Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@mirulka147 držím palce,aby všetko bolo ok..
@mirulka147 ahoj, drž sa a obom vám držím palčeky
dakujem baby musime myslieť pozityvne mudrejšia budem až v utorok
dnes za nami dalšia poradňa a malé sono.v utorok máme veľké tak dufam,že už sa drobec konečne ukáže. 😀 Najmladší ma očkovanie tiež za sebou a zvládol to na jednotku a ja mám už za sebou aj cievne to bol dnes veru ulietaný deň 😉
Ahojky tehuľky. Ako sa máte? Chcem sa spýtať, či máte niektorá skúsenosti s antibiotikami počas tehotenstva? Ja som teraz dostala horúčky a dr. mi dala ATB, ale bojím sa, aj keď sú to vraj také, ktoré plodu neškodia. Musím ich užívať, lebo vraj mi infekcia prechádza do močových ciest, tak dúfam, že všetko bude OK. Malý je zatiaľ v poriadku 🙂 - v utorok sme boli na poradňu. Tak sa držte 🙂
Ahojte tak ja mám poradňu za sebou síce bez sona ale to bude v pondelok maličkej dnes bilo srdiečko len 124 úderov predtým mávala tak 136až 145 tak dúfam ,že je to aj tak OK .váha od začiatku +9 Kg výsledky z krvi si mám zavolať v utorok .A dnes som zas o jeden rôčik staršia 😀 😀 😀
@nina4 ak som spávne pochopila máš narodky?Ak ano tak všetko najlepšie 😀 mne povedali výsledky z krvi včera na poradni jedine čo mi dr. predpísal je železo mám ho trochu znížene ja som pribrala 8kg doteraz nato ,že minulý mesiac to bolo skoro za mesiac 4kg teraz som pribrala za mesiac necele dve kila 😅 takže je to v pohode.Ja mám tiež veľke sono v utorok tak už konečne možno budem vedieť čo ma v brušku kope 😀 😀
@monika74 Ahoj veru dnes mám 33 r .a dakujem 🙂 🙂 .Presne ja som mala tiež taký väčší skok tento mesiac ale čo myslím že tých 25 kg čo som mala pri Paťkovi už nedobehnem teda dúfam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Držím Palčeky nech sa ti slniečko malé ukáže v plnej kráse a ak sa neukáže tak to bude baba a hanbí sa 😀 😀
@mirulka147 urcite to bude ok
@papuka
@bis
@evkosca
@marakoli Dakujem Vám slniečka moje maroli a máme sa dobre v pondelok idem na sono tak dúúúúúúúúúúúfam,že sa nám potvrdí tá naša Miška inak Sofinka asi to bábätko vymení 😀 😀 😀 😀 😀 .Ale ty sa pochváľ ešte sa vládzeš kotúľať ? My máme za 2 týždne príjimanie tak by som bola rada keby nebolo neják teplo len tak príjemne .
@nina4 máme sa fajn, malinké kopká o 106, ešte v pohode robím. Tak nech je to tá baba, držím palce. Aj náš malý vraví, že si bračeka vymodlil, že babu nie, radšej chalana, xixi. O dva týždne už idem na MD, letí to ako divé. Tak hádam vyjde pekné počasie, nie, ako včera nám, guláš party, grilovačka a pršalo. Ale dalo sa to zniesť, lebo nebola zima.
@monika74 ahoj monika. pises ze ti doktor predpisal zelezo. prosim ta ake si male hodnoty hemoglobinu? lebo ja mam len 86 a moj gynekolog zacal stresovat a poslal ma hematologovi. sice sa mi toci hlava ale nemam pocit ze by to bolo az take zle. tak preto sa pytam ze kolko si mala ty ked ti predpisali zelezo. aj s tym priberanim - ako ty pises ze si pribrala menej, mne sa to za posledne tri tyzdne nepohlo ani o pol kila.
@monika74 ja som pribrala zatial 12 kil 🙂 co je dost. za prve tri mesiace najprv nic a potom to odrazu islo rapidne hore kazdy mesiac az na tych poslednych par tyzdnov. teraz ma strasia s tym hemoglobinom...ze by bola dobra transfuzia krvi a uz mam z toho depku. je to moje tretie tehotenstvo, prve dve dopadli neuspesne. tesila som sa ze teraz je vsetko OK a uz je tak blizko k cielu a teraz toto ☹
Ahojte, ako sa dnes máte? Chcem sa spýtať, či niektorá neviete poradiť niečo vhodné na dusivý kašeľ.
@stinna chod obvodnej lekarke, dale mi antibiotiky a sirup, brala som týžden, ustalo mi to a teraz už mam len na doliečenie a je mi o 100% lepšie, porad som skoro vracala z toho kašla, a bolelo ma brucho
@marakoli Ahoj nooo tak u nás je to už na 100% chlapček Sofinka tááááááááááááák plakala chudiatko moje krásne ale sme jej povedali,že keby má sestričku tak jej bude brať maľovátka a bábiky .Ked som sa opýtala dok.,že v 20tt nám povedali dievčatko tak hovorila ,že niekedy sa stáva že ešte chlapci nemajú zostúpené semeníky tak za to to vizerá ako dievča no teraz tam vajká svietili na pol obrazovky 😀 😀 😀 😀
@nina4 noo, to nevadí, len nech je všetko v poriadku.....aj ja som veru minule na sono videla vajka, a poriadne boli a ked som Denisovi povedala, že na 100% je to chlapec, tak povedal, že si ho vymodlil 😀. denis zas vravel, že radšej chlapca, lebo mu dá všetky hračky, on sa s nimi už hrať nebude, a že keby to bolo dievča, musíme kupovať bábiky a veď je kríza, načo mínať peniaze, xixixi......sme sa nasmiali s mužom 😀DDDD
@petrakova1 ja beriem antibiotika - už druhé balenie a na kašeľ mi v lekárni dali Hedelix, vraj je najlepší a aj obvodná mi to odporúčila, ale problém je v tom, že v príbalovom letáčiku je napísané, že tehotné a dojčacie ženy liek nesmú užívať. No aj keď si pamätám, že v TV chodila reklama, že tento sirup je vhodný pre tehotné, mám obavy, tak som myslela, či niekto nevie o niečom neškodnom. Ale ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙂
ahojte toto bol moj najhorši vykend naštastie všetko dobre dopadlo maličky ma obličky v poriatku aj mechurik včera mi povedali na dalšom vyšetreni že tam nevidno žiadne anomalie som neskutočne štastna dakujem vam julovky čo ste na nas mysleli a povzubuili ani neviete ako mi to pomohlo 🙂

@mirulka147 tak to je mi luto dufam ze bude vsetko dobre