Májové bábätka 2013
Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?
Ahojte , no ak mozem tak sa velmi rada pripojím 🙂 Podfla všetkého som v 7tt +3 , 25.9 som bola u dokyho a uz tam videl slabu akciu srdiecka - dalsia kontrola je 19.10 - tak mi drzte palce nech je vsetko ok 🙂
Babule je dane aká silna akcia srdiecka ma byt? Trosku ma znepokojilo ked mi povedal ze tam vidi slabu akciu srdiecka ale to som bola 6tt a sono mi robil zo spodu .
@ppppetra juuuuj tak ja som ta nakazila blbaaaa ale pytala ale on ze si ich treba robit vzdy len rano a mne pri tom vecer vynde silnejsi ako rano ale som nebola u slovaka doktora kedze som v anglicku takze sa neda pytat ale povedal ze v ziadnom pripade nerobot testy v tomto stadiu povedal!!!!!!!!!!Takze po tej piatkovej kontrole zahodit alebo hoco s nimi sprav naozaj ja si tiez neviem predstavit ze by som si teraz spravila co by mi uz vyslo zas 😒 tak skus v piatok ty sa spytat za to co ti povie ale nerob si ich fakt uz lebo sa zblazdnis ako skoro ja a ked som videla to srdiecko som nechapala riadne slzicka stastia a smiech velky takze neboj 😉
@brunko ano moje prvé 🙂 vieš človek čita veľa toho zlého a potom si mysli že to okamžite musí postihnut aj jeho . Ako podla testov som celkom zdrava tak dufam ze v maji budem malike drzat v naruci - vieš mi sme sa dlhsie snazili a boli na roznych vysetreniach , tak preto viem ze som ok 🙂
@brunko tak super že je všetko ok. 🙂
@ppppetra mne bolo vidiet akciu srdiečka ale na vaginalnom sone už v 6tt.
Ako vidim každu niečo trapi aj ked každu z ineho sudku ☹ Baby taketo prilišne rozmyšlanie nad zlymi vecami nam a našim babatkam asi moc nepomože .Nechajte to volne plynut a ono všetko ma byt tak ako to je a my vela veci neovplyvnime a zbytočne nas oberaju o energiu .Ja mam tiež v poslednej dobe depky ,dnes som sa vyplakala a pochopila som že takto to dalej nepojde a musim asi niečo zmenit.
@ppppetra 6tt+6 nemusi byt vidno.. Je to individualne. Kdesi som citala ze 22 dni po oplodneni je vidno srdiecko.. Kamoska bola v 8tt+ daco a az vtedy zacalo bit srdiecko. Ja som bola 6tt+6 a uz bilo, pri dcere 7tt+ 5
Vies aspon zhruba kedy si mala ovulku? Ked si ju mala neskor tak aj srdiecko bude vidno neskor. Pisem Ti to preto aby si nestresovala zbytocne ked nebude v piatok srdiecko, iste Ti aj Dr povie ze je to rozne. jednemu drobcovi bije skor, inemu neskor.
Nic sa neboj, dobre bude v piatok. 😉 Drzim prsty
@ppppetra no malo by uz byt vidno akciu srdiecka ale neviem ake sono ti bude robit mne robil vcera vaginalne ale ved on ti uz povie ci je vsetko ok a tak ako to ma byt, teraz budem ja teba ukludnovat mame za sebov zle obdobie tak uz teraz to zvladneme a dobojujeme do konca verim tomu 😉
@bulik30 ja mam 160cm, ale moj mm183 cm, takze maly ma byt na koho velky, ale vsetci ma presviedcali vratane dr., ze ja ked som mala tak nemozem mat velke dieta a nikoho nezaujimalo ze mm nie je ziaden krpec 😀 , a to mi dr. zakazal brat vitaminy pre tehotne aby sa mi nenarodilo nahodou vačšie dieta, ironia nie? Ale uz som zmenila dr.

@peteva85 😀 zlateeeeee no my o 3 az 4dni podla ovulacie, lebo som mala neskoro ovulaciu...