Ktoré babuľky rodia v júli 2012?
Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎
@mirulka147 už len vydržať do konca 😀
@monika74 ahoj eešte sa pogulkame ja mam o den skor termin ale citim sa fajn len tie stresy zbytočne moj doktor by mal investovať do noveho sona ale teraz sa už tešim aj na porod a ty už vieš čo čakaš?
@mirulka147 ved to človek potom rozmýšla.U mna zas drobcovi nebolo vidno močový mechur v 20 t.a tiež som musela ísť na opakované sono no je všetko v poriadku .Aj po včerajšom sone neviem čo to bude bábo je veľké tak už sa pani dr. nedalo pozrieť 😢 Ked bude takéto počasie a nie moc teplo tak to v pohode zvládneme do júla no už to veru ubehne ako voda 😀
@monika74 tak si tiež mala šoky a ako je male otočene ?moj si sedi v brušku raz na jenej stene raz na druhej a hlavou mi vytlača žaludok až do krku som zvedava či sa otoči staršia sa mi otočila tyžden pred porodom.
@mirulka147 drobček je už hlavičkou dolu a veru cítim že niekedy dolu dobre tlačí 😀 aj brucho mi začína trochu tvrdnúť
ahojte ženy,no ja sa tiež niekedy obávam aby z našej baby nebol nakoniec pišuliačik🙂 ale ako hovorí moj mm to by bolo asi najmenej,hlavne nech je v poriadku.moja je otočená v bruško priečne dolu hlávkou,ked sa natiahne vytláča mi obidve boky,neviem sa v noci uložiť,lebo každá moja poloha jej vadí.aj moja prvorodená tak bola uložená,a dr mi ju počas pôrodu "napravil" priamo v brušku,tak som zvedavá čo bude teraz.a @monika74 mne bruško tvrdne veru poctivo,hlavne po večeroch:-/
@mirulka147 som rada,že je všetko ok🙂
@monika74 no ano,ja som bola na tom usg v 29 tt,čomu aj zodpovedala velkosť malej,akurát sa nás dr s mm pýtal,kolko sme mali my ked sme sa narodili,ja som mala 2700g a manžel 3200,a aj naše deti boli malinke,takže pravdepodobne aj táto bude drobček🙂čo mi aj celkom vyhovuje pri rodení🙂) zato teraz syn je od nás vyšší o hlavu a chudýýý,asi po dedovi🙂
@bis ja som mala deti prvé 2,63 druhé 2,98 a tretí 3,63 stúpajuca tendencia 😀 dr.sa ma pýtal na váhu detí už pred mesiacom asi už vtedy sa mu drobec zdal väčší no teraz to mám už potvdené.ked rátam podla PM som v 30t no v tehu knižke mám napísané podla druhého sona.No som sama zvedavá 😀
ahojte dievčence, dlho som tu nebola, no nejka som nestihala, v pondelok sme boli vporadni, už aj my máme 1800g vraj trošku viacej ako sme mali mat, ale všetko je ok. ked nás merali a veci tomu podobné cez sono, ležala som na chrbte, normálne mi prišlo zle až sa mi hlava zakrútila na odpadnutie, ale potom čo som si sadla prešlo to, a až som sa zabudla opýtat, či už sme hlavičkou smerom dole ☹ už idem až 6.6. a to už začínam materskou akončím PN čiže domáce vezenie bez vzchádzok , huráááááááááááááááááááááá 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@zizu38 ahoj, no vydím že ani ty si tu nebola nejak dlho, dúfam, že si ok.predporodný kurz budeš absolvovat kde, v ZH či v BB ? kríže ma bolia iba ked sa ponatahujem, ked nerobim nič také tažké tak je všetko ok. antibiotiká čo som brala naštastie zabrali, moč mám už v poriadku, no už len vydržat do 6.6. a možme ist na koktail, či ? tebe kedy začína materská?
ahojte julovky uz Vás tu dost dlho citam uz sa nám to kráti chválabohu.......dnes som sa trosku posmykla a spadla velmi som sa vylakala....ale nic ma neboli a malická kope ale aj tak mám obavy,dufam ze je vsetko v poriadku...máte s takým podobným skusenosti????
ááááá este by som mala otázku...berie niektorá s vás femibion???
jéééééééééééééj,k vidím som dala s y, sorry!!!!!!!!!!!!!! toto sa mi nestáva asi som tu mala nejakého škriatka 😠
@papuka Ahoj. Ako tak čitam tak maroško je malý "macko" 🙂 super že tabletky zabrali, hlavne že ste zdraví. Ja som bola v utorok u molitorisa tak mi povedal že na ďalšiu kontrolu sa mám objednať v ZH keďže sa tam chystám rodiť. Na prípravu som volala sem do ZH. Zajtra idem tak som zvedavá čo to bude 🙂
Ja by som mala mať materskú o pár dní neskôr tak cca od 11.6. teda presne neviem, lebo furt keď idem k nejakému doktorovi potočí kolieskom a vždy mi vyráta iný dátum pôrodu..... 😀 😀 To bude tým že okrem môjho doktora ma všetrovali dalsi 4ja. Ved uvidim co mi povedia tu v zh ked sa im ukazem 🙂
@nina4 Jeeej, tak ty nakoniec chlapec? No sranda ako sa to zmenilo, u nas stale pohlavie nevidno, ani jedno ani druhe, takze doktor tipuje dievca, ale teda neviem ci sa tam tiez este nieco trciace neukaze 😀 ja by som sa potesilaaaa. A Tvojej Sofinke odkazujem, nech si uziva, ze bude jedina princezna medzi princami, ved to musi byt uzasne mat tolko ochrancov 🙂
@nina4 ved aj ja si mýslím od začiatku že to bude chalan na na dvoch sonách mi povedali že moooožno dievča s neurčitosťou a teraz keď už by malo byť niečo vidieť tak sa nechce ukázať ☹ rada by som začala niečo štrikovať mám ružovú vlnu tak neviem či sa do toho pustiť a tak je to aj s nakupovanim 😅
@papuka vidíš môj drobček má tiež už presne 1830g a hlavičkou sme už dávno dole 😀 a kolko si do teraz pribrala?Lebo mne na to ako som pribrala sa zdá že večšinu mám len v bruchu pribrala som 9kg.A už máš aj materskú vypísanú?Ja by som mala nastúpiť 9.6 a na poradňu idem 7.6 tak neviem či ju potom zaniesť ešte v piatok na sociálku alebo až v pondelok.No konečne si budeš ešte chvílu užívať už na materskej volno bez stresu kontrol 😀 😀
@monika74 Ahoj, no ja som pribrala 12 kg 😠 ale niekde som čitala že ked sa priberá postupne nie velke skoky tak sa to rýchlo aj zhodí, tak uvidíme, lebo mne sa to nalepilo na mojej zadnici 😀 a stehnách ☹ ale ja viem z čoho jem teraz dost chleba a pečiva, čo ja inak nemusím, tak asi poreto. no ja chodievam do poradne pondelky a v pondelok je 4.6. a teraz budem musiet ist až v stredu 6.6., lebo vraj mi skorej o 2 dni nemože dat materskú, neviem prečo, ale ved je to jedno, hlavne že už bude, no ved to, ked niekam idem na celý den, vždy informujem svojho zubníka že keby niečo som u neho 😀 nakupy som zvládla cez net, aspon som sa zabavila vyberaním a ani ma nohy neboleli ako keby som zbehala všetky obchody 😀 tak ako už máš všetko prichystané? my už áno, na komplet, už sa čaká iba na termín 🙂

@mirulka147 Teším sa s tebou 😉