icon

Májové bábätka 2013

bubinko83
3. sep 2012

Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?

martina333
29. sep 2012

@lencika2 No to máš tiež pravdu, ale mysli pozítivne, budem držať palce 🙂)

peteva85
29. sep 2012

Baby ako Vam je? Mne od rana a doobeda bolo zle, negrcala som ale velmi som sa musela premahat a predychavat ☹

ppppetra
29. sep 2012

@lencika2 Ukludnim ta, lebo mne ten pruzkovy vysiel silny, a kazetovy tiez velmi slaby ked som si ho robila. Ale ked ti digitalny vysiel 3+, tak je vsetko ok, aj ja som sa chcela ubezpecit, tak som si kupila digitalny.
Mne nie je vobec zle od zaciatku, prsia ma bolia len ked si dam dole podprsenku, inac nic.

lencika2
29. sep 2012

@ppppetra jaj moja kiezby to tak bolo ale dnes som si po 2dnoch robila zase ale ten pruzkovy co mi vysiel silny, tak dnes mi dva rovnake vysli ale uz slabsie ☹ uz placem kazdy den, lebo viem, ze to nie je dobre, ze to klesa, ked som uz v takom tyzdni a mne bolo zle od 6teho tyzdna nezvracala som ale cely den mi bolo nevolno a uz par dni ledva aj prsia bola ale najmä bradavky nie su uz take naliate ani brusko neboli ako zvyklo vzdy uz si vobec nedavam nadej....

mirka12011
29. sep 2012

@peteva85 mne priserne som si musela lahnut ze to prejde no nepreslo musela som letiet na zachod.....zle zle zle.... 😠

ppppetra
29. sep 2012

@lencika2 Tie priznaky si mozno namyslas, ze vymyzli.....A ako ta doteraz bolelo brusko a uz ta neboli??? Od kedy ti uz nie je zle???? Urob si presne taky isty test, ako si si robila ten prvy, ked si mala obidve ciarky rovnako silne.

bubinko83
autor
29. sep 2012

@peteva85
@mirka12011 aj mne je zle ale mne je zle stale takže nejak extra to nevnimam.Brucho mam take natlakovane a vyzera jak v piatom mesiaci.

lencika2
29. sep 2012

@ppppetra ved ten isty som si urobila, boli 3 v baleni...vo stvrtok jeden taky a krasne silny a dnes ostatne dva a uz svetlejsie ☹ tak to si iste nenamyslam kiezby som si a zle mi bolo cely den a od utorka asi iba tak, ze ked osm hladna rano ale ked sa prejem nic viac a v tychto tyzdnoch by malo byt najhorsie a brusko ma stale pichalo a uz ma nepicha tak...

ppppetra
29. sep 2012

@lencika2 a ten prvy si si nerobila nahodou rano a tie dva v priebehu dna??? A zajtra o kolkej ides k lekarovi? Ja ked som potratila, tak mi priznaky vymyzli az po kyretazi

lencika2
29. sep 2012

@ppppetra nie skor naopak a v tomto tyzdni by to uz malo byt jedno lebo hcg hormon by mal byt uz strasne vysoky...o 5tej vecer som objednana tak uvidime a ako dlho po kyrete si otehotnela zas?

diane87
29. sep 2012

@lencika2 Moja, aj mna pred par dnami prestali boliet prsia, aj v podbrusku citim len obcasne napatie, ani zle mi uz nie je....ale neboj, urcite bude vsetko OK...i ked viem ake to je, tiez som prezila MA :(

lencika2
29. sep 2012

@diane87 dakujem aj ja som raz uz mala spontanny potrat v 5tt a ma porazi ak zasa je nieco zle ☹ a nebojis sa?Alebo bola si na sone?

diane87
29. sep 2012

@lencika2 mala si krvacanie vtedy? ja som mala MA na prelome 12 a 13 tyzdna....este v nejakom 8 tyzdni bilo srdiecko ale bolo babo mensie ako malo byt, mysleli sme si ze mozno len chyba merania...ale nie....na sone sa zistilo ze uz nezije, ziadne krvacanie ani ziadne problemy som nemala, len mi vymizli komplet vsetky priznaky, ani brusko mi nerastlo ani len kustik....a teraz som v 10 tyzdni, na poslednom sone som bola ked som bola v 7tt +0 a na dalsie idem na buduci utorok, verim ze bude vsetko OK, lebo na tom poslednom sone bola velkost babatka taka aka mala byt, nevidim nejaku pricinu preco by sa malo prestat vyvijat....ale ten strach je neskutocny, clovek sa len pozoruje a pozoruje....ale je to uplne normalne ze priznaky povoluju postupne.....tak hlavu hore 😉 Ty si kedy bola naposledy na sone a co bolo vidiet? kedy ides zas?

adula3334
29. sep 2012

Ahojte,tak sa pripajam,aj mne je od dnes zle,zvraciam..dala som si par glgov coly a bolo lepsie.nie je to bohvieco,ale lepsie ako tabletky..inak mna prsia bolia tiez iba ked nemam podprsenku,a tuto noc boli bolesti uz mensie..vsimam si strasne detaily,nech uz je prvy trimester za nami,je to na zblaznenie..

rebeka25
29. sep 2012

No kočeny uplne otrasné dva dni za mnou ak toto zmakneme z mojou fazulou tak uz asi vsetkou. Mam dve seternice-oni sestri boli rovnako tehotne no obrovska radost ze budu mat rovnakych spuntov. Jedna porodila v pondelok krasneho synceka a ta druha vcera nadranom porodila mrtve dievcatko. Som s toho hotova furt nad tym rozmyslam je to hrozne.. A dneskajsok je tiez parada zabuchla som si dvere samozrejme s klucami u opacnej strany v zamke. Dve hodiny sa ma pokusali dostat dnu samozrejme sa im to nepodarilo takze cely den som stravila mimo bytu aj s prckom (ktory akurat prechadza carovnym obdobím vzdoru 😖 ) . No panika stres dva dni v kuse 😔

lencika2
29. sep 2012

@diane87 mne meskal menzes tak som si urobila test a bol pozitivny a o dva dni na to velke bolesti a krvacanie a test uz negativny, takze v tom pripade to prebehlo lahsie....bola som na sone v 5tyzdni a bol vidiet vacok a teraz mam ist zajtra vecer k sukromnikovi tak uvidim co sa bude diat jaaaaj ale neskutocny mam strach 😢

ppppetra
29. sep 2012

@lencika2 otehotnela som presne po pol roku. Tak ti drzim zajtra prsty, aby bolo vsetko v poriadku

diane87
29. sep 2012

@lencika2 neboj, vsetko bude OK, budem velmi silno drzat palceky 🙂

lencika2
29. sep 2012

@diane87
@ppppetra dakujem vam baby budem to fakt potrebovat, ked pridem z tade tak sa ozvem...

adula3334
29. sep 2012

@lencika2 aj ja drzim palce,verim,ze je vsetko v poriadku!

adula3334
29. sep 2012

@rebeka25 och,strasne,prajem im vela sil ☹ musi to byt tazke
No teda,neviem si predstavit byt vymknuta cely den s drobcom,musel to byt riadny stres,ale zvladli ste to..a ako sa nakoniec podarilo otvorit?nech viem pre pripad nudze 🙂

peteva85
29. sep 2012

@lencika2 Aj ja sa pripajam. Nech je vsetko v najlepsom poriadku 😉

rebeka25
29. sep 2012

@adula3334 - no bolo zaujimave ale zmakli sme.. volala som nakoniec klucovu sluzbu ale chlapik mohol len o 17,30 😠
Inak zabudla som ze som si veselo striekala mucosolvan a potom som zistila ze sa to v prvom trimestri nesmie, to mi tiez pridava na pohode ☹ hadam uz zatra bude normalny den

mirka12011
29. sep 2012

@bubinko83 aj mne je zle vkuse mam pocit ze den trva dlho

adula3334
29. sep 2012

@rebeka25 ale neboj,ved neberies nejake tvrde drogy,alebo co..hlavu hore,pospi si a zajtra sa zobudis do krdsneho dna 🙂

bubinko83
autor
30. sep 2012

Baby ja začinam mat depky a rozmyšlam ako to budeme všetko zvladat aj finančne aj časovo kedže chlapa mam vačšinou v praci. Zase pridu neprespate noci a ten isty kolotoč pranie,varenie,deti a stale dookola ☹

bubinko83
autor
30. sep 2012

@mirka12011 ano aj den trva dlho a najhoršie mi byva večer neviem prečo.Cely den sa ako tak držim a večer skončim tak či tak na zachode.Strašne ma to vyčerpava a niekedy mam problem starat sa o synčeka.

lumiva
30. sep 2012

Vcera som bola na SK a kupila som si piskoty, lebo tu nie su tie nase klasicke a tie susienky bebe dobre rano. Ja ked trosku vyhladnem, tak hned mi ide dole energia a uz mi je zle a som slaba.... Takze teraz nosim v taske do prace piskoty, pukancovy chlieb,...🙂 aby som mala co po ceste chrumat. Mavam stale ten hnedy vytok, tak som si vcera kupila pohanku, vcera som si len tak supla do ust za lyzicku, dnes som si do bieleho jogurtu supla jednu lyzicu a trosku tych susienok bebe. Dobre ranko babenky.

adula3334
30. sep 2012

@lumiva mne byva zle,ked som hladna,len sa neviem odhodlat nieco zjest.na nic nemam chut,vsetko smrdi..s piskotami to skusim,to by som mohla zvladnut.a kde zijes?
Juj,a inak tiez prajem dobre rano,tak som sa tesila,ze si pospim a drobec uz o siedmej vstal s otazkou ci musi ist do skolky.a uz nezaspal.strasne som unavena,vecer o osmej,deviatej lahnem s malym a nie je mi dost.hlavne,ze drahy sa teraz prebudil a ja musim od rana kmitat :@ idem varit,snad sa nezgrcnem :-/ prajem peknu nedelu,u nas je fajn pocasie,shadam to pekne vyuzijeme

adula3334
30. sep 2012

@bubinko83 aj mna zacina chytat panika,ale vzdy si poviem,ze babo nebude bracekova kopia a jednoducho bude spinkavat..v mojom pripade mi snad nebudu nadeleny dvaja nespavci.ale na druhej strane sa aj tesim,mam v hlave kopu veci co budem robit inak ako pri malom..sme skusene maminky,musime to zvladnut.ja sa bojim pobytu v porodnici,nevviem ako doma zvladnu.skoda,ze u nas nefunguje ambulantny porod..sorry za chyby,pisem z tel