icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

papuka
17. máj 2012

@zizu38 ahoj, no asi bude macko, neviem, podla mna ako som si ťítala na nete tak má normálnu váhu, ale ked MUDr. povedala, tak je asi vačšie 🙂 nevadí, patka už asi nepredbehne 3870g 😀 ved som ti vravela, že ti lekári doporučia žiarskych lekárov ked chceš rodit tu, som zvedavá čo ti dnes povedali v nemocnici, to nevadí kedy budeš na materskej, hlavne že už budeme 🙂 daj vediet ako si dnes dopadla a s kým si hovorila, ozaj ale dnes je štvrtok a dnes ordinujeu ale iba poobede 😒

monika74
17. máj 2012

@papuka pre drobca sú veci už nachystané teraz pozerám kočiky a autosedačku,a tento mesiac sa chystám kupiť veci do pôrodnice až sú doma 😀 keby niečo

papuka
17. máj 2012

@monika74 my mame kočik aj autosedačku od sestri po jej detičkách, všetko je zachovalé, teda maličká sa ešte v športovom vozi, no vaničku už mám doma, ja som si tašku pobalila už predminulý piatok, nejak mi v noci bolo zle, velmi som sa zlakla a tak rano som hned zbalila tašku a hotovo, ved aj ja keby niečo 🙂 kočík mame concord fusion, sestra bola s nim velmi velmi spokojná

nina4
17. máj 2012

@zizu38 áááááááááá ty provokatérka vieš ako nám bolo smutno ako aj sa za to hanbím ved môžem byť rada ,že je hlavne zdravý ale už aj Marek sa prihovára brušku že ahoj Adamko a už padlo aj daľšie meno Lucas tak uvidíme ešte máme chvíľu čas 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ty sa máš ako drobčiatko poslúcha?

nina4
17. máj 2012

@zuzka_bluzka noo keby tá naša princezná sa trošku aj tak správala ved ona bola donedávna typický chlapec ešte že má dlhé vlásky 😀 😀 😀 😀 teraz kooooonečne začala aj sukne nosiť a obzerať sa aj po maľovátkach 🙂 🙂
Jéé tak ty by si brala chlapčiatko ale pravdu aj ja som chcela prvé -chlapca Patrika a splnilo sa mi to 😀 😀 😀

nina4
17. máj 2012

@monika74 no ja som dnes akurát pobalila tie dievčenské vecičky čo som mala nachystané v krabici a vyložila chlapčenské 😀 aj my smutno bola ked tá ružová je taká pekná 😀 😀 😀 veru ono je to nafigu ked sme zvedavé a drobec sa nechce ukázať a aj stej praktickej stránky že si človek môže popredu nachystať .Dnes som sa tak fest dokúrila mužovi ešte nedali marcovú výplatu a dnes tam volal že ešte uvidia ako im zostanú peniaze ved musia mať na nákup na dalšiu akciu 😠 😠 😠 😠 mňa skoro vystrelo

monika74
17. máj 2012

@papuka ja tiež nejdem kupovať nový.su aj lacnejšie a naozaj pekné na vozenie po dedine a na záhradu stačí aj taký.A v prípade hojdania máme na doma ešte ten klasický 😀 ved veru človek nevie kedy môže niečo očakávať 😅

monika74
17. máj 2012

@nina4 ja mám veci ešte všetky vecičky po kope je tam aj pár ružových no povečšine zas modré 😀 ved uvidíme.s tou výplatou ti fakt nezávidím človek ked čaká na peniaze a účty platiť musíš.Môj muž máva našťastie výplatu vždy na čas aj ked robí u súkromníka.No moc sa nerozčuluj lebo ti to tiež nerobí dobre viem ked sa naštem a vadím s deťmi 😀

mia44
17. máj 2012

Ahojte 🙂 tiež mám termín v júli, tak sa pridávam ku vám do tejto diskusie 🙂 je tu niekto z okolia Prešova alebo priamo z Prešova? 🙂

zizu38
18. máj 2012

@papuka
3870g tak patko bol valibuk🙂. My sme pred týždňom vážili 1600g a už sme otočený hlavičkou dolu. Že vraj je to trošku skoro ale že to nevadí. A včera som nezastihla doktora. Ale tak som bola na tej predpôrodnej priprave. Pol hodku nám robil prednášku pán o odbere pupočnik. krvi. A potom nám sestrička z pôrodného vravela ako prebieha pôrod v ktorej fáze ako dýchať mali sme aj cvičiť ale kvôli tomu pánovi z toho nič nebolo. Ako bolo to fajn posedenie🙂 ale ja budem aj tak neskutočne mimo. Nemám rada nemocnice, a bolesť...ja len dúfam že tam od strachu neodpadnem.
Ozaj si mi raz spomínala meno detskej lekárky ku ktorej chodíte? Môžeš mi dať jej meno, mali by sme sa ísť informovať či nás vezme.

stinna
18. máj 2012

@mia44 Ahoj, vitaj 🙂 .. ja nie som priamo z PO, ale z prešovského kraja. Ako sa máš, čo čakáš?

mia44
18. máj 2012

@stinna AHoj 🙂 cakam chlapceka 🙂 a teraz posledny tyzden sa nemam velmi dobre, toci sa mi hlava, divne pocity v bruchu mam...no ale dufam, ze to prejde..a ty co cakas? budes rodit v Presove? 🙂

zizu38
18. máj 2012

@nina4 ved som citala ze sofinka si poplakala, chudako ale nakoniec sa bude tesit aj s maleho adamka, alebo lucasa. Tiez pekne meno🙂 No u nas sme nastavení na "ruzovo" tak hadam ked 3ja lekari povedali ze to bude ivka tak hadam nebudeme mat prekvapko v juli, i ked ja by som viac brala kubka🙂 Ale uz som si zvykla brusku vraviet ivka takze by to bol asi mierny sok 😀 dnes som objavila na nasich paradajkach prvu rajcinku 😀 tak uz su z nas "ozajstni" farmari 😀 😀

papuka
18. máj 2012

@zizu38 ahoj, no neboj, aj ja budem mimo 🙂 patko bol valibuk, to áno, ale on to má v génoch po svojom otcovi a jeho rodine, len dufam, že ostatné bude mat po našej rodine 😉 detská lekárka sa volá MUDr. Rišňovská, je velmi milá, ked budeš s nou hovoriť, povedz jej, že si počula že je z BB z fončordi, a že aj ty, poteší ju to, je v poliklinike na prizemí, radšej by som na tvojom mieste zašla osobne, po skončení jej ordinačných hodín, aby ta náhodou neodbili sestričky 🙂 tak moj mužíček dnes začal 3 dnovku nočných, takže prázdna postielka, ale to sme už 2 dni boli sami v spálni s maroškom, majko bol na 2 dni v BB na rybkách a mal veru úspech, moj otec sa velmi tešil, má kaprov v mraziaku aj v bruchu 😀 chytal majko v šalkovej aj na rybníku nad malachovom, alebo z druhej strany nad suchým vrchov, poznáš to tam? prajem ti pekný víkendík, papa

stinna
19. máj 2012

@mia44 Ja tiež čakám chlapčeka - Jakubka a vy už máte meno vybraté? Nie, ja nebudem rodiť v PO, ale sme tam celkom často, lebo svokra býva v Prešove. Ináč je u teba všetko v poriadku? Mňa tiež teraz pobolieva brucho, ale myslím, že je to preto, lebo som už vyše týždňa chorá a beriem antibiotiká. Kedy máš presný termín? Drž sa 😉

marakoli
19. máj 2012

@papuka

@nina4
aaaaahojte babky moje. ako sa máte? pomaličky upratujeme, a chystáme sa sledovať hokej. aj malý v brušku bude veru fandiť, kope riadne 😀
už máte tašky nachystané? ja ešte nie, ale už asi najvyšší čas.

nina4
19. máj 2012

@marakoli Moje nervy ešte ,že si napísala ,že hokej a ja som chcela maľovať obývačku šak by sme toho veľa neuvideli 😀 😀 😀 😀 ale tak ked nebudeme maľovať dúfam,že ten zápas bude aspoň stáť zato a naši sa nezľaknú....Tašku už mám zbalenú len teraz ešte čakám na plienky v 101 drogerie majú teraz od 2-5 balík za 8 eu + jeden zadarmo no nemala ich včera tak v utorok jej dojdu . Noo veru ty už aj pomaličky by si ako si mohla začať už sa ti to blíži .Mňa dnes malý tlačí riadne pod rebrom tak mu dohováram 😀 😀

papuka
19. máj 2012

@marakoli ahoj, ahoj, tak veru, aj náš malý kope ako riaden futbalista 😀 aj ked dnes sa bude fandit hokeju, mužíček ide na nočnú na 18,00 takže mu budeme priebežne posielat sms /ked ich už máme zadarmo nekonečno 😀 😀 😀 😀 / aký je stav a my traja teda my dvaja a starší budeme sledovat, no ja sa teraz musím pochválit, detský kutik v časti pálni pripravený, vanička z kočíka je už doma, kočík pride neskor, lebo ešte sa v nom vozí naša emuška-muška, vajíčko je tiež už doma, vecička poprate, vyžehlené a taška pre nás dvoch tiež pripravená, takže my už čakáme iba na termín 🙂 ja mám radšej všetko skor pripravené a naplánované ako neskor 😉 😉 😉 možno je to aj tým že teraz velmi nemám čo robit, kedže máme ešte stále domáce vazenie, ale 6.6. sa to zmení!!!!!!!!!!!!!
vtedy máme nástup na materskú dovolenku, hurááááááááááááááááááááááááááááááááá

nina4
19. máj 2012

@monika74 Ako si ma potešila ,že nie som jediná čo má výmenu názorov s deťmi aj ti je to niečo platné lebo u nás nie ako Paťko to je téma sama o sebe on je také zlatinko ,ale Sofinka na to ,že je dievča na nás tak zvysoka kašle ked jej človek aj niečo povie tak ona sa pozrie že ochvíľu 😠 😠 😠 a Marek ten sa tak akurát zasmeje do očí ale ked pobehnem za ním už si drží zadok 😀 😀 😀 😀 😀

nina4
19. máj 2012

@zizu38 tak ti držím poriadne palčeky nech ste v ružovom a nech je tá Ivka aj Sofinka si zvykla už príde postíska bruško a večer dáva pusinku Adamkovi .Tak super ,že máte prvú rajčinku len nech nedojde na ne plieseň my sme mali minulý rok okolo 70 koreňov a nemali sme snich nič akurát čo bolo na jedenie trošku tak teraz som dala len 30 a ak má byť dobrý rok bude stačiť aj to .Dnes prídu svokrovci oneskorene vinšovať tak som zvedavá ako bude 😀 😀

mia44
19. máj 2012

@stinna Ja mam presny termin 12.7., ale moze sa to zmenit. V stredu idem do poradne, tak uvidim, co mi povie lekar. Vsetko je v poriadku, ale napriklad som anemicka, mam nizky tlak a podobne..dufam, ze to coskoro prejde. 🙂 Meno mam ja vybrate, ale ocko s tym velmi nesuhlasi 😀 Povedal, ze vyberie lepsie. Tak som zvedava, s cm pride. Ja som navrhla Alex / Alexej. Tak uvidime neskor, ako sa nakoniec bude volat 🙂 A ty mas kedy termin? 🙂

marakoli
19. máj 2012

@nina4 no super, to si aj ja pojdem tie plienky kupit, hned v pondelok, to je dobrá kupa....a aka značka ? pampers?
tak začíname kukať hokej Rusi - Fíni

marakoli
19. máj 2012

@papuka my ešte zadovážiť postieľku a vaničku na kúpanie, kozmetiku a tašku nabaliť..... ja na MD od 27.5.

monika74
19. máj 2012

@nina4 a u mna je dosť veľký rozdiel.Jeden pubertiak ten je každú chvílu náladový.A dvaja menší sa tiež stále lomia.No niekedy je to hrôza 😠

stinna
19. máj 2012

@mia44 ja mám normálny termín 26.7., ale keďže zrejme pôjdem na sekciu, tak je to o dva týždne skôr, okolo 12. 7.. Mne sa tiež páči meno Alex, ale manželovi sa nepáčilo, tak sme to nakoniec zmenili a dúfam, že už sa to meniť nebude 😅 . Ja mám tiež zlý krvný obraz, tak beriem Sorbifer tabletky na zlepšenie. Ale dr. mi hovorila, že je to v tehotenstve normálne. Tak hádam sa to zlepší. Ja idem na poradňu až 5. 6., lebo teraz sme boli a malý už vážil 1300 g a zatiaľ je chválabohu všetko v poriadku. Nakoľko som po amniocentéze, tak mám trošku obavy, aj keď výsledky boli v poriadku. Potom daj vedieť, ako si dopadla na poradni. 😉

nurili
19. máj 2012

Ahojte babenky, rada by som sa k Vam pridala, tiez mam termin na 28.jul, aspon podla dokini... 😉
Mam otazocku: sem tam ma zaboli v podbrusku, je to normalne a co to moze byt?
Vsetkym Vam zelam zdrave babätka....... 😵 😵 😵

marakoli
19. máj 2012

@nurili ahoj, vitaj medzi nami, dievčatami 🙂)
mna tiež pobolievalo aj pichalo, Dr. mi dal magnezium, že proti krčom

nurili
19. máj 2012

@marakoli dakujem za privitanie, dufam ze to nie je nic vazne, no teraz som o trosku kludnejsia, ja mam v utorok termin tak to spomeniem.....magnezko si sem tam dam to som si dala predpisat ....no nech len nam to rychlo a so stastnym koncom dobre dopadne..... 😉 😉 😉

marakoli
19. máj 2012

@nurili ja idem vo štvrtok na poradňu, a od nedele 27.5. na MD

nurili
19. máj 2012

@marakoli nooo ved aj zasluzene si myslim....ja momentalne nepracujem ale teraz by som si to ani nevedela uz predstavit......uz len tasky nachystat a cakat..... 😵 😵 😵
inac mas uz vsetko nachystane?