icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

zizu38
19. feb 2012

@papuka Ahoj, konečne môžem povedať že už mi je lepšie! po týždni sa môžem bez problémov nadýchnuť nosom a necítim sa ako keby po mne prešiel valec 🙂
Ty sa ako máš? Ste v poriadku a ako si víkendovala?

zizu38
19. feb 2012

@nina4 No to máš pravdu, som bola troška v šoku z takého prístupu. Ale tak si vravím že ten lekár asi nemal svoj deň. A teda pevne verím že ho už druhý krát neuvidím!🙂
Jééj to je super že budeš mať "chalaniska" 🙂
Aj ja sa už neviem dočkať čo mi povie doktor, ale to si musím ešte 2 týždne počkať.
My sme si s manželom urobili radosť už v decembri keď boli v tescu nejaké akcie a tam sme si kúpili (darček pod stromček) pár bodyčiek a pyžamko. Ale tak čakáme na potvrdenie čo narastie z našej "fazuľky" a potom to vypukne, už sa na to teším 🙂 I keď stále neviem čo všetko budem určite potrebovať a čo sú zbytočné "somarinky" ale tak použijem-e zdravý sedliacky rozum a hádam nenakúpime nejaké zbytočnosti.

nina4
19. feb 2012

@denisbg juj daj vedieť som zvedavá len nech sa malinké nehanbí 😀 😀 😀

nina4
19. feb 2012

@zizu38 To sa niekedy ani nedá nenakúpiť my sme mali neskutočné množstvo bodíkov po našich deťoch a po sestrinej Vikinke no a Marekovi som kopec vecí kúpila lebo boli krásne a on bol stále taký malinký aj teraz je s nich taký najdrobnejší čertisko 😀 tak veľa vecí mu ani na sezonne obdobie nevychádza .Ja som neodolala a tu na MK som si zohnala vajíčko s tou základňou to bolo asi jediné čo som nechcela odkladať bolo za dobrú cenu 30 eur a inak mám všetko.
Ozaj a kde pôjdeš rodiť ?

nina4
20. feb 2012

@zizu38 A tu je o vajíčko včera sa mi to nedalo vložiť .
A domček nášho drobca 🙂 🙂

papuka
20. feb 2012

@zizu38 ahoj, my sme ok, víkendovali sme konečne po dlhšej dobe obidva dni doma 🙂 paťko mi mal v piatok ráno o 5,00 horúčku takže nešiel do školy, ale chvalabohu mu to prešlo / chudáčik mal isť s mojim otcom lyžovať na celý víkend na Malachov / no a perlička : v piatok o 13,30 mi bola kontrola zo sociálnej poisťovne.Teraz tu mám manželovu dcéru z BA na prázdninách a to je asi všetko. V pondelok o týždeň idem do poradne, tak dúfam, že všetko je ok a hádam už budeme vedieť čo to bude. Som rada, že tebe je už lepšie, tak sa drža vydržme to 😉

marakoli
20. feb 2012

@nina4
ahoj, domček drobčeka je fajny, ja ešte nemam taky, len mini, xi

papuka
20. feb 2012

ahojte, ani ja nemám ešte taký veľký domček 😒

nana776
20. feb 2012

Baby vy uz si kupujete vecicky?Ja este nie...tiez neviem co vsetko mi bude treba...som neskutocne stastna no mam aj z toho trosku obavy.

nina4
20. feb 2012

@nana776 Ja by som tiež bola rada ak tu mal už niekto letné babatko keby trošku s niečím poradí lebo ja som mala také zimnejšie deti tak tiež moc neviem tak mám s toho aj trošku strach 😅

veraba
20. feb 2012

@nina4 ahoj mas krasne brusko ja ani zdaleka nemam take niektory mi ani neveria ze cakam babatko :-{ ale kazdymm dnom cakam ze uz aj mne tak vykukne 🙂

nina4
20. feb 2012

@veraba 🙂
uvidíš za nejaký týždeň - dva ked drobček ešte podrastie aj bruško vykukne a ver že menšie bruško je pohodlnejšie 😀 😀
no tak to budú kukať ked budeš kočíkovať ,že to ste kedy stihli 😀 😀 😀

marcelaaaa
21. feb 2012

@veraba ahoj ja si myslim ze mensie brusko ma vyhodu v tom ze si ohybna 😉 ale zase vacsie brusko je peknejsie 🙂 ...ja mam tiez male brusko 😉

zizu38
21. feb 2012

@nina4 🙂 tak vidím že máš aj veľkú pomocníčku 🙂 už sa určite teší ako ti bude pomáhať🙂
jééj aké máš pekné bruško, alebo aký pekný domček má tvoj drobček 🙂 Mne ho tak ešte nevidno a pri mojej atypickej postave asi ani nebude, keď tak na seba kukám zatiaľ vyzerám viac tučná ako tehotná :( 😀 ale čo keď je našej fazuľke dobre aj v takom tak mi to neva 🙂

zizu38
21. feb 2012

@nina4 My sa zatiaľ ovládame čo sa kupovania týka, ale musíme aj my pomaličky začať kupovať a všetko, keďže u nás v rodine už majú všetci veľké deti. To len my sme to nejako odkladali. Ale stačí že zbehneme len do tesca a už obzeráme aj s manželom vecičky, a nakoniec si povieme že ešte počkáme do výsledkov ( i keď je v podstate jedno ako dopadnú), Keď najhoršie je že každý mi vraví aby som veľa vecičiek nekupovala, že drobček veľmi rýchlo vyrastie, ale na druhej strane že ho budem aj 5x za deň prezliekať? Tak ja fakt neviem čo je tak akurát, a čo vlastne také bábo nosí?! Mám to ja ale problémy čooo?! 😀
A my sme zo ZH takže budem rodiť tu, zatiaľ čo som čítala tak si to tu celkom chvália, a ja potrebujem hlavne dobre sestričky čo mi všetko poukazujú, lebo ja som ešte v živote nedržala miminko v rukách ☹ . (Je síce pravda že tajne trénujem-e na našom kocúrovi, ale to je niečo iné 😀 😀 )
A ty sa kde chystáš rodiť? Niekde v mieste bydliska či máš vyhliadnutú nejakú špeciálnu?

jarka87
21. feb 2012

no, a ma to byt take steklenie? teraz pozeram, ze denisbg ma vybrate chlapcenske meno ako my 🙂 tiez sa nam paci Alexander. a dievcenske mame Simonku 🙂

zizu38
21. feb 2012

@papuka Kontrola? tak ti bolo veselo🙂 A ako to prebiehalo aj si sa musela nejako preukázať že si to ty? Ja keď tak nad tým uvažujem my nemáme menovku na zvončeku, ale tak hádam nás najdu (budem musieť nejakú vyrobiť.)
Jooj tak Paťko bol asi sklamaný že nešiel lyžovať, ale hlavná vec že mu je už lepšie. Pôjde nabudúce 🙂
Ozaj ešte k tej kontrole keď ja napr.zajtra idem do BB po výsledky (kedže mi ich nechcú povedať do telefónu) mám tam ísť aj s priepustkou? predpokladám že oni mi ich strčia len do ruky a nikde nebudem zapísaná že som tam bola?

papuka
21. feb 2012

@zizu38 Ahoj, no bolo veselo, ešteže som bola doma 😀 Ujo mi zazvonil na zvonček, vyšla som von ku bráne, povedal mi že je z kontroly spýtal sa ma že či som tá a tá po priezvisku, a požiadal ma aby som mu doniesla PN-ku.Prišla mi návšteva dopíšem ti neskor, prepáč 😉

papuka
21. feb 2012

@zizu38 no už som tu pokračujem 🙂 áno patko bol sklamaný, ale nevadí, lebo tam pojde tento víkend, jednoznačne by som si pýtala nejaký papier teda priepustku, aby si mala dokaz, ved bud ju budeš potrebovat, alebo nie ale pre istotu.ked ta doma nenájdu, tak ti domov pride list a vyzvú ta v nm aby si vydokladovala že kde si a prečo si bola. na ten zvonček si urob menovku, aby z toho nebolo zle. mne dnes nejako pokrúlilo 2x v brušku, mala som kakačku ☹ až som sa zlakla či sa niečo deje, lebo doteraz som mala práve opačný efekt od začiatku tehotenstva, ale chvalabohu už to prešlo, inak všetko ok.a ty? som zvedavá a budem ti na zajtra držat palčeky, tak sa maj pekne

denisbg
21. feb 2012

@jarka87 ahoj ja som chcela alexandra od začiatku, len drahý ma odhováral, že ho budú volať šaňo. ale žiadne take...žiadny šaňo ale ALEX 🙂 no ja cítim ako bublinky, ale každý to pociťuje inak aj ako šteklenie...a už šteklí... 😀

riami78
21. feb 2012

@denisbg Baby, šteklenie? Ja cítim občas riadne kopance, asi budeme mať futbalistu po ujovi.

denisbg
21. feb 2012

@veraba ja som na tom podobne, aj ja mám malé bruško, a keď poviem že som tehotna, tak sa ma pýtajú, že kde mám brucho 🙂 ale verím že tiež čoskoro vykukne.
ozaj koľko kíl ste zhruba pribrali do 20 tt. ja 3,5kila a bolo mi povedané že je to málo?

riami78
21. feb 2012

A meno? Máme vybraté Matúš, Jakub, Tomáš a možno Martin. Dievča by bola Lucia, Klaudia alebo Karolínka.

papuka
21. feb 2012

my máme Maroško alebo Miška / dievčenské / 🙂

denisbg
21. feb 2012

@riami78 aj ja mám drahého futbalistu, ale asi to bude tanečníčka po maminke 😀 😀

riami78
21. feb 2012

@denisbg To je chutné! My máme v rodine samé baby, konečne nejaký chlap.

riami78
21. feb 2012

@papuka Mišku má sesternica, inak pekné meno. A Maroš je MM bratranec. Martin bol staryn otec, ale mne sa stále sníva o Matúšovi.

papuka
21. feb 2012

@riami78 Miška preto lebo sa námpáči obom , teda mne aj oteckovi, a Maroško preto, lebo otecko je Marián, teda Majo. ale moj manžel by radšej chcel chlapa, kedže dcéru už má z prvého manželstva /19ročnú/ a tvrdí že Mišku nie lebo ju chytí náš kocúrik 😀 tak on tvrdí že to určite bude Maroško

veraba
21. feb 2012

@denisbg ahoj ja som pribrala 5kg ale ja som vysoka a dost chuda takze tych 5kg nieje namne vobec vidno aj dnes mi kolegyna povedala ze vobec nepriberam ze a jej to nezda 🙂 no doktor mi povedal ze kazde 4 tyzdne by som mala pribrat 2-3kg. tak neviem

jarka87
22. feb 2012

My sme mali meno Alexander vybrate uz dost dlho, asi vlastne od zaciatku. Mne sa tiez nepaci, ked niekoho s tymto menom volaju Sani, ale Alex 🙂 len aby to tak bolo. Ale teraz je to meno dost trendy, dost vela ludi dava meno Alex a to som si myslela, ze ake je malo vyskytovane. No, ja som zatial skoro vobec nepribrala :( asi 2 kg :( a doteraz som nemala vobec ziadne brusko, ale tento tyzden uz trosku narastlo a zacina sa gulatit, tak sa z toho tesim. presne za tyzden mame morfologicky ultrazvuk, tak verim, ze to dopadne dobre.