icon

Májové bábätka 2013

bubinko83
3. sep 2012

Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?

ppppetra
25. sep 2012

@rimon Ano je tam dostatok kyseliny listovej, ale lekar mi poveda, ze obden mozem aj samotnu kyselinu zobrat, kedz ejej mam doma pozehnane. A mas nejake ine zdravotne problemy???Alebo len to spinenie? ja by som v piatok buduci tyzden mala byt 6+6tt, tak to uz musi byt vidno srdiecko, ked tebe uz bolo vidno 6+1tt. Dufam, ze to bude stastny piatok pre mna...

linka
25. sep 2012

ahojte babulky,vcera som sa dozvedela nadhernu spravu,ze nam vyslo 2.ivf a asi budu dvojicky,tak ak mozem,tak by som sa rada pridala 🙂

ppppetra
25. sep 2012

@miska26 chod si kupit do lekarne ascorutin, je to vitamin, mne vravel lekar, ze aj v tehotenstve sa to moze, je to na taketo spinenie, aby si sa viac nestresovala.... Ale viem si ta predstavit, ako si sa zlakla, al eneboj, urcite bude vsetko dobre. Moze byt, ze ti len cieva pri krcku praskla a preto si zakrvacala, a keby si krvacala z maternice, tak to by doki videl, takze je to ok, oddychuj a uzivaj si teulkovanie

mirka12011
25. sep 2012

ahojte babenky citam Vas odzaciatku no pisem az dnes.....dnes som bola u Dr a vsetko sa zda byt OK dnes mame koniec 7tt v 12tt nas caka 3D a hned tie krvne testy....prve tehu som mala priserne nevolnosti do konca tehu a preeklampsia ako bonus...teraz nevolnosti celodenne znova no ziadna slava, ale horsie je natom moja hlava hahaha ta ma boli ako slak no co uz ked davu neudrzim co by som chcela :D

ani_sama_neviem
25. sep 2012

ahojte rada by som sa pripojila do diskusie my tie cakame v maji babo no trapia ma strasne nevolnosti a uz si s tmy neviem rady a nizky tlak hlavne cele dni unavena a popritom zvladat staroslivost o dovjrocnu dcerku :( no hruza ak je tu nejaka mamina co ma podobne tazkosti rada pokecam 🙂

mirka12011
25. sep 2012

@ani_sama_neviem ahoj pozeram ze mas o 4 dni skor termin ako ja :D no tie nevolnosti su hrozne mas ich cely den? ja ano a poviem ti ze len vonku predychavam a utekam domov ked to pride beee

rebeka25
25. sep 2012

@ani_sama_neviem ahoj ja sice nevolnosti nemam, ale tiez som nehorazne unavena, nie som schopna nicoho do vsetkeho sa musim dokopat a tiez mam 2rocneho prcka ktory je ako energeticka gula dufam ze ma to co nasjkor prejde. Ale to by nebol až taky problem mna skor trapi ze mam dost bolesti brucha, take fajne krce, nemozem ho zobrat ani na ruky, ani ist na dlhsiu prechadzku nahanat ho za odrazadlo chce tiez riadnu davku odhodlania. Pri prvom som taketo stavy nemala 😠

andrejecka
25. sep 2012

kočky dobre ste držali palčeky, všetko je ok, srdiečko bilo ako zvon, velkosťou sme presne 6+6tt, na dalšiu poradnu idem 5.10 aby sme nabehli na 8tt, potom 12tt a tak

@ani_sama_neviem
@mirka12011
@linka kočky ja vás tu všetky pekne vítam

mirka12011
25. sep 2012

@andrejecka ahoj ty mas termin ako ja hihih super no a nam bolo srdiecko vidno len cez vaginalne sono cez brusko este nie ale hovoril ze je velke na zaciatok 7tt nie na konec tak asi preto ale sak podrastie hahaha mne kazal az v 12tt na 3D a krvne testy ze keby chcem dojst mozem aj skor

ani_sama_neviem
25. sep 2012

@rebeka25 jj presne aj ja pri prvom tehotenstve to nebolo takot hrozne :( mna zas picha v podbrucku ked si kychnem alebo zakaslem ale vraj je to normalne tak snad ano. a ta staroslitvost o malu niekedy mam fakt pocit ze si najmem pomocnicku alebo co, lebo je to cim dalej tym horsie so mnou :(((

@andrejecka - jej gratulujem teda 🙂) a dakujem za privitanie 🙂 ja osm objednana az na 23.10 a to mi este nedali ani tehotensku knizku neviem preco :(

ani_sama_neviem
25. sep 2012

@mirka12011 jj cely den uplne cely dne k tomu studene ruky aj nohy, nizky tlak, tocaky hlavy sice neblinkam ale nevolnosti su to hnusne fakt neznesitelne auz neviem co robit bo aj papam ako mi lekar povedla ze po trocach a casto ale nepomaha furt je to take onicomk :(

mirka12011
25. sep 2012

@ani_sama_neviem no tak ako u mna tiez po krusku a nic z toho ide tak ci tak von a mam pocit ze vodu neudrzim viac ako jedlo aj ked ide aj to aj to von ale snad skonci a nebude trvat do konca tehu ako pri mojom prvom tehu....a ani ja nemam tehu knizku az v 12tt dostanem ....

ani_sama_neviem
25. sep 2012

@mirka12011 no inac voda je horsia mna vzdy aj ked mi bolo zle od zaludka este ked som nebola teh. tak voda mi to este zhorsila rasej caj si ja davam abo mineralku. no ja nezvraciam ale nevolnosti ma iba trapia ale to poriadne no ked to budem mat pocas celeho tehotenstva tak ma asi klepne lebo pri malom dietati sa to nebude dat vydrzat ot si faktnevime predstavit ako budeme fungovat och :(

andrejecka
25. sep 2012

@ani_sama_neviem dakujem ani ja nemám knižku, že nabudúce mi ju dá 🙂
@mirka12011 no inak je nás tu viac s týmto termínom a aj mne robil vaginálne sono a ak si dobre pamätám tak pri minulom tehu mi ho robil ešte aj v 16tt a až v 20 mi robil cez brucho

rimon
25. sep 2012

@ppppetra u mna spinenie zatial nebolo.. mam jeden vajecnik a na tom mi zistil dr. rovnaku cystu, kvoli ktorej musel ist von prvy vajecnik 😒 tak sme dostali ultimatum, ze sa nam za par mesiacov bud podari otehotniet, alebo budem musiet ist pod nozik ☹ snazenie malo celkom rychlo vysledok, ale od zaciatku som mala krce, takze dr. nasadil duphaston. Je to teda u nas boj s casom a sledovanie, co priroda zariadi.. Ale pevne verim, ze cysta sa babatka zlakne a stihneme aspon dve spokojne deti 😀

ppppetra
25. sep 2012

@rimon Ale ed je tu moznost, ze sa ta cysta vstrebe, vsak???A uz si dostala tehu knizku????

rimon
25. sep 2012

@ppppetra tehu knizku som dostala, ale na odbery idem az v 10tt.. a co spravi cysta nikto nevie, nie je z tych, co by sa vstrebali, ona max. prestane rast 😒 ale mozno babatko na nu urobi kung fu a ona odide 🙂

tinna333
25. sep 2012

@katulka1141 ahoj 🙂 akurat citam ze mame podobny pribeh, tiez sme s manzelom v UK a v septembri sme isli domov na slovensko kde sma mali uz naplanovane umele oplodnenie lebo sa nam 2 roky nedarilo a 3 dni predtym ako sme odcestovali sa stal zazrak a zistila som ze som tehotna 🙂 kde v UK presne si? ja som z Bristol 🙂

ppppetra
25. sep 2012

@andrejecka Jeeej super.....Baby aj ja uz chcem mat navsetu lekara za sebou,nech nam krasne bije srdiecko a vsetko je ok. Uz nech je 05.10.....

adula3334
25. sep 2012

@ppppetra neboj,aj my sa dockame...ja som este tiez nebola...chcela som ist vo stvrtok,ale asi to nestiham...tak to uz necham na buduci tyzden...teraz ma zamestnavaju ine povinnosti,konecne sme sa dokopali k svadbe,tak vybavujem papiere 🙂
inak dnes som si kupila tehotenske testy,ze ci ciarka zosilnela,aspon takto sa ukludnim ci je babo naozaj tam este...myslite,ze si mozem teraz test urobit v priebehu dna?alebo treba aj v tychto neskorsich tyzdnoch len rano?

peteva85
25. sep 2012

@adula3334 Kludne mozes aj cez den, si v 6tt HCG by si mala dostatocne vysoke..

kattija
25. sep 2012

babule dnes som bola u dr. tak supiiiiis videla som fazulku, buducu stredu mam prist na krv a po tehu knizku 🙂 tesiiiiiim

andrejecka
25. sep 2012

@ppppetra no aj ja sa teším na toho 5.10, a neboj všetko bude ok

arabeska
25. sep 2012

ahojte

som sa tu chvilu neukazala,tesim sa ze babatka sa krasne ukazuju na ultrazvuku,nas to caka az buduci tyzden.uz dva dni mam migrenu a dnes to je dost zle,rano mi bolo na vracanie a este aj pri soferovani co je celkom pruser.
vitam nove maminky 🙂 snad si s vami zajtra aspon troska pokecam,lebo sem tusim chodim v iny cas ako vy

mirka12011
25. sep 2012

@andrejecka to fakt? mne robili vaginalne sono dnes prvykrat celkovo v zivote....vzdy mi robili cez brusko no tak myslela som si ze to viac boli hahahahaha no hej parada potom budeme srandovat ktora z nas s tymto terminom najskor porodi hhihi

mirka12011
25. sep 2012

@ani_sama_neviem ani si to nepredstavuj lebo to by sa zvladnut nedalo.....no a bolest hlavy namavas to? mne ide puknut a nechcem brat paralen ....fnuk

mirka12011
25. sep 2012

@arabeska pri soferovani? no nezavidim ako by som to riesila kurnik otvorim okno a sofer vedla mas smolu hahah

arabeska
25. sep 2012

@mirka12011 som musela predychavat,som rozmyslala ze ako by to asi tak vyzeralo ze ked odstavim auto a hodim sablu 😕 😀 ale udrzala som to,snad uz sa to opakovat nebude.
inak aj vy mate take priserne chute?ja som dnes jedla sunku z hroznom 😅

mirka12011
25. sep 2012

@arabeska no kukucni mne sa stalo v prvom tehu ze som odstavia auto a hodila sablu a ne raz :D:D:D a najhorsie to bolo busom vted teraz budem nechutna som to musela prehlat fuj beeeeeeeeeeeeeeeee cize v pohodeee hihihi
no chute dnes som si kupila vianocku a najradsej by som ju zjedla teraz ale co budeme jest na ranajky hahahaha
no chute hej jasne minule jahody s karfiolom hahahahahaha ale momentalne je mi uz zle cize chute nemam skor nechut ahhahaah

arabeska
25. sep 2012

@mirka12011 😀 karfiol,ten aj ja teraz mooozem 😵 u mna je to tak ze rano mi byva hrozne zle,okolo obeda ma chyti vlci hlad a musim sa najest hned lebo inak mi je zase zle.ja som mala pri druhom hrozne nevolnosti spojene s migrenou a tusim sa to zase zacina 😝
inak taketo sialene chute som nemala skor som mala jedla co som vyhladavala napr pri prvom koprovu omacku a pri druhom olivy 😅 tieto kombinacie su pre mna sok 😀
ty mas kedy termin?