icon

Májové bábätka 2013

bubinko83
3. sep 2012

Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?

mirkatn
20. sep 2012

@bubinko83 helou tak aj ja som nadejna majova mamicka 🙂

arabeska
20. sep 2012

@lenkacka jednoznacne prirodzeny,ten pocit je proste neopisatelny,aj som bola ovela rychlejsie fit po sekcii som nebola este dlho nic robit tak ako pred tym.preto dufam ze toto babo bude spolupracovat a pojde to lahko a prirodzene 😀

arabeska
20. sep 2012

pisem ako madar 😀 po sekcii som nebola este dlho schopna nic robit tak ako pred tym to malo byt,tusim sa zacina dostavovat tehu demencia 😀

lenkacka
20. sep 2012

@arabeska tak ja som mala dobrú sekciu,len jedno čo mi vadilo bolo,že som ešte dlho poprebudení bola ako opitá.Škoda,že u nás dávajú len celkovú anestézu.No našťastie mám mamičku,ktorá robí na detskom a ona mi ukázala maličkú hneď ako som otvorila oči,ale aj tak mi bola rozmazaná 😀 .Ale tak boli bolesti a veľké a hlavne keď mi dali na brucho vrecko s pieskom-to sakramensky bolelo a najradšej by som im ho bola ďaleko zahodila,ale nevládala som 😀 .A na druhý deň som už bola na nohách ,jazva bolela,ale nebolo to nič strašné.Tak ja neviem,aký sposob je lepši,vieš to len tá žienka ako aj Ty ,ktorá zažila oba sposoby.Tak snáď budeme ok a aj naše jazvy a budeme rodiť prirodzene.

tinna333
20. sep 2012

Ahojte baby 🙂 mam termin 11. maja 🙂 po 2 rokoch sa nam to podarilo, neskutocne sa tesime.. takze sa pridavam aby som vycitala nejake dobre rady, kedze toto je nase prve tehu. Bola som pred tyzdnom na sono to som bola 5tt+3 dni a bolo vydno malu fazulku, srdiecko este nebolo tak dufam ze nabuduce uz bude ako zvon. Inak my vobec nie je zle ani sa necitim ako tehotna a ani tomu stale akoby nemozem uverit.. haha.. No a co vy ake mate pocity??

andrejecka
20. sep 2012

kočky tak ja vám popíšem moje pôrody, prvý som išla do pôrodnice že asi už mám bolesti, no nebolelo to vela , asi ako ked ma hlav bolí, dr na mna pozrel z dialky, to som bola na koze a už len kričal že na sál, docupkala som vysmiata na sál, raz som zatlačila a zo mna to len vyletelo, ani som nepípla, ale ked ma začal zašívať, tak to bolelo jak svina, dal mi z vnútra 32 stehov, 6 týždnov som si nemohla sadnúť, druhý pôrod tak pri tom som už kontrakcie cítila, ale trvalo to asi hodinu a pôrod tiež trocha bolel, bolo to asi na tri zatlačenia, ale ten pocit ako mi dali malého na brucho ked ešte nemal prestrihnutú pup. šnúru tak ten bol super, šitie boli len 3 stehy a to nebolelo vôbec a 2 hodiny po porode som už behala po chodbe a nič ma nebolelo, mohla som sedieť skákať no hoc čo, takže nemusíte sa ničoho báť 🙂

arabeska
20. sep 2012

@lenkacka ja som mala sekciu tiez ok,na druhy den som uz sama fungovala ale nebolo to take ako po prvom kedy som uz lietala ako sarkan(a to ma teda dost sili) celkovo som sa po normalnom porode zotavila rychlejsie.

ooo nam sa to tu krasne rozrasta,tesiiim sa 😵

brunko
20. sep 2012

@lenkacka jasne ze bude všetko ok, len u mna ten strach podvedome proste je, aj ked sa snažim na to nemysliet 🙂 .

baby a co sa tyka porodu tak ja som rodila prirodzene, ale velmi tažky porod, najprv mi zabudli dat klystir, potom som ho nevedela vytlacit a stale som mala pocit ze vytlačim aj niečo ine 😀 , zašívaná som bola od hora až nadol a 2 mesiace som sa davala dokopy a to nie som žiadna rozmaznana princezna. takže strach z porodu je, ale tužba po bábätku je väčšia.

arabeska
20. sep 2012

@brunko jeej aj my mame branka 🙂 ten porod teda nic moc,ale tento ti to isto vynahradi 😉

dedikatessa
20. sep 2012

Ja to mám tiež na Máj 🙂

brunko
20. sep 2012

@arabeska ved Branko je krásne meno, ja som to meno dala aj na pamiatku mojho brata, ale aj preto ze sa mi pacilo 😉 , teraz mam vybraté pre chlapca Šimon a pre dievča Tereza

miska26
20. sep 2012

@tinna333 gratulujem a vitaj medzi nami🙂

adula3334
21. sep 2012

ahojte,jej,ale sa to tu pekne rozbehlo... 🙂 super... vitam vsetky nove tehulky,dufam,ze sa este niekto prida 🙂

tak ja som mala dilemu,kedy ist,ci tento alebo buduci tyzden...no a samozrejme,ze som nevydrzala,a isla dnes...tak to dr vyriesil za mna a nebol tam... 🙂 tak mi treba,odkladam navstevu o tyzden a snad bude aj srdiecko uz ...inak nervozita pred navstevou u dr je super liek na zapchu 🙂 aspon u mna...
a ked riesite porody uz,tak prvy bol prirodzeny,a verim,ze aj druhy bude...sice to nie je med lizat,ale na operaciu chut nemam 🙂
a ja som vzdy chcela chlapceka,co sa nam aj splnilo a druhe dievcatko,no ale teraz by som radsej brala chlapca...s nimi to uz viem...ale v podstate mi je to jedno,len nech je zdravunke 🙂 prajem pekny dnik

bubinko83
autor
21. sep 2012

@adula3334 presne si jak ja aj ja som chcela chlapca a mam ho a teraz sa ma každy pyta či chcem dievča a ja že nie chlapca.Pride mi lahšie mat dvoch chlapcov a je to aj pre nich lepšie ako surodencov.Nemusia sa paradit ani česat dlhe vlasky 😀 Ale aj dievčatku sa potešim samozrejme 🙂

bubinko83
autor
21. sep 2012

@adula3334 a ešte mi aj vyhovuje to že mam nejake oblečenie po synovi a chlapec by to skor znosil ako dievča. Inak nejdem nič kupovat ,kočik mam ,postielku tiež ,par kusov oblečka a plienky až na konci tehu 🙂

ellis21
21. sep 2012

Ahojte dievčatá, tak som sem len nakukla a už Vás aj opúšťam. Bol to planý poplach niesom tehu. Dnes som dostala po dvoch dnoch meškania mrchu. Tak znovu sklamanie. Čo už. Vám všetkým držím palčeky aby všetko dobre dopadlo a mali ste zdravé detičky.

adula3334
21. sep 2012

@bubinko83 tak tak,aj to,ze sa spolu pekne prehraju..no som zvedava..a chces vediet pohlavie,alebo sa nechate prekvapit.ja nechcem vediet,ale ako sa poznam,nevydrzim 🙂 ja mam oblecenie po malom este vsetko,ale co z toho,ked je zimne dieta a babenko bude letne..postielku mam,ale kupime novu,kocik mam sportovy aj golfac,ale kupime trojkobinaciu.juj,len som leniva vsetko pofotit a predat..

bubinko83
autor
21. sep 2012

@adula3334 ja nechcem vediet pohlavie ani pri prvom som si nedala zistit a vobec mi to nevadilo ,pekne som vydržala až do porodu 😀 Bolo to velmi mile prekvapenie a vobec mi na tom nezaležalo čo to bude.Mne sa kočik nepodarilo predat tak si ho necham aj teraz ,nebudem vymyšlat a pravdupovediac ani sa mi nechce ,lebo potrebujeme inde peniažky tak to neriešim.Možno by som si potom kupila neskor nejaky golfač len.

matulkam
21. sep 2012

@brunko 🙂 super, ja poznám dve detičky súrodencov čo sú Šimon a Terezka 😀 my chceme určite s mužom vedieť pohlavie, ale popravde, radšej by sme chlapca 😅

arabeska
21. sep 2012

ahojte,

mne bolo jedno aj pri prvom aj pri druhom co cakam,vlastne som od zaciatku tusila ze to budu chalani,ale teraz som nejaka neista 😀

mate aj nejake tehu priznaky?u mna su zatial neustala unava,prsia mam uz o 2 cisla vatsie 😕 a obcas mi byva zle.

adula3334
21. sep 2012

@arabeska ja mam tusaka na dievca 🙂 priznaky zatial nic extra..prsia ma bolievaju,ale hlavne v noci,zatial nenarastli,co som sklamana,teda skor drahy,pri malom to bol riadny rozdiel..este som nevracala,ale niekedy nemam od toho daleko,a a zapcha,pichanie v podbrusku,tlacia ma gate,a hrozna plet 😖

peteva85
21. sep 2012

Ja mam vecer brucho ako v 5mes 😀 😀 , unavena som dost skoro a casto, obcas zapcha, prsia ma uz menej bolia alebo bolia a ja vascie ich mam a v podbrusku ma obcas pichne, vcera vecer dost silno az sa MM zlakol ze co sa deje. A plet mam tiez hroznu.. Pri dcere som mala krasnu a teraz cista katastrofa ☹ a to sa vravi ze syn pridava krasu matke a dcere jej ju berie.. Ta u mna to asi bude opacne 😀 Ale chvalabohu za make up 😀 zajtra ideme na svadbu- siesta tohto roku a este jedna nas caka ☹

tinna333
21. sep 2012

No ja tiez baby asi tak, prsia bolia ze hroza, vecer uz rifle nezapnem take mam brucho nafucane a rano vstanem hladna taka ze az .. plet strasnaaaa, nam je jedno co to bude ale viac by som sa dievcatku potesila 🙂)

brunko
21. sep 2012

@matulkam no nam je to jedno ci chlapček či dievčatko, chceme sa nechat prekvapiť ak vydržíme 🙂 , jasne že tajne dufam že to bude dievčatko, vždy som chcela párik, ale ked nie t

brunko
21. sep 2012

ahojte no co sa týka príznakov tak u mna bolesť prsníkov, strašná únava, občasne bolenie krížov, inak sa cítim dobre. naštastie pri malom ma obišli nevolnosti a zatial to vyzera tak ze aj teraz to tak bude 😀 , ale nechcem predbiehať. no a dnes som nevydržala a po týždni som si spravila další test a krasne kolajničky 🙂

matulkam
21. sep 2012

vidím, že príznaky máme všetky dosť podobné. u mňa tiež pichanie v podbrušku, rifle už nemôžem nosiť, sú mi dobré, ale keď sedím, strašne ma v nich bolí brucho. asi kúpim tehotenské. prsia pobolievajú, ale tiež zatiaľ nejako nenarástli. okrem toho zhoršená pleť a strašne rýchlo mi mastnejú vlasy. Nevoľnosti sa mi zatiaľ vyhli, mne práve príde zle keď som hladná. rýchlo musím do seba niečo šupnúť. Ale čo by sme pre naše bublinky nevydržali, že?!

peteva85
21. sep 2012

http://www.baby2see.com/development/ultrasound_...
baby, super stranka ukaziek UZV podla tt. Kazda si moze najst ten svoj 😉

bubinko83
autor
21. sep 2012

baby može mi byt už vidiet brucho v 9tt? Pri prvom mi vykuklo kdesi čosi v 20tt a teraz toto.Mam sice par kil navyše ale že by tak zavčasu? 😒

andrejecka
21. sep 2012

@bubinko83 tak ono už pri druhom to skorej vyjde to bruško 🙂

miska26
21. sep 2012

@bubinko83 aj my cakame druhe babatko a tiez sa mi zda,ze mam vacsie brusko ako som mala pri syncekovi🙂 ja som sa s bruskom velmi pysila,ked sme cakali synceka,tak sa celkom tesim,ze teraz sa budem moct popysit este skor🙂