icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

nina4
22. feb 2012

@zizu38 Dobré ránko .tak to hej ked človek nabehne do Tesca tak tam je toho riadne no ja som sa napr .oklamala na tých bodíkoch s disney motívom prala som ich tak ako sa majú a nálepky zišli keby aspoň celé ale len niečo 😒 .A boli také krásne ...
A v Žiary je pôrodnica niečo na spôsob Handlovej ? Síce som v Handlovej nerodila ale doslova mi tam zachránili život pri mimomaternicovom ked ma v Bojniciach odbili ,že si tehotenstvo namýšľam 😠 😠 😠 a tie izby tam boli úžastné ...Ja budem rodiť v Bojniciach je to na skok tak hlavne preto. Moja a čo sa týka prvého kupania a prebaľovania ono ti to všetko ukážu len sa nedaj odbiť čo sa týka kojenia mňa až pri Marekovi kontrolovali aj to len jedna sestrička a tej môžem dakovať za 14 mesačné kojenie 🙂 A pravdu mám tri deti a zakaždým som sa bála aby sa mi nevyšmikli to je ten materinský inštinkt tie obavy to k tomu patrí.A držím palčeky vášmu kocúrikovi nech to v pohode zvláda 😀 😀
Ja som včera prerevala celý večer jedna suseda zbadala že čakáme drobčeka a tá si teda zgustla ,že nechápe takéto nezodpovedné rodiny čo majú už aj tri deti ved aj to je veľa a že je zvedavá do kedy to dokážeme živiť a šatiť ,že som ako mačka len mačeniec nakotiť mne bolo tak hrozne ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
No som sa rozpísala no musela som sa vyžalovať ....

susi201
22. feb 2012

ahojte ja som v 19 tyzdni.. este nevieme co to bude ale chceli by sme chlapceka a nasa mala ta chce iba braceka... rada by som spoznala nove tvare .. novych ludi...

nina4
22. feb 2012

@susi201 Akedy máš presne termín ja 25.7.a u nás chce Sofinka sestričku Paťko bračeka a najmenší Marek chce bračeka Natálku 😀 😀 😀

monika74
22. feb 2012

@nina4 nič si s toho nerob ja čakám tiež štvrté a je plánované.a nech si hovorí každý čo chce prv tiež boli viacpočetné rodiny a nik sa nad tým nepozastavoval. 😀 Takže tieto veci niekedy treba hodiť za hlavu a tešiť sa na drobčeka

papuka
22. feb 2012

@zizu38 ahoj, prave som sa dočitala, že máš doma kocúrika? normálne živého? prepáč, že sa pýtam takto blbo, ak je to živý kocúrik, nemala by si ho chytať, hladkať, a ani mu čistit misky na papanie a už vonkoncom nie jeho toaletu, je to teraz pre nás nebezpečné! my máme tiež korúrika aj psíka teda vlčiaka 🙂 ale od kedy sme sa snažili o bábo, ani sa ich nedotknem, teda okrem mliečka a granul z misky do misky

nina4
22. feb 2012

@monika74 Jéj to sa tak pekne číta aspoň som taká kľudnejšia viem ,že nie sme jediný čo čakajú 4 miminko sú aj taký čo majú aj viac detí no to tak zabolí ked to niekto povie ono málo kto pochopí že niekto chce mať viac detí ani naši s toho neboli dva krát nadšený no ked že sestra už deti mať nebude zo zdravotných dôvodov tak to berú že sa vyblázni na našom ...

zizu38
22. feb 2012

@papuka Konečne doma. Žiadna kontrola u nás nebola, aspoň som si nenašla žiaden papier v schránke 🙂 ale vypýtala som si aj potvrdenie pre istotu.A výsledky dopadli dobre, len mi ten doktor nechcel povedať že čo to bude. Tak budem musieť ešte týždeň počkať kým pôjdem k môjmu doktorovi. A teba páli záha? lebo mňa od pondelka riadne. Ako keby som vypila kyselinu.

zizu38
22. feb 2012

@nina4 Tak to nahnevá, keď sa také rozkošné vecičky pokazia:( Joj ja neviem ako to vyzerá v Handlovskej pôrodnici, A zatiaľ to čo viem o Žiarskej je skôr z rôznych fór, osobne som tam ešte nebola,a pozerala som, že sa tam dá prenajať jedna izba. Ale ako vravím, čo čítam tak si chvália či už doktorov, alebo sestričky, takže ja som rozhodnutá pre ZH. i keď originál svojho gynekológa mám ešte v BB ale tam by som do nemocnice nešla stačilo mi dnes po výsledky, A ten prístup a ochota ???!!!!
No to je krava! myslím tvoja suseda, nič iné ma nenapadlo, čo sa stará do druhých ľudí.

zizu38
22. feb 2012

@papuka Ahoj. Tak náš šmudlík je celkom živý, i keď má občas taký "svoj svet" v ktorom nás vôbec nepotrebuje. Viem že si musím dávať väčší pozor, ale popravde robím všetko tak ako doteraz. dokonca ako čakáme bábo tak mám pocit že ma má radšej. A viac "dáva na mňa pozor".

nina4
22. feb 2012

@zizu38 A výsledky ti ako dopadli dúfam ,že dobre?

stinna
22. feb 2012

Ahojte tehuľky, pripájam sa aj ja k vám júlovkám. Som v 17 týždni a ešte nevieme, čo čakáme, ale musíme podstúpiť amnio, lebo výsledky nie sú v poriadku, tak dúfam, že to všetko dobre dopadne. Držím vám všetkým palce 🙂

susi201
22. feb 2012

@nina4 ahoj .. termin mam 19.7.
a kam ides rodit ak sa smiem opytat ?

nina4
23. feb 2012

@stinna držkám ti aj ja palčeky a neboj bude to dobré .Daj vedieť.

nina4
23. feb 2012

@susi201 Do Bojníc mám to tam na skok .kedy ideš na sono ja 6.3.tak som zvedavá či sa nám potvrdí ten Adamko , alebo budeme uvažovať nad dievčenskými menami 🙂 🙂 síce muž a Sofinka by sa viac potešili dievčatku .

stinna
23. feb 2012

@nina4 dakujem, dám vedieť, ale výsledky budú až o mesiac, keďže až budúci týždeň ma čakajú ten odber.

susi201
23. feb 2012

@nina4 na sono by som mala ist prveho tak uvidime ... ale to je jedno co to bude hlavne nech je to zdrave ...
ja by som chcela IST DO BS rodit ak nebudem muset utekat ...

zizu38
23. feb 2012

@nina4 Anoooo, výsledky dopadli dobre tak som si tam zas posedela cca 4 hodinky, a pán doktor bol tak isto ako po prvý krát veľmi "milý". Keď som sa ho spýtala či už vidí, či je to chlapček alebo dievčatko, tak mi povedal že čo mi to nepovedal môj doktor....Ale tak pomyslela som si svoje a som rada že je všetko OK. takže si musím ešte počkať do budúceho piatku a potom budem vedieť či to bude Jakubko, alebo Peťka (alebo možno nejak inak, dievčenské meno ešte nemáme vybrané, teda manžel začína vymýšľať aj nad zmenou Jakubka na Maťka )😀
Ale ja chcem KUBA!!!! 😀 😀

nina4
23. feb 2012

@zizu38 Supééééééééééér ,že je všetko OK .len aby sa dročiatko chcelo ukázať nám sa Sofinka ukázala až na prietokoch no to už si nebol veľmi istý lebo ,že to je už dieťatko veľké .A ozaj pekné mená.Ja už začínam uvažovať aj nad Erikom no uvidím ,ale ako píšeš ani my sme neni ešte rozhodnutý pre dievčenské meno .Ja idem zajtra so Sofinkou na krčné má bacilov a už pol roka sa ich nevieme zbaviť žiadne ant. jej nezaberajú a chudák dr.Papšo je už s nej nešťastný znova jej zoberie stery a uvidíme

clauda2010
23. feb 2012

ahojte ,ja mam po amnio a dopadlo vsetko ok, cakame dievcatko sa tesim, uz ma tyzden kope ale tak, ze ma mykne, futbalistka je to riadna, chcem sa spytat ma tu niektora bolesti v podbrusku? ja mam dost silne , ze nemozem niekedy chodit a ked lezim je to ok, doki ma dnes prezrel a nic nenasiel

stinna
23. feb 2012

@clauda2010 ja som v 17 týždni a tiež som mala bolesti v podbrušku, no nie až také silné ako ty. Bola som tri dni v nemocnici, nasadili mi MagneB6 a je to našťastie v poriadku, len mi lekári vraveli, aby som sa šetrila a nariadili mi kľudový režim. ináč, výsledky som tiež mala v poriadku, len teraz ma amnio čaká...

clauda2010
23. feb 2012

@stinna ja beriem magnezium uz mesiac , neviem preco mam take bolesti mozno , ze sa roztahuje maternica, a stale chodim na wc.....aj ja mam mat kludovy rezim , a co ti zistili v nemocnici , preco si mala bolesti?? ja som bola na amnio len koli veku , vysledky som mala v poriadku a da sa to prezit nie je to az take strasne len neprijemne a mna to ani nebolelo

clauda2010
23. feb 2012

boli ste uz na 3D? ja sa chystam aj na morf. ultrazvuk 🙂)) pomaly nakupujem vybavicku ....radsej postupne ako vsetko naraz...aj kocik uz mam zajednany...

nina4
23. feb 2012

@neeelaaa1 Ako sa máš ? si dúfam OK?

neeelaaa1
24. feb 2012

@nina4 ahoj...ano som v poriadku,mema sa dobre...vcera vecer mal moj drobec asi disko brusku🙂 som ho citila cely vecer ale bolo to krasne...a ty co nove, ja idem na bud.tyzden na poradnu a sa tesim mozno mi uz povie doktor co to bude...som rada ze vonku je uz teplejsie...neviem sa dockat na skutocne teplo🙂

stinna
24. feb 2012

@clauda2010 v nemocnici mi nezistili vôbec nič, len mi nasadili to magneziu a kľud. Povedali mi, že bolesti v podbrušku môže spôsobovať aj to rozťahovanie maternice, ale nič konkrétne mi viac nepovedeli. Robili mi všelijaké vyšetrenia a tie boli v poriadku, tak ma pustili domov. Mne to magnezium pomohlo, ale ešte aj teraz občas cítim, že ma to bolí, tak si ľahnem na celý deň a prestane to. A sama som zistilla, že keď som v strese, tak to bolí častejšie. A teraz mám stres a hlavne strach z amnio..

jarka87
24. feb 2012

My ideme na morfologicky ultrazvuk v stredu, tak sa snad tiez dozvieme, co cakame 🙂 Chcela som sa spytat, mate uz vybrate kociky? ake uprednostnujete? neviem sa rozhodnut :( teda, ak to bude dievca, tak mame, ale ak to bude chlapec, tak neviem, lebo do fialovo ruzoveho kocika ho pchat nechcem :( na 3D ultrazvuk ideme 7.6., takze to sa uz tiez velmi tesime 🙂 inak, obdivujem a som rada, ze su stale zeny, ktore chcu mat viacej deti. keby to umoznila nasa financna situacia, tiez by som chcela, ale vzhladom k skutocnosti, budeme radi, ak budeme mat aspon jedneho drobca 🙂 inak, co sa tyka pohybov, je to mozne, ze som 19 +2 a necitim takmer ziadne pohyby? ze len steklenie v brusku?

zizu38
24. feb 2012

@nina4 No tak bacile sú riadne potvory. Ja keď som bola malá tak som tiež furt bola chorá, furt som mala angíny. A prešlo ma to hádam až počas strednej, ak nie až po nej. Tak držím palčeky nech prídu na to ako odstrániť Sofinke bacilov.
Mne sa ešte páči chlapčenské meno Alex, alebo Oliver ale keď my sme mali psíka a ten sa tiež volal Alex a keď budeme "veľkí" tak si chceme kúpiť Alexa druhého 🙂 A pri mene Oliver sa mi vždy zjaví sesternicin "strelený" kocúr 😀 😀

papuka
24. feb 2012

@zizu38 ahoj, mňa nepálieva záha pravidelne, asi za celý čas 1-2 razy. ale pri patkovi ma teda záha pálievala často, hovorí sa, že bude dietatko vlasaté 🙂 a patko mal dlhé čierne vlasy 😉 ja idem k primárovi v pondelok, dúfam, že nám už bude vedieť povedať, čo nosím v brušku, či je to Maroško alebo Miška 😉 ty si ešte stále PN ? cítiš sa dobre? ako s tým korúrikom čo máte doma? pýtala som sa ta to v predchádzajúcej správe, teda ak o tom chceš hovorit

clauda2010
24. feb 2012

@stinna nemaj vobec stres a strach z amnio , je to v poho , nenoli to len je to neprijemne a ja som si dala zrychlene vysledky tak som cakala len tri dni

rajeca1
24. feb 2012

ahojte ste tu este?