplyv na bábetko??? Pýtam sa jak trúbka ale vieš tie moje deti sú už také velké že si nepamätám nič také čo sa týka tehotenstva.Aj ja sa už neviem dočkať kedy bude júl nech už to ubieha rýchlejšie.Mne podla tehotenskej kalkulačky vychádza termín na 27.júla ale doktorka hovorila že podla poslednej MS ktorá bola 21.10 som o týžden menej tak nechápem tie jej výpočty.
@kukucka78 to vešanie radšej nechcem kôli tomu krvácaniu nech zbytočne neprovokujem naťahovať sa s košom a potom zas hore ku šnorám možno si pomyslíš ,že som rozmaznaná ale pre istotu 😅 😅 .Ja mám termín podľa MS 21.7. a podľa sona 25.7. tak sa držím tým 25.7. lebo ja som mávala MS véééľmi rozhádzanú a pravdu ked som zbadala // bola som total nechápavá 😀 😀 😀 😀
Jáj a ide ma poraziť manžel mi volal ,že nabúral firemným ako všetko je OK teda aspoň dúfam ,len bude prúser ak mal veľký vozík a na ten nemá oprávnenie - no vieš ako to je chceš robotu tak čuš a rob 😠 😠 ....
Babatuľko už aj kopká ?
@nina4 vôbec si o tebe nemyslím že si rozmaznaná určite by som bola taká istá keby som mala nejaké problémy napr.ako ty to s tým mužom mi je luto a tiež viem ako to chodí s prácou ked potrebuješ robotu nesmieš sa ozvať to je tak všade.V pondelok som hovorila doktorke že mam pocit že už cítim malinké že sa tam sem tam mrvý ale ona si tvrdila svoje že to určite nie lebo to je véééélmi skoro
@kukucka78 Presnéé tak asi takto po mne aj môj dok.pozeral lebo ja frajerka že šak pri 4 tehu. to je normálne a ked sa pýtal v utorok na poradni tak ja ,že už cítim sem tam a dok.že to môžem cítiť tak od 18 tt .Ale nech si hovoria svoje hlavne,že nás v bruškách šteklia a klopkajú 🙂 🙂
@zizu38 ahoj, áno všetko ok, prepáč nejak som si prečítala tvoj odkaz a pozabudla odpovedať ☹ prišlo domov moje dieťatko a referovalo čo bolo v škole. no neviem o akú prácu ide ale možno keď sa osobne stretneme tak mi to objasníš, škoda že nemám vychádzky, že sa nemožeme stretnúť osobne.ked idem do poradne, tak v ten deň vždy odbehnem aj do BB a vybavujem úrady a firmu, ktorú ešte mám na živnosť. ja pomaly nakupujem nejaké vecičky odtialto z MK z bazáru a dnes som si objednala krásny set do postielky /baldachýn, perinku, ...../ velmi sa teším. ty už niečo chystáš?veľa toho nepotrebujem, ale nedá mi to 🙂
hurááá prišiel nám ocinko idem si dať dobrúú kávičku zo šľahačkou mňam...
Ahojte, prepacte ze sa vam tu tak votriem... nenajde sa tu mamicka cakatelka, ktora by mala zaujem o plienky pampers premium care č. 1??? je to na zaciatok-cca. prvy mesiac a pol od narodenia babatka, a su super, do 5 kg, mam dve neotvorene balenia a dve načate, z kazdeho chyba par kusov...normalne stoji v obchode nove balenie 13,99 - zistovane v Tescu, DM a 101 drogerie... ja by som posunula jedno cele balenie za 12 Euro, tie nacate by sme sa dohodli, musim spocitat kolko ich chyba...Mne dcerka rychlo narastla a to svokra tolko nakupila...Najlepšie zaujemkyna z Ba alebo okolia ktora chodi do Ba. Dakujem
Dobré ránko a krásnu slnečnú sobotu 😀 😀
@nina4 Ahoj, jeeeeeej to je super ze si ho citila 🙂 Ja som mozno - trosku citila take... neviem to opisat 🙂 respektive bolo to take steklenie 🙂 ale citila som to len raz a chvilinku.
Co sa tyka toho amnia tak na to nepojdem. Pojdem len na to sono a pevne verime ze bude v poriadku 🙂 Dufam ze sa do stredy vyliecim, lebo som nachladla v strasne kratkom case. Vcera doobeda nic a poobede mi tieklo z nosa ako z vodovodneho kohutika 🙂
A prajem krasny zvysok soboty a vikendu 🙂
@papuka Ahoj, tak od vcera som aj ja na PN. Takze to stretko si dame asi az na materskej popripade pri kocikovani 🙂 My zatial len pozerame inzeraty kde co po com maju, a ked sa nam nepodari nic najst co by nas zaujalo (hlavne kocik a postielka) tak pojdeme asi do polska na nakup. My potrebujeme vlastne vsetko.
Inak v BB je bazar (pod branou ako je pizzeria Alba) detskych veciciek, ale maju tam aj nove veci. A je tam velmo mila pani (asi majitelka) i ked sme nic nekupili a iba obzerali veci, tak nam dost poradila co budeme potrebovat a co je zase zbytocne 🙂

@kukucka78 Ahoj a gratulujem k drobčekovi .Si domka či chodíš aj do práce?a ako zatiaľ zvládaš tehuľkovanie?