icon

Májové bábätka 2013

bubinko83
3. sep 2012

Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?

adula3334
18. sep 2012

@miska26 tak super,tesim sa s tebou,nech je aj nadalej vsetko ok! 🙂 no budem musiet nieco vyskusat..mam doma caj senna list,len neviem ci sa to moze,musim nastudovat..
@kattija vitam ta aj ja,pekne sa to tu rozbieha 🙂

miska26
19. sep 2012

@peteva85 dakujem za radu,vyskusam 🙂

matulkam
19. sep 2012

ahojte babenky, môžem sa pridať? ja som v 7.týždni. v 6tom som bola u dr, videli sme našu bublinku, mala 6mm a všetko bolo zatiaľ OK. nabudúce pojdeme asi v 10-11tt, to už by malo byť krásne vidieť, že?

matamisi
19. sep 2012

ahojte..
@matulkam vitam ta tu... 😉
uz som od doktora doma...som v 6 tyzdni a 7mm ....zatial je vsetko v poriadku 🙂 predpisal mi duphaston na mesiac,lebo minule tehotenstvo som krvacala tak aby to nebolo aj teraz... 😕 a este magnosolv-aby sa mi lahsie na zachod chodilo a femibion mam tiez jest.... 😝 a o 2 tyzdne mam prist na kontrolu... 😵

kattija
19. sep 2012

babule mna dnes tak strasne boli hlava, nemam chut jest, pit ani nic... inak v noci totalna nespavost do pol druhej som sa prevalovala a potom ked uz som zasapala kazdu pol hodku hore, fuuu, zeby tehu nespavost zacala?... stretla ste sa s tym niektora? popripade rady ako zaspat :D

sjuzocka
19. sep 2012

Ahojte. Sice sokovana, ale pridavam sa k vam :D

bubinko83
autor
19. sep 2012

@sjuzocka prečo šokovana? Nečakane? 😀

peteva85
19. sep 2012

@kattija ja mam zasa opacny problem, v noci spim ako zarezana 😀 a poobede si tiez rada trosku zdriemnem..

sjuzocka
19. sep 2012

@bubinko83 veru tak... clovek necaka kazdy den, ze otehotnie s kondomom :D

bubinko83
autor
19. sep 2012

@sjuzocka to važne? to je vzacne,vam praskol či ?

sjuzocka
19. sep 2012

@bubinko83 to sa asi uz nedozvieme, kazdopadne sme si nicoho podozriveho nevsimli. Teda ja som si nieco podozrive vsimla, ale az tak dva tyzdne potom :D

sjuzocka
19. sep 2012

Tak aspon dufam, ze to bude konecne baba! inak nech si ma moj manzel nepraje, dostane po... 🙂))
ale jasne, hlavne nech je to zdrave.
inak mam trosku aj strach, aby bolo vsetko ok. Uz som zazila raz potrat a nerada by som to zazila znovu... bol to teraz sice sok, ale nie natolko, ze by sme sa nezacali postupne aj tesit....

bubinko83
autor
19. sep 2012

@sjuzocka a ty nechodila si aj do temy septembrove babatka 2008?

sjuzocka
19. sep 2012

@bubinko83 jo 🙂 ved mam doma septembroveho junaka 🙂 a potom november 2010... a teraz maj 2013.. a potom uz by aj stacilo!!!! :D

kattija
19. sep 2012

@peteva85 zavidiiiiiim !!!

sjuzocka
19. sep 2012

Mate nevolnosti? ak hej, kedy presne zacali? Totiz, pri predoslych tehu mi byvalo priserne, ale neviem kedy to zacalo. A raz mi priserne nebyvalo a vtedy som potratila :( viem ze kazde tehu je ine, ale desim sa, ze mi zatial nie je zle. Dufam, ze je este priskoro a kazdym dnom sa dockam :P som divna co? cakam na nevolnosti... ale ked viem, ze u mna je to znakom ze je to OK... :-/

mimi36
19. sep 2012

Babenky chcem sa k Vám pridať, som v 7.t. a termín mám medzi 4-11. 5. Veľmi sa teším. Je to už moje druhé tehotenstvo. Mám strašné zápchy viete mi poradiť?

sjuzocka
19. sep 2012

@mimi36 glycerinove cipky? Jest ovsene vlocky, jablka, slivky, broskynovy kompot, sosovicu 🙂) a vela pit.

lenkacka
19. sep 2012

Ale sa nám to tu krásne rozrastáááá´.Babenky srdečne Vás tu vítam @matulkam @sjuzocka @mimi36 .
@sjuzocka Tak tu je dokaz,že ani kondómy nie sú 100% spoľahlivééé.Tak ale to može byť aj znak,že čakáš dievčatkooo.Ja som napr. pri dcérke mala prvý krát nevoľnosť až v 14tt,2 krát som si pogrckala a potom ma dlho nadrapovalo,ale teraz mi je strašne zle už od 6tt,hlava príšerne bolí,žalúdok ako po opici a aj ma nadrapuje a čo sa čudujem ,nemám vobec chuť na sladké,čo ja sladkosti milujeeem a pri dcérke som ich straaašne chcela.Tak držím palce,aby to ozaj bola vytúžená baba.Skús si urobiť čínsky testík.

sjuzocka
19. sep 2012

@lenkacka ten cinsky to je blbovinka :D tak 50% sanca 🙂) to mi vychadza chlapec, ale podla toho mal byt moj syn predtym dcera, takze tymto sa veru riadit nebudem... ja mam dvoch chlapcov a vzdy priserne nevolnosti uz od zaciatku (len neviem presne, ci to bol 6.tt alebo 7.tt ci 8.tt...). V tehotenstvach som mala vzdy ine chutky. Pri prvom som znenavidela olivy, a chcela jest feferonky, pri druhom synovi strasne som chcela pivo.. nonstop... 🙂) sladke veru moc nie. to az pri dojceni :D

andrejecka
19. sep 2012

@sjuzocka teraz pozerám že ty si zo Stupavy, u vás robí myslím aj dr Dráb z ružinova, ja som u neho rodila obe moje deti

bubinko83
autor
19. sep 2012

@sjuzocka mne byva prišerne zle asi 2 tyždne v kuse ale aspon viem že je všetko v poriadku tam dole,inak by som asi tiež mala strach trošku aj ked moja mama ani sesta nemali žiadne nevolnosti. Inak mi neni nič žiadne bolest prs ani podbruška a ani časte cikanie zatial nehrozi aj ked vela pijem cikam normalne.Ja chute ani nevolnosti vobec neprikladam k tomu ake to bude pohlavie kedže všetko je ovplyvnene hormonmi a uprimne mi je uplne jedno čo sa mi narodi hlavne nech je to zdravučke. 🙂

peteva85
19. sep 2012

@mimi36 presne vsetko to, co napisala sjuzocka, plus ja si davam do jogurtu slnecnicove semienka a zapcha prestala..
A glyc. cipky su uz posledna moznost ked uz to fakt nejde.. Mne po porode vysla zila a nedalo sa mi ist na WC, tak mi ich sestricky dali..

sjuzocka
19. sep 2012

@andrejecka ano, ja k nemu chodim 🙂 rodila som u neho svojho druheho synatora... zrovna som u neho v pondelok bola, tak ma utesoval ze to bude dobreee... sme trochu vyplaseni z tretieho dietata...

andrejecka
19. sep 2012

@sjuzocka no ja chodím tu u nás v MA k dr, ale zase mesiac pred porodom budem chodiť do ružinova zase k Drábovi, on je super, ja ho môžem len chváliť

matamisi
19. sep 2012

@kattija aj ja som tuto noc velmi zle spala a hlava ma tiez boli,ale to je urcite kvoly pocasiu...ja strasne reagujem na zmenu pocasia... 😠
@sjuzocka vitam ta..
@mimi36 aj teba vitam...mne doktor magnesium sumive predpisal na zapchu...

lencika2
19. sep 2012

@lenkacka jezis ja mam presne to iste, rano plocha a po jedle ako balon, aj to s tymi sladkostami, nepresiel den kedy som nezedla nieco sladke a ako som tehu, tak vobec iba slane a kysle a aj mne vyslo podla kalendara chlapec a nevolnosti deto 😀

kattija
20. sep 2012

dobre ranko zienky, konecne mam usmev na tvaricke, vyspala som sa aj hlava konecne prestala boliet uz len poriesit ten kvapkajuci soplik z nosa a je to v suchu 🙂
je tu nejaka kocka tehotna co rodila prvy krat cisarskym?

jana1411
20. sep 2012

ahoj, tak samtesim ze to vyzera, ze sa mozem pridat. dnes rano sme nasli dve ciarocky🙂 a inak kattija ja som prvu dcerku rodila cisarskym.

peteva85
20. sep 2012

@lenkacka @lencika2 aj ja fungujem na slanom 😀 a pred tehotenstvom som jedla len sladke, obcas slane.. teraz je to presne naopak..
@jana1411 Vitam Ta medzi nami. Pekne sa nam to tu rozrasta 😉 len tak dalej.