Májové bábätka 2013
Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?
ahojte babenky, môžem sa pridať? ja som v 7.týždni. v 6tom som bola u dr, videli sme našu bublinku, mala 6mm a všetko bolo zatiaľ OK. nabudúce pojdeme asi v 10-11tt, to už by malo byť krásne vidieť, že?
ahojte..
@matulkam vitam ta tu... 😉
uz som od doktora doma...som v 6 tyzdni a 7mm ....zatial je vsetko v poriadku 🙂 predpisal mi duphaston na mesiac,lebo minule tehotenstvo som krvacala tak aby to nebolo aj teraz... 😕 a este magnosolv-aby sa mi lahsie na zachod chodilo a femibion mam tiez jest.... 😝 a o 2 tyzdne mam prist na kontrolu... 😵
babule mna dnes tak strasne boli hlava, nemam chut jest, pit ani nic... inak v noci totalna nespavost do pol druhej som sa prevalovala a potom ked uz som zasapala kazdu pol hodku hore, fuuu, zeby tehu nespavost zacala?... stretla ste sa s tym niektora? popripade rady ako zaspat :D
Ahojte. Sice sokovana, ale pridavam sa k vam :D
Tak aspon dufam, ze to bude konecne baba! inak nech si ma moj manzel nepraje, dostane po... 🙂))
ale jasne, hlavne nech je to zdrave.
inak mam trosku aj strach, aby bolo vsetko ok. Uz som zazila raz potrat a nerada by som to zazila znovu... bol to teraz sice sok, ale nie natolko, ze by sme sa nezacali postupne aj tesit....
Mate nevolnosti? ak hej, kedy presne zacali? Totiz, pri predoslych tehu mi byvalo priserne, ale neviem kedy to zacalo. A raz mi priserne nebyvalo a vtedy som potratila :( viem ze kazde tehu je ine, ale desim sa, ze mi zatial nie je zle. Dufam, ze je este priskoro a kazdym dnom sa dockam :P som divna co? cakam na nevolnosti... ale ked viem, ze u mna je to znakom ze je to OK... :-/
Babenky chcem sa k Vám pridať, som v 7.t. a termín mám medzi 4-11. 5. Veľmi sa teším. Je to už moje druhé tehotenstvo. Mám strašné zápchy viete mi poradiť?
Ale sa nám to tu krásne rozrastáááá´.Babenky srdečne Vás tu vítam @matulkam @sjuzocka @mimi36 .
@sjuzocka Tak tu je dokaz,že ani kondómy nie sú 100% spoľahlivééé.Tak ale to može byť aj znak,že čakáš dievčatkooo.Ja som napr. pri dcérke mala prvý krát nevoľnosť až v 14tt,2 krát som si pogrckala a potom ma dlho nadrapovalo,ale teraz mi je strašne zle už od 6tt,hlava príšerne bolí,žalúdok ako po opici a aj ma nadrapuje a čo sa čudujem ,nemám vobec chuť na sladké,čo ja sladkosti milujeeem a pri dcérke som ich straaašne chcela.Tak držím palce,aby to ozaj bola vytúžená baba.Skús si urobiť čínsky testík.
@lenkacka ten cinsky to je blbovinka :D tak 50% sanca 🙂) to mi vychadza chlapec, ale podla toho mal byt moj syn predtym dcera, takze tymto sa veru riadit nebudem... ja mam dvoch chlapcov a vzdy priserne nevolnosti uz od zaciatku (len neviem presne, ci to bol 6.tt alebo 7.tt ci 8.tt...). V tehotenstvach som mala vzdy ine chutky. Pri prvom som znenavidela olivy, a chcela jest feferonky, pri druhom synovi strasne som chcela pivo.. nonstop... 🙂) sladke veru moc nie. to az pri dojceni :D
@sjuzocka teraz pozerám že ty si zo Stupavy, u vás robí myslím aj dr Dráb z ružinova, ja som u neho rodila obe moje deti
@sjuzocka mne byva prišerne zle asi 2 tyždne v kuse ale aspon viem že je všetko v poriadku tam dole,inak by som asi tiež mala strach trošku aj ked moja mama ani sesta nemali žiadne nevolnosti. Inak mi neni nič žiadne bolest prs ani podbruška a ani časte cikanie zatial nehrozi aj ked vela pijem cikam normalne.Ja chute ani nevolnosti vobec neprikladam k tomu ake to bude pohlavie kedže všetko je ovplyvnene hormonmi a uprimne mi je uplne jedno čo sa mi narodi hlavne nech je to zdravučke. 🙂
@andrejecka ano, ja k nemu chodim 🙂 rodila som u neho svojho druheho synatora... zrovna som u neho v pondelok bola, tak ma utesoval ze to bude dobreee... sme trochu vyplaseni z tretieho dietata...
@sjuzocka no ja chodím tu u nás v MA k dr, ale zase mesiac pred porodom budem chodiť do ružinova zase k Drábovi, on je super, ja ho môžem len chváliť
dobre ranko zienky, konecne mam usmev na tvaricke, vyspala som sa aj hlava konecne prestala boliet uz len poriesit ten kvapkajuci soplik z nosa a je to v suchu 🙂
je tu nejaka kocka tehotna co rodila prvy krat cisarskym?
ahoj, tak samtesim ze to vyzera, ze sa mozem pridat. dnes rano sme nasli dve ciarocky🙂 a inak kattija ja som prvu dcerku rodila cisarskym.

@miska26 tak super,tesim sa s tebou,nech je aj nadalej vsetko ok! 🙂 no budem musiet nieco vyskusat..mam doma caj senna list,len neviem ci sa to moze,musim nastudovat..
@kattija vitam ta aj ja,pekne sa to tu rozbieha 🙂