icon

Májové bábätka 2013

bubinko83
3. sep 2012

Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?

lencika2
30. sep 2012

@peteva85 😀 zlateeeeee no my o 3 az 4dni podla ovulacie, lebo som mala neskoro ovulaciu...

adula3334
30. sep 2012

@lencika2 ty brdo,riadny velkac.mne ukazovalo,ze bodka ma 3mm a 5tt 2.
Hadam som teraz netrepla,ale nechce sa mi ist pozriet foto

lencika2
30. sep 2012

@adula3334 aj ja ked som bola v 5tt tak som mala 3mm takze fajn a to rychlo narastie 😀

lumiva
30. sep 2012

@lencika2 Moje bolo 13,6 mm v 7tt+5. A niekde som pozerala v tabulke, ze v 8tt je velkost v rozmedzi 11-15mm. Takze holky je ti ok a uz prosim ziadne testovanie, radsej ich odnes do lekarne, ze si ich neminula. 😀

ppppetra
1. okt 2012

@lencika2 Pocuj a nepytala si sa, na tie testy, lebo ja koza som si vcera urobila test poobede a bol slabsi, ako ten co som si robila pred tyzdnom, tak teraz uz stresujem ja, ci je to ok. V piatok idem na sono a velmi sa bojim, ci tam bude srdiecko......

ppppetra
1. okt 2012

@lumiva no tak vcera som sa ja zas pre istotu testovala, a aj mne vysla slabsia ciarka.......je sice viditelna, ale bojiiim sa

peteva85
1. okt 2012

@ppppetra ako som uz pisala aj lencike2 nemaj stresy, HCG kolise.. aj jej vysla kopa testov inac a je vsetko OK.. Nic sa neboj v piatok bude Ok 😉

mirka12011
1. okt 2012

@peteva85
@lencika2
parada drobci, ale podrastu dobehneme hahaha

bulik30
1. okt 2012

Ahojte , no ak mozem tak sa velmi rada pripojím 🙂 Podfla všetkého som v 7tt +3 , 25.9 som bola u dokyho a uz tam videl slabu akciu srdiecka - dalsia kontrola je 19.10 - tak mi drzte palce nech je vsetko ok 🙂
Babule je dane aká silna akcia srdiecka ma byt? Trosku ma znepokojilo ked mi povedal ze tam vidi slabu akciu srdiecka ale to som bola 6tt a sono mi robil zo spodu .

lencika2
1. okt 2012

@ppppetra juuuuj tak ja som ta nakazila blbaaaa ale pytala ale on ze si ich treba robit vzdy len rano a mne pri tom vecer vynde silnejsi ako rano ale som nebola u slovaka doktora kedze som v anglicku takze sa neda pytat ale povedal ze v ziadnom pripade nerobot testy v tomto stadiu povedal!!!!!!!!!!Takze po tej piatkovej kontrole zahodit alebo hoco s nimi sprav naozaj ja si tiez neviem predstavit ze by som si teraz spravila co by mi uz vyslo zas 😒 tak skus v piatok ty sa spytat za to co ti povie ale nerob si ich fakt uz lebo sa zblazdnis ako skoro ja a ked som videla to srdiecko som nechapala riadne slzicka stastia a smiech velky takze neboj 😉

bulik30
1. okt 2012

@lenkacka ahojky 🙂 vyzera to tak ze sme v rovnakom tt , tiež mám ist 19.10 na dalsiu kontrolu . Prosím ta teraz 25 .9 som bola na prvom sone to som bola 6tt + 4 dni - ak to dobre rátam - vravel mi ze tam vidi slabu akciu srdiecka a cely vacok meral 6,17 mm - je to ok - nevieš ?

brunko
1. okt 2012

ahojte baby, konečne mam trochu casu, tak je všetko v poriadku malinke ma 10 mm a srdiečko bilo 😀 , sa tesim, dalšia kontrola o 3 tyždne

@bulik30 ahoj vitaj, budeme ti silno držat palce, aby srdiečko bilo ako ma 🙂

bulik30
1. okt 2012

@brunko Ďakujem 🙂 no akciu srdiečka mi potvrdil , tak dufam ze bude všetko dobre - veľmi sa bojím - nechcem ani o tom hovovorit a tešit sa velmi aby som potom nebola sklamana :( Ale musím mysliet pozitívne 🙂

brunko
1. okt 2012

@bulik30 mas pravdu hlavne myslieť pozitivne, ale je uplne normalne ze sa bojis, aj ja mam stale strach, ale snažim sa nemyslieť na to zle 😉 . Tvoje prve tehotenstvo?

bulik30
1. okt 2012

@brunko ano moje prvé 🙂 vieš človek čita veľa toho zlého a potom si mysli že to okamžite musí postihnut aj jeho . Ako podla testov som celkom zdrava tak dufam ze v maji budem malike drzat v naruci - vieš mi sme sa dlhsie snazili a boli na roznych vysetreniach , tak preto viem ze som ok 🙂

brunko
1. okt 2012

@bulik30 tak vy uz ste si svoje vytrpeli, tak teraz to uz isto bude ok 🙂 a nečitaj tie smutne pribehy nerobi to dobre tebe ani malinkemu

bulik30
1. okt 2012

@brunko ja viem , ale stale dajak nechtiac narazim na niečo take :( Ale už budem mysliet pozitivne 🙂 Ty uz budeš mat druhe - žeby malu slečnu ? 🙂 Ako si to vsetko zvladala pri malom , pomahal ti niekto na zaciatku ?

ppppetra
1. okt 2012

@lencika2 verim ti ze uz si kludna, ael take stavy jake si mala ty, tak asi take mam ja teraz.....Velmi sa bojim. V piatok by sm mala byt 6+6tt, tak to uz musi vidiet srdiecko, vsak????

ppppetra
1. okt 2012

@bulik30 v ktorom tt ti potrdil akciu srdiecka?

bulik30
1. okt 2012

@ppppetra ahoj v 6tt + 5 podľa mojích vypočtov podľa poslednej MS , prečo ?

brunko
1. okt 2012

@bulik30 no radi by sme parik, ale ked to dalsi chlapec budeme sa tesit rovnako. No ak myslis hned po porode kto mi pomahal, tak to bol moj mm a moja mama, ja som bola velmi zle na tom po porode ☹

bulik30
1. okt 2012

@brunko ako to , mala si tazky porod ?

bubinko83
autor
1. okt 2012

@brunko tak super že je všetko ok. 🙂
@ppppetra mne bolo vidiet akciu srdiečka ale na vaginalnom sone už v 6tt.
Ako vidim každu niečo trapi aj ked každu z ineho sudku ☹ Baby taketo prilišne rozmyšlanie nad zlymi vecami nam a našim babatkam asi moc nepomože .Nechajte to volne plynut a ono všetko ma byt tak ako to je a my vela veci neovplyvnime a zbytočne nas oberaju o energiu .Ja mam tiež v poslednej dobe depky ,dnes som sa vyplakala a pochopila som že takto to dalej nepojde a musim asi niečo zmenit.

peteva85
1. okt 2012

@ppppetra 6tt+6 nemusi byt vidno.. Je to individualne. Kdesi som citala ze 22 dni po oplodneni je vidno srdiecko.. Kamoska bola v 8tt+ daco a az vtedy zacalo bit srdiecko. Ja som bola 6tt+6 a uz bilo, pri dcere 7tt+ 5
Vies aspon zhruba kedy si mala ovulku? Ked si ju mala neskor tak aj srdiecko bude vidno neskor. Pisem Ti to preto aby si nestresovala zbytocne ked nebude v piatok srdiecko, iste Ti aj Dr povie ze je to rozne. jednemu drobcovi bije skor, inemu neskor.
Nic sa neboj, dobre bude v piatok. 😉 Drzim prsty

brunko
1. okt 2012

@bulik30 poviem to takto ja som malinka a maly bol na mna moc velky, zle mi ho zmerali este v brušku aj vahu aj obvod hlavicky a maly mal 4150 g, ale vidiš idem to znovu risknut, ten maly zazrak co držim potom v naruči stoji za to 🙂

bulik30
1. okt 2012

@brunko moja zlata , to ti verím že to stojí zato , nebojaj verím tomu že teraz to bude dobre 🙂 aku maš výšku ?

brunko
1. okt 2012

@bubinko83 aj ja tesim a mas pravdu treba prestať myslieť negativne, lebo sa z toho zblaznime

lencika2
1. okt 2012

@ppppetra no malo by uz byt vidno akciu srdiecka ale neviem ake sono ti bude robit mne robil vcera vaginalne ale ved on ti uz povie ci je vsetko ok a tak ako to ma byt, teraz budem ja teba ukludnovat mame za sebov zle obdobie tak uz teraz to zvladneme a dobojujeme do konca verim tomu 😉

bulik30
1. okt 2012

@ppppetra ale u každeho je to ine , niektorým babám potvrdili akciu srdiečka až v 10tt , neboj všetko bude tak ako ma byt , len sa netreba stresovat 🙂 Viem lahko sa to hovorí , ja tiež stresujem , ale to asi kazda z nas 🙂

brunko
1. okt 2012

@bulik30 ja mam 160cm, ale moj mm183 cm, takze maly ma byt na koho velky, ale vsetci ma presviedcali vratane dr., ze ja ked som mala tak nemozem mat velke dieta a nikoho nezaujimalo ze mm nie je ziaden krpec 😀 , a to mi dr. zakazal brat vitaminy pre tehotne aby sa mi nenarodilo nahodou vačšie dieta, ironia nie? Ale uz som zmenila dr.