icon

Ktoré babuľky rodia v júli 2012?

barborka1446
21. okt 2011

Ktore babulky rodia v júli 2012 ? 😎

zizu38
19. máj 2012

@papuka Cez tyzden skocim za pani doktorkou Risnovskou, uvidime ako sa dohodneme. V utorok idem na kontrolu k mojmu doktorovi. som zvedava ci ma objedna este k nemu alebo mi povie ze uz mam ist v ZH? Joj dnes ma pobolievala cely den hlava, tak som bola ako "zombie". Ale uz je v pohodke. 😀
Poznam rybnik v salkovej. A ten nad malachovom to myslis mutne jazero na suchaci? Samoska aj to poznam ked sme boli mali tak sme tam casto chodievali na prechadzky a ocino sa tam nechtiac okupal 😀 Ale aspon my sme mali z toho riadnu srandu.
Ako prebehol vikendik u vas? aj ste fandili nasim? 😀

zizu38
19. máj 2012

@nina4 joooj to musí byt krasny pocit, ked sa male dieta tesi na surodenca 😀 ta to musi riadne hriat pri srdiecku.
No na tie rajciny som aj ja zvedava aj my mame tak cca 30 korenov a zatial som objavila len tu jednu tak dufam ze z toho aspon nieco bude, vsak sa o to starame (teda viacmenej manzel, ja len dirigujem 😀 😀 ) s laskou.
Joj ozaj si tu pisala ze oslavujes narodky tak dodatocne aj my sa pripajame a zelame len to najlepsie a hlavne vela vela zdravicka 😀 . A aky bude darcek? male dogiatko?? 😀

marakoli
19. máj 2012

@nurili nemám ešte tašku nachystanú, už by som mala začať..........ja ešte robím v pohode, a ak sa mi bude dať, ešte aspoň 3 týždne budem robiť 😀D

nurili
19. máj 2012

@marakoli tak to hej, potom mas v pohode roboticku.... 😉
a kociarik uz zaparkovany ci este cakate?

marakoli
20. máj 2012

@nurili dobré ránko.kočík už máme, skoro všetko, ešte postieľku a vaničku na kúpanie
a kde pojdeš rodiť, odkial si?

misinn
20. máj 2012

ahojte, ste tu niektora taka co budete rodit v nitre? 🙂

mia44
20. máj 2012

@stinna Tak mozno budeme rovnako rodit 🙂 Joj ja sa uz neviem dockat 😀 A ked pridem v stredu od lekara, hned ti napisem, ako som dopadla. Drz nam palce, nech vsetko dopadne tak, ako ma 🙂 Este som sa chcela opytat...koncom maja cestujem do zahranicia a uz budem v pokrocilom stadiu tehotenstva, preto to lekarovi velmi nechcem hovorit, ze niekam idem. Ale ked ma objedna na poradnu pocas toho, ako budem odcestovana? Co potom ? 😀

nurili
20. máj 2012

@marakoli ahoooj, tak u nas je uz postielka nachystana a ja som si kupila vanicku s prebalovacim proste dva v jednom kvoli miestu kory mame. Len neviem este jaky kociar...vlastne viem len u nas ho niet a videla som ho len na internete a je to tazko takto kupovat ked to clovek ani neopaci. Ja zijem v zahranici v CH tak ze rodit budem tu i ked nie som velmi nadsena doverujem nasim lekarom ako tymto ale co uz.......aspon tu vybavenie a sluzby su tu ako v 5 hviezdickom hotely. Tu ti na porodnicu okrem tvojho oblecenia pre teba vobec nic netreba a pre male uz vobec nic ani oblecko a starostlivost parada.. 😉 aspon to....... 😵 😵 😵
A aky kociarik ste si zaobstarali? Zelam peknu nedelu...... 🙂

stinna
20. máj 2012

@mia44 V stredu budem na teba myslieť 🙂 . Ja by som to svojej dr. povedala, že musím odcestovať, ale tak moja dr. je úplne v pohode aj čo sa takýchto veci týka. Ja si myslím, že by s tým nemal byť problém. Jedna moja známa cestuje pravidelne do Nemecka a už je takmer pred pôrodom.. Takže pokiaľ bude všetko v poriadku, tak kľudne cestovať môžeš - podľa mňa 😉. A už máš aj pobalené veci do pôrodnice? Ja mám ešte len pre seba zbalené, pre malého ešte nie. Ale už aj tak mám dosť veľkú tašku.. Pôjdem nabalená viac ako keď sme chodievali na dovolenku na 2 týždne 😀 . A nakúpené už máš všetko? Pa 🙂

nr_martinka
20. máj 2012

@misinn ahoj ja budem rodit v nitre 😀

misinn
21. máj 2012

@nr_martinka tak sa tam mozno stretneme 🙂 🙂 😀

nana776
21. máj 2012

Ahojte baby.Potrebujem poradit.Termin mam jul 2012 samozrejme uz si kupujem niake tie vecicky no neviem si pomoct a poradit.Na internete sice pisu co vsetko potrebujes ale mne kamoska povedala ze polovicu veci nevyuzila.Ptosim vas co uz vsetko mate vy?Od kocika po hygienicke veci....ci ste objednavali cez net alebo kupovali v obchodoch.Co idete kupovat a co nie?Dakujem za rady.

papuka
21. máj 2012

@marakoli ahoj, tak ty už len týžden a si na MD, závidím ti 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ale v dobrom 😉 chcela som sa ta opýtat, minule si písala, že tvoja firmička bude aj nadalej fungovat, ked budeš na MD alebo na rodičovskom, už si si to zistovala ako to je ? myslím úradne, či možeme byt aj na MD a rodičovskom aj podnikat, možme o tom pokecat aj cez IP 😎

mia44
21. máj 2012

@stinna Tak ja sa do stredy este rozhodnem, ci mu to poviem 😀 A nemam este pobalene veci do proodnice. Mam napisany zoznam na A4 a pomaly si skrtam, co uz mam kupene. Napriklad nocne kosele a podprsenky este nemam ani vybrate. Treba mi este dokupit vlozky a tie sietkovane nohavicky. Pre maleho uz mam vsetko 🙂 Tento tyzden si uz obe tasky asi pobalim, lebo neviem, kedy sa vratim znova na Slovensko a potom budem v strese, ze nieco zabudnem 😀 Chodis na nejaky predporodny kurz? 🙂 Ja idem v stredu prvykrat. Aj troska pocvicit. Krize ma strasne bolia. A v stredu ti napisem, co nam povedal lekar 🙂 Tak pa pekny den vam prajem 🙂

papuka
21. máj 2012

@zizu38 ahoj, áno je tu mútne jazero, majko tam chytil 15 kapporíkov, teda nie všetky si zobral, on iba chyt a pust 😀 a iba 2 si zobral, už ich aj moj otec zjedol to ta možno bolela z počasia, ale hlavne že prešlo, no som zvedavá čo ti povie MUDr. Rišnovská, podla mna je fajn a milá. cez víkendík sme s patkom viac menej oddychovali porobili bežné veci ja som skušala novú pekárničku chleba, no nie chlebík, ale kysnuté cesto v nej, lebo ja nejak nie som kamoška s kysnutým ☹ a samoška že sme fndili, majko mal 3 nočné ! a u vás ako? ako ste sa mali?

stacy1
21. máj 2012

Ahojte. Tiez mam termin v juli. Chysta sa tu niektora rodit v Galante? Chcela som si uz pomaly zbalit tasku do porodnice a nemam predstavu co budem potrebovat pre maleho.

marakoli
21. máj 2012

@nurili Ahoj. Ja pojdem rodit do BN. Kocik mame Cam Cortina. Kupeny od kamosky, zachovaly, ako novy. Uz aby v ňom bolo malinké. Tebe sa aky kocik páči?

dasa0402
21. máj 2012

ahojte pridam sa k vam aj ja . ja mam termin porodu 30 jula

stinna
21. máj 2012

@mia44 mne ešte tiež chýba zopár vecí, čo ešte treba dokúpiť. Tento víkend alebo naďalší ideme kúpiť kočiarik, tak sa už teším. Mňa tiež strašne bolí chrbtica, tak ja preto zrejme pôjdem na sekciu, lebo normálny pôrod by som nezvládla. Chodím s tým do PO k jednému ortopédovi. . Ja si tie sieťkové nohavičky nekupujem, lebo si myslím, že klasické bavlnené bez gumičky mi postačia, tak snáď to potom nebudem ľutovať 😒 . A na kurz nechodím žiadny a ani veľmi necvičím, lebo si myslím, že mám pohybu dosť - stále som vonku, chodím na prechádzky so psom a zatiaľ sa veľmi neobmedzujem, čo sa pohybu týka. A aj keď ma bolí tá chrbtica, tak skôr ma bolí vtedy, keď len ležím.. A ty na ten kurz ideš aj s manželom? Či to je len pre mamičky? A pre malého si kupovala nejaké špeciálne ortopedické nohavičky? Ja idem kúpiť Sendy, ortopéd mi ich odporúčil, že sú super najmä pre "pohodlnejšie" mamičky 😅 , lebo sa dávajú priamo na pampersku, že už nemusíš dávať aj látkovú plienku a myslím, že je to v lete aj pre bábo pohodlnejšie .. pa

stinna
21. máj 2012

@dasa0402 ahoj a vitaj 🙂 . ako sa máš, čo čakáš?

mia44
21. máj 2012

@stinna Mne zatial sekcia nehrozi a dufam, ze ani nebude. A na ten kurz idem teraz prvykrat a mozeme si so sebou doniest aj partnera, lebo nam budu ukazovat porodne saly, miesto, kde sa mame hlasit, ked to na nas pride a tak..ale ja idem bez neho. Jeho tam nedostanem. 😒 a tie ortopedicke nohavicky by sa mi zisli. Nevies nejaku stranku, kde ich kupim? Alebo rovno nejaky obchod v meste? 🙂

nurili
21. máj 2012

@marakoli tak ty si moja spriaznena dusa....ja by som veeeelmi chcela cam pulsar ale ako som uz spominala tu nie je a v niektorych obchodoch ani o tejto znacke nepoculi, dobre co? nevidela si ho niekde na svk? viem ze tam je to oblubena znacka, no len tu beeee 😝 😝 😝 pripadne ci si nieco nepocula....asi si ho objednam ale len na slepo i ked tak by som velmi nerada, neviem ako to mam vymysliet..... ☹ ☹ ☹

stinna
21. máj 2012

@mia44 na internete som našla za vyššiu cenu než v zdravotníckych potrebách. V meste neviem kde sú zdravotnícke potreby, ale keď ich majú u nás, tak určite nájdeš aj ty niekde. Stoja tak do 10€, ale dajú sa aj vyprať a čítala som na nich len samé chvály. Tak sa drž na tom kurze 😉

lubica773
21. máj 2012

@dasa0402 ahoj pridávam sa k tebe, tiež mám termín 30.7.

lucka211
21. máj 2012

ahojte buduce mamicky pridavam sa sem ku vam..ja mam terim porodu 16.7 🙂 🙂

mia44
21. máj 2012

@lucka211 Ahoj 🙂 ja mam termin 12.7. tak sme priblizne rovnako 🙂 co cakate? Uz mate vybrate meno? 🙂

lucka211
21. máj 2012

@mia44 ahoooj ano tak priblizne na rovnako 🙂 my cakame dievcatko a vy????heeej meno uz mame vybrate Lindu..tak hadam to uz nezmenime ale paci sa nam aj Vaneska

mia44
21. máj 2012

@lucka211 my cakame chlapceka 🙂 asi to bude Alex / Alexej..este musi priatel rozhodnut :D A odkial si? 🙂

lucka211
21. máj 2012

@mia44 ja som z dunajova to je okres cadca a ty?

mia44
21. máj 2012

@lucka211 Aha 🙂 ja som z Prešova 🙂