Májové bábätka 2013
Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?
@peteva85 my máme rovnaký termín a ja idem k dr zajtra, tak napíš ako bolo, nech viem čo ma zajtra čaká
@andrejecka OK idem az poobede takze potom vecer napisem. Dufam ze je vsetko OK, pred Velkou nocou som mala bohuzial MA tak dufam ze je teraz vsetko OK.
Mala som ist az zajtra, ale uz som velmi nedockava a ten jeden den uz na vyvoji fazulky vela nezmeni..
mne zle nie je, ale zato tie neskutocne prepady hladu mi davaju zabrat.. tie nocne hladove krce by mali zakazat 🙄 mm sa na mne s chutou bavi, ale spokojne mi chodi zohriat mliecko a doniest nieco pod zub, ked ma hlad zobudi..
ako to s vami prezivaju vase polovicky? zvladaju zmeny nalad a pomahaju vam?
@bubinko83 u mna chut na sex odisla asi na dovolenku 😀 hadam, ked uz budem kludna v druhom trimestri, tak sa vrati.. len nech to ti nasi chlapi s nami vydrzia, ked sa uz pricinili 🙂 mojho mm bavi na mne sledovat, ako sa zaokruhlujem, zatial sa mu to paci - som zvedava, ked budem pri konci ako vzducholod, co potom povie 😠
@lydusska prva navsteva je uz davno za nami, u mna bude zaciatkom novembra druha.. bola som 6+1tt a uz bolo vidiet srdiecko ako pekne bije
ahojte... tak mame po vikende...aj ked ja som doma,takze mam vikend stale...dieta v skolke,tak trochu oddychujem...ale o chvilu mi veget konci...idem po neho 🙂
dnes som mala prvy krat pokec s wc...dufam,ze to nebude pravidelne... 😝 u nas tema sex : nemam absolutne ziadnu chut,a bojim sa,ze sa ani nepremozem... no uvidime...
@rimon drahy nejako extra moje tehu nepreziva,az ma to hneva...ale davam mu cas,je to sok,aj ked sa snazime uz dlho,nikdy si nebol tak nejako 100% isty,ze druhe babo chceme a budeme mat...maly je uz vacsi,mame uz taky svoj klud a system...babatkovske obdobie niesol velmi tazko,maly bol uplakany a nespavec...boji sa,ze to prezijeme znovu... 🙂 snad ked donesiem foto z utz tak to zacne aj viac prezivat
@adula3334 presne aj ja my mame tieto pocity ako tvoj muž takže ho chapem ,bojim sa noci neprespatych dalšie dieta doma a presne ako hovoriš mame teraz každy svoj klud ale aj taka nuda je niekedy doma.Viem že to bude trošku frmol pokial si zvykneme ale musime to zvladnut a ja budem skoro 5 ročneho chlapca doma už takže nejaka extra starostlivost bude len o babatko 🙂
@miska26 ja mam vytok od začiatku tehu a mala som ho aj pri prvom ale nebrala som nič,nechcela som.Gynekologička mi sama povedala ,že netreba pokial nesvrbi alebo nepali ,tak načo budem do seba pchat lieky hned.Ale pokial je nutne neni o čom.
@miska26 Ja som nemala ziaden vytok, ziadne komplikacie nic. Doteraz a dufam ze to tak aj ostane 😉
Pri MA ma moj Dr strasil najprv ze je to mimomaterni. tehu, potom som mala stale malo HCG az nakoniec sa prestal plod vyvijat. Isla som ku Dr uz v 5tt a v 6tt som zacala spinit tak mi nasadil Duphaston. Pravdepodobne vtedy uz plod odumrel co sa prejavilo spinenim.. ale to sme vedeli az neskor.
Teraz sa strasne sledujem a len som cakala kedy zacne 7tt a chcela som hned ist.. To cakanie je take dlheeee.. Ale uz o 2h sa dozviem ze co a ako a dufam ze to budu len dobre spravy. 😉
@peteva85 strasne silno ti drzim palce.dufam,ze budes mat len dobre spravy.ja som predtym tiez vobec nespinila,len som v 10tt isla k dr a povedal mi,ze sa babatko prestalo vyvijat.verim,ze to teraz dopadne dobre,aj ked mam aj horsie chvilky kedy sa len sledujem a kontrolujem...a hocico sa mi zda zvlastne.drzkaj sa 🙂
@bubinko83 ja tiez nie som zastanca liekov,ale ked mi dr povedal,ze to spinenie moze byt aj priznakom toho,ze plod nie je dobre vyzivovany,nevahala som ani chvilu.inak okrem kys.listovej neberiem ziadne vitaminy.pri prvom synovi som mala tiez vytok,ale ten bol biely a vtedy mi dr povedal,ze to nie jev tehu nic nezvycajne...no teraz som mala hnede spinenie,tak preto mi nasadil tie lieky...
@miska26 ano aj mam len biely vytok a dost vela,ale viem že som to mala aj pri prvom tak to neriešim a menim nohavičky častejšie bohužial .Ako hovorim pokial je to nutne určite radšej lieky ako prist o dieta.Ja neuživam žiadne vitaminy.
@brunko vitam ta v klube kde je nevolnost na dennom poriadku 😀 Ja teda citim každu sekundu že som tehotna a že je všetko ok ,lebo mi je zle furt v jednom kuse 😉 Už si na to aj zvykam .
@adula3334 moj manzel sa zasa hrozne tesi a dava na mna velky pozor 🙂 teraz uz vie ake je to super mat dietatko,tak sa tusim tesi este viac ako pri prvom syncekovi - vtedy nevedel aky super zivot nam s malym zacina.my si ho hrozne uzivame a bol aj strasne dobre babatko- do 1 roka sme poriadne nevedeli ako place 🙂 tak dufam,ze vsetko dobre dopadne nech nam zacne este krajsi zivot s dvomi drobcekmi...
@lenkacka @miska26 @brunko Dakujem krasne za povzbudenie. Dufam ze vsetko bude OK
@lenkacka ano mala som ist zajtra rano, ale idem dnes poobede. Od stvrtka co som mala ist a som nesla si namyslam somariny, tak ma MM vyhucal ze naco cakam, co sa zmeni za poldna.. ze je jedno ci poobede ci rano tak nech idem.. Nech som kludnejsia..
@rimon aj ja mam take prepady hladu ako pises normalne sa bojim lebo mam krce v bruchu a stale vecer ma to chyti dnes som koli tomu nemohla od druhej rana spat ale az o stvrtej som sa prinutila vstat a dala som si pohar mlieka a k tomu milu :D no zdrava strava co k tomu dodat ale na nic ine mi chut neprisla
@adula3334 aj ja si to tak hovorim,ze ci mi to bolo treba 🙂 ja mam aj trosku strach z buducnosti,nejako sa na mna vsetko vali,a kazdu somarinu prezivam...snad to pride a zacnem si tehulkovanie uzivat...ja maleho uz pomalinky pripravujem...nech to nie je taky sok...vie ze mam v brusku babatko,hovorime o sestricke,zatial sa tesi,tak snad to tak zostane,aj ked,sklamanie asi bude,ked zisti,ze s babom nie je zabava 🙂
@tinna333 presne ta ista hodina !!! o druhej som sa zvycajne preberiem, hned zacne zaludok pracovat na tom, aby som si ho vsimla a o pol tretej ho musim ist umlcat najneskor. Mila je dobry napad 🙂 zatial som to riesila piskotami alebo fit tycinkou
@adula3334 tak, u nas je to prve tehu, preto asi ten rozdiel. Ked uz bude vediet o co ide, mozno ho na druhe ani nenahovorim 😀
@miska26 Baby tak uz sme tu tri....aj ja som mala MA vo februari, tiez sa velmi bojim, ako to dopadne, preto nechecm ist k lekarovi skor, ale az ked bde vidno akciu srdca, aby som sa zbitocne zas nestresovala. Sledujem sa kazdu chvilu ako blazniva, ci mi tehu priznaky nevymyzli....
@peteva85 silno ti drzim prsteky na dnesnej kontrole, aby vsetko dobre dopadlo....
@ppppetra ahojky,tak som rada,ze nie som sama - co sa sledujem...strasne nam drzim palceky,aby nam to tentokrat dopadlo dobre,drzkaj sa.ja som musela utekat na pohotovost asi 3 dni potom ako mi meskal ms,hned som zacala spinit,tak aj ked som este len v 9tt bola som tolkokrat u dr,ze az...mne bolo pri MA strasne zle,teraz mi nie je skoro vobec,tak dufam,ze to je dobre znamenie...ale neprejde ani minuta,aby som nemyslela na to ci je baby ok.( neviem ako by som zvladla to velke sklamanie a bolest druhykrat)....
Ahojte. Aj ja budem asi patrit do majoviek. V aprili som tiez mala MA, tak snad to teraz dobre dopadne.
Ahojte. Tak asi aj ja budem patrit medzi vas. Ja som mala MA vo february a moju pociatocnu radost z tehu testika vystriedal obrovsky strach o fazulku. Ja som dnes 4tt+6

@peteva85 Tak potom napis, ako si dopadla. Silno držim prsty.