icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

nadulka88
15. feb 2012

@evina2904 ano, to som pocula o tom doktorovi tak normalne rozmyslam, ze by som aj ja isla k nemu na 4D... Lebo zevraj je velmi dobry... 🙂 Ja som sa inak v DK narodila a mamina moja teraz robi kusok od Parnice, v Malej Lucivnej 🙂 To ona mi poradila ten obchodik v DK.. no uvidime ci kupime, ak budu mat nejaku akciu, ak nie tak potom asi cez net objedame.. 🙂

si31si
15. feb 2012

@lucka211 no ja ešte tiež nie stále čakám a čakám už by to mohlo prísť 😉

lucka211
15. feb 2012

@si31si no veru uz by to mohlo prist

riami78
15. feb 2012

Ahojte,
už ste aj niečo kupovali? Kočík, posieľku, oblečko??? Čo vslatne treba kúpiť pre letné bábätko?

marakoli
15. feb 2012

ahojte baby. Tak aj ja sa k vám pripájam. My čakáme bábo 8.7. Začíname prakticky odznova, lebo synátor už má 12 rokov. Tešíme sa 🙂)

zizu38
16. feb 2012

@nina4 Ak mam pravdu povedat, my sa zatial velmo s krpcom nerozpravame 🙂 ale hladkame ho poctivo 🙂

zizu38
16. feb 2012

@papuka Ahoj, tak sono mam za sebou a mozem cakat do dalsieho utorka na vysledky z krvi. Posedeli sme si styri hodinky v cakarni apan doktor bol "strasne mily". A nakoniec po hodine a pol jazdy v tej najvacsej chumelici sme dosli domov 🙂 Takze zhodnotenie vcerajsieho dna je ze ma boli zadok zo sedenia. Pri tom kociku zatial nieje ziadny zaujemca, tak este mame sancu 🙂 Tak sa maj pekne a aj ty sa drz 🙂

papuka
16. feb 2012

Ahoj, no velmi som včera na teba myslela, aby všetko dopadlo dobre.No ved včera to bola hroza, ja som bola 2x lopatovat sneh, ved bol sypký, takže tazký nebol, aby moji chlapi toho poobede nemali veľa, lebo len kydalo, kydalo, kydalo.... a veru v noci som nemohla spat z toho ako ma bolel chrbát, manžel ma aj vyhrečil, teda ešte aj poobede a aj ráno, ale popravde, ja sa už lopaty nechytím lebo aj ja som sa velmi prelakla.Ale už je všetko ok, poppinkala som si a bolest prešla.Tak šup, a rezervuj si ho, ak sa ti tak velmi páči. ozaj ku komu chodiš, teda ak možeš

nina4
16. feb 2012

@neeelaaa1
@si31si Ahojte tak ako nieje zlý no on má taký svojský prístup a pokiaľ ho človek ešte nezažil tak je to dosť zvláštne.Ja som ho mala pri Sofinke už som mala od dr.Lányho sľúbený cisársky lebo od 16:00 až do rána sa nič nemenilo ja som sa neotvárala a ani krčok sa neskracoval no potom prišiel primár a že to rozbeháme tak zas od rána až do 13:20 ma pchali inj.a primár sa ma snažil otvoriť bolo to v tedy na mňa ozaj dosť nevyspatá unavená a riadne boľavá ked ma otváral no a ked som mala už tlačiť tak som bola tak vysilená ,že som Sofinku už nevládala ani porodiť ☹ ☹ tak mi ju sestrička vytisla .Ale aby som zas nebola až taká zlá tak pri Marekovi to bolo lepšie no to som vedela čo môžem od neho čakať a ked toho bolo už priveľa tak som povedala nie a hotovo ved je to predsa moje dieťa a môj pôrod a asi tiež zbadal ,že si nedám serkať na hlavu a bola super spolupráca o 11:15 mi odtiekla voda prišla som tam no zas som sa neotvárala a dal mi nejaké čípky potom o 17:30 ešte inj.na zosilnenie kontrakcí a že o 19 rodíme no a mňa to tak fest draplo ,že Marek sa narodil o 18:00 a to bol vtedy ozaj zlatý ,že som nechápala či je to ten istý primár 😀 😀 😀
Ja chápem ,že oni to majú na dennom poriadku a určite im to lezie aj na nervy no pre nás je to zážitok priviesť tie naše poklady na svet tak si myslím že niekedy by mohli byť aj lepší a to niesom nejaká cintľavka že znesiem toho ozaj veľa ....
Tak pre toto sa modlík pokiaľ ho tam nemusím mať tak budem rada 😀
A iank sa máte ako ja som sa strepala pred domom našťastie ma stihol muž zachytiť ale zľakla som sa statočne malé je OK lebo kopkáme tak som kľudnejšia .
Kočky ale sa nám toho snehu riadne nasypalo ....

nina4
16. feb 2012

@zizu38 A čo aj sa drobček ukázal či sa hanbí .

nina4
16. feb 2012

@marakoli jéé gratulujem aspon si babatko vychutnáš ked máš už veľkého chlapca.

marakoli
16. feb 2012

@nina4 no veru ano, prežívame to znova, je to milé 🙂). aj synátor sa teší

nina4
16. feb 2012

@marakoli tak to je super ked sa ti aj chlapec teší .A aj si zvedavá či bude dievčatko alebo chlapček ?

saxana36
16. feb 2012

@marakoli sme si podobne, moj ma tiez 12 rokov a 7.7. sa ma narodit male chlapciatko

nina4
16. feb 2012

@riami78 vidíš to by aj mňa zaujímalo síce kupovať budem minimum lebo mám po deťoch ale baby ja mám normálne stres ako to drobčiatko poobliekam teda do čoho aby sa nebodaj neprehrialo alebo mu nebolo zima .Ked tí moji žebiaci boli v takom chladnom období .

marakoli
16. feb 2012

@nina4
@saxana36 a veru aj som zvedavá,je to 50 : 50, ale hlavne nech je zdravučké

nina4
16. feb 2012

@marakoli júj ja som veľmi chcela Adamka no drahý s tým neustálym dievčatkovaním ma začína ifikovať 😀 😀
A odkiaľ si presnejšie normálne som rada ked vidím tu na MK ,že sú tu aj maminky z vekom nad 33 lebo moja mamina veľmi nebola s toho nadšená týždeň sa so mnou ani nerozprávala ked som povedala ,že budeme mať babatko,že na čo si komplikujeme život no ale hlavne že sa my tešíme a naše slniečka 🙂

marakoli
16. feb 2012

@nina4 nás práveže rodičia už do toho hnali, že načo čakáme, tak sa nám pošťastilo 🙂
ja som z dolných vesteníc.....vidím, že to ani nemáme daleko od seba, xi

nina4
16. feb 2012

@marakoli tak na skok 😀 😀 aj ste sa dlho snažilkovali ? my ked sme chceli tak sa nám nedarilo tak som všééétky veci dala na inzerát a o dva dni som zistila ,že som tehu .no to bolo radosti asi ako pri prvom 😀

marakoli
16. feb 2012

@nina4
12 rokov sme si dávali pozor, teda manžel, xixi. a potom v auguste sme sa rozhodli pre bábo a začiatkom októbra sa pošťastilo 🙂))

nina4
16. feb 2012

@marakoli to je super.
moja sestra tí by aj chceli no už nemôžu majú Vikinku 5 r no majú obaja zlé výsledky a na umelé nechce ísť tak sa mooc teší na tohoto nášho drobčeka .Aj teraz ked pôjdem na sono v 20 tt tak zoberieme aj Vikinku aby drobčeka videla

marakoli
16. feb 2012

ja asi vezmem kameru, aby manžel videl, lebo bude mať poobednu, na prvom sone bol a veľmi sa mu to páčilo
@nina4

nina4
16. feb 2012

Pôjde aj k pôrodu ja dúfam že manžel nebude mať montáž ale tak bol pri troch hádam 4 si nedá ujsť 😀 😀
Už máte aj mená ja som chcela toho Adamka no teraz som niekde videla meno Ezechiel ľúbi sa aj drahému no neviem či to nieje trošku priveľa Ezechiel Chylo čo povieš 🙂 Adamko je asi krajšie 🙂

marakoli
16. feb 2012

@nina4
pri prvom nebol pri porode, uvidime, ci sa mu podarí pri druhé.
no Adamko je krajšie, ale každemu podla chuti. Mne sa páči pre chlapca Simon a pre dievčatko sa nevieme rozhodnúť: Kristínka, Nela, Mia sa mi tiež páči

nina4
17. feb 2012

@marakoli Dobré ránko no ja mám rannú rozcvičku za sebou sneh odhádzaný tak teraz už len ležkám 🙂 Hmm máš pravdu len som si to chcela asi utvrdiť ešte aj s názorom niekoho iného Adamko ma napadlo ked som uvidela // a dievčenské tiež neviem u nás by to bolo Sandra,Natálka to malý stále opakuje a Ninka a tiež Kristínka takže ak bude dievčatko tak to bude ťažký výber 😀 😀 😀
Máte krásne mená vybraté .

zizu38
17. feb 2012

@papuka Jooj davaj si pozor. I ked ja by som asi tiez odhadzovala sneh spred domu. Ja to totizto robim velmo rada, a to asi preto ze som to robila iba ked sme chodili ku starkej:D
Ja chodim k Vodeckemu a som s nim velmo spokojna.

zizu38
17. feb 2012

@nina4 Ked mi robil sono drobcek zrejme spinkal🙂 lebo tak strasne mi tlacil na brucho ze ma cely den bolela lava strana. A ten dokotr sa mi zdal byt dost nevrly, so mnou okrem pozdravu ani nekomunikoval. Ked som sa ho opytala ci je vsetko v poriadku tak len vystekol ze on tam nic nenasiel. A tak mi vzal znova krv a v utorok si mam zavolat o dalsie vysledky a podla toho sa dohodnut ci pojdem na amnio alebo nie.
A ty ako uz vies co to bude?

papuka
17. feb 2012

@zizu38 Ahoj, tak toho nepoznam.Odhadzovať sneh už tuto zimu nebudem 😒 už ti je lepšie?

wildluccia34
17. feb 2012

@neeelaaa1 Takže si už na PN-ke tiež?A ešte stale nevieš,čo čakate?

neeelaaa1
17. feb 2012

@wildluccia34 ahoj...ako si dopadla na poradni? vy uz viete co cakate? ja este nie a idem az 1.3 na poradnu....niesom este na pn....