icon

Lučenec a okolie III

sofik
21. apr 2009

A máte tam novú tému a tu budeme od dnes písat 🙂

sofik
autor
29. apr 2009

Ahojte. 😎

heni aj my blahoželáme 🙂

marcaradko
29. apr 2009

jeeejda heni,blahozelaaaaam 😵 😵 😵 ....a ja si viem uplne predsavit ako sa tesiiis 😉 .....dufam sa aj ja uz tento rok dozijem takej radosti... 😵 ....drzim palcoke,nech sa udrzite pekne do konca a zdravucky 😵

elri
29. apr 2009

Leuske vsetko najlepsie ku prvym meninam 😵 😵

helka101
29. apr 2009

Ahojte 😉

aj my gratulujeme k Henikinmu tehotenstvu 😵
aj Leuške k prvym meninam prajeme všetko naj naj najsam lepšie 😉

pascalka
29. apr 2009

Leuške všetko naj k meninkam prajeme 😵 😵

Heni gratulujeme a tešime sa s Vami držime ti palce,aby všetko bolo v poriadku 😵 😉

lubu
29. apr 2009

Aj my sa pripajame Leuška všetko en to naj naj a do roka musiš chodit a by som vyhrala kolačik 😀 😝 smuk

heni držim pršteky agratulujem 😉

sarica
29. apr 2009

Dakujeme krásne
😎

sofik
autor
29. apr 2009

Aj my prajeme všetko naj Leuške k meninkám 😎

henikav1
29. apr 2009

Aj ja prajem Leuske vsetko najlepsie k meninam, to je saricina babika, vsak??
A dakujem Vam vsetkym za blahozelania, som taka stastna, ze mam dojem, ze sa vznasam.
To bude prekvapko pre moju rodinu, ak pridem v lete do Lucenca s velkym bruskom 😉
marcaradko aj Vam prajem aby sa zadarilo, ak sa nezadari do leta, tak musis prist ku mne, ja ta nakazim tehuvirusikom 😉 alebo Ti uz aj nejaky posielam TTTTTTTTTTTTTTTT
😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

sarica
29. apr 2009

Ste zlaté baby dakujem za Leušku velmi pekne

marcaradko
29. apr 2009

xiii.....ja som nekukla do kalendara,takze tiez seeeecko len to naj leuske,at je hlavne zdrava,cmuk 🤐 😵
heni dakujeme 😉 ....mi sice este nesnazime,no radi by sme uz ,len ja navstevujem seckych moznych dr., no tych spravnych nie....,ale dufam sa uz neak pozregeneruvam a opat nam to potom vyjde na prvy sup....,no tentokrat so stastnym koncom.... 😔 ... 😵

marcaradko
29. apr 2009

inac ja som taka mrkva.....fotak doma na stole vcera.....a napadlo ma to az ked som sa vcera vratila zo stretka a zocila ho tam 🙄 .....helka,ako ...uz stavate?ci este miesacka vam chyba?xii 😅 ....nabuduce kludne dojdite s furikom,minko ho raz dva naplni 😀

helka101
29. apr 2009

Marčí 😔 😀 noo ešte šťastie, že som to všetko povytriasala v parku, ale kebyže si videla čo sme mali toho v plienke 😀 😀 😀 😀 ešte aj v zadku mal ked som ho sprchovala... 😀

monika0123
29. apr 2009

ani som vam nestihla napisat.mame komplet chrup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a este raz sa pripajam ku gratulaciam

gergi7
29. apr 2009

ahojte 😉

Leuske blahozelame k dnesnym meninam 😉 , a hadam sme aj posledne 😅 S Karinkou jej posielame velikansky CMUUUUUUUUUK 🙂 😵

sofik
autor
30. apr 2009

Dobré ránko. Kde sa flákate? 🙂

elri
30. apr 2009

Ahojte, ake mate plany na predlzeny vikend???

sarica
30. apr 2009

Ahojte,aj my sme tu 😎
No my dnes ideme na nakup do madarska a zajtra varime gulas a potom ešte neviem 😉 Vy?Ako ho strávite?

elri
30. apr 2009

Cau Nika, este neviem, nemame ziadne plany...ale tiez by som si dala taky prvomajovy gulas 😀 😀

monika0123
30. apr 2009

no nika tak mi sme varili gulas minuly vikend tak teraz ideme na oslavu k vladovy sz. a s nasimi mozno ak bude cas budeme opekat v zahrade 😉

sofik
autor
30. apr 2009

baby je tu niekto? 😕

helka101
30. apr 2009

jááá 😉

sarica
30. apr 2009

buchty sevaste 😎

helka101
30. apr 2009