Májové bábätka 2013
Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?
ahojte baby, tak som spat 🙂 skor ako som cakala, stahovanie sa nam uuuuplne skomplikovalo, nakoniec sa budeme stahovat az o 2 - 3 tyzdne. Ako sa to mate? Drobcekovia rastu? Ja sa neviem dockat 10.oktobra mam prve stretnutie s midwife a potom ma snad uz caka to sono. 🙂
baby potom ked sa tu už ustalime tak si možme vytvorit sukromnu temu čo vy na to? 🙂
@bubinko83 ked pride babenko, tak sa zabunes aj nudit 😉 , ja som tiež doma uz skoro 3 roky, ale vobec mi nechyba robota, uplne mi staci domacnost a prace okolo domu je tiez dost+zahrada a samozrejme moj huncut da tiet zabrat, len keby mi nebolo tak zle 😝
@bulik30 ale beriem, len kazdy druhy den urobila som kompromis 😀
@brunko ja beriem každy den kyselinu listovu , sumivy vapnik , horcik a c to je 3v1 - mám pocit ze ma potom neboli tak hlava , prestala som pit kavu tak mi ju slo rozbit , no a kazdy druhy den beriem E , selen , zinok a ryb tuk a magnezium - magnezium preto ze mi zacali trpnut v noci ruky.
@bulik30 tak tvoje babo ma teda vitaminov dost, ja sa snazim vela ovocia a zeleniny, i ked musim priznat chutia mi aj nezdrave veci, viac ako kedykolvek pred tym 😀
@bubinko83 ja som ta pochopila, niekedy aj mne to chyba tiet som robila s ludmi 🙂
uz sa mi vratil maly, moj otec ho bol povozit na bicykli, tak sa mi skončila prestavka 😉
babulky a aké máte prvé dietky? pokojné alebo malých čertíkov? lebo ten môj to je riadny beťar a mám trošku obavy či aj druhé bude také urevané,nespavé, oooj doteraz mám vryté v pamäti ako nám spával iba na rukách,ako sme behali s kočíkom skoro o polnoci po dedine lebo doma nechcel spať a vkuse vrieskal...a doteraz je dáky jedovatý... 😖 neviem ako to s ním bude bud. rok možno už bude väčší a rozumnejší ale aj tak a ktovie čo ten drobec menší ako čo bude...som si aj povedala že bože jak je to fajn už sa vie obliecť zahrať najesť a teraz znovu od začiatku ten kolotoč ale nechcem aby bol jedináčik...
hmmm nejako vás nestíham úplne pernamentne čítať ale snažím sa silnooo dobiehať 😀
@muriel293 naš bol a aj je spač ale mali sme obdobia kedy to bolo hrozne cca okolo pol roka ked mal ,bol strašne plačlivy a ja nervozna čo nam tiež moc nepridavalo,lebo dieta vyciti z matky nervozitu. A teraz ma 4 roky a furt ho musim budit ,poobede si pospi aj 3 hodky stale. 🙂
ahojte kocky,
niako som Vás nestíhala, rušný víkend, mala som oslavu, tak sme celej rodinke aj nášmu drobcovi oznámili že čakáme prírastok, malý sa teší veľmi tak dúfam že mu to ostane 🙂
a malý bol bohový, som mu vysvetlovala, že bábätko je teraz maličké že bude rásť a keď narastie tak budem musieť ísť na pár dní k ujovi doktori aby mi pomohol a mohlo prísť bábätko a malý taký pohľad na mňa, že a to nezvládneš sama ??? 😀 😀 😀
@muriel293 náš je celkompekný čertík a živý, obdobie vzdoru bola katastrofa, hádzanie o zem, spával veľmi zle, celú noc som sa prvýkrát vyspala až keď mal skoro dva roky... zato teraz si dokáže poobede pospať aj tri hodky 🙂 no ja dúfam že som si to pri ňom odbila a druhé bude dobré 😉
a čo sa týka srdiečka je to fakt indviduálne, mne 6tt + 5 ešte nebilo a 8+1 áno.
ja idem na kontrolu zajtra, tak dúfam že bude všetko OK 🙂
@muriel293 Moja dcera bola prezlate dieta. Od 0-4mes vstala 1x!!! v noci na kojenie, od 4mes prespala celu noc. Od polorka spi sama vo svojej izbicke. Pokojne kludne dieta, my sme ani nevedeli ze ju mame 🙂
No ale teraz- ma 3r a je strasny certisko.. Ale tak kazde dieta si musi tym prejst ze si uvedomi same seba a vydobija si miesto.. Jedno energickejsie, ine pokojnejsie.. Moja patri ku tym energickym..
http://www.geneton.sk/novinky/test-pohlavia-plo... babenky ktore ste 10 a vyssie a chcete vediet pohlavie z krvi....tak tu je akcia ....teda oplati sa...lebo inak to stoji 84eur....🙂
@voskovka veru je to super vec, ja som to absolvovala pri dcérke a musím potvrdiť 100% istotu správnosti určenia pohlavia... 🙂 no chvalabohu ja to mám zadarmo aj tak... 😉 🙂 🙂
@muriel293 my sme si s malym tiez uzili,uplakany,nespaval,len na rukach,nechcel papavat,co ani teraz tomu neublizi.stale na mne nalepeny,viac ako 2 hodky som bez neho nebola,aj to len ked bol gs tatinom..skolku neratam,aj tam je len 3 h.ale hlavne ze je zdravy.nejako zvladneme aj druhe 🙂 ale veru keby otehotniem do roka po pdorode,tak zosedieviem
@voskovka ja vazne uvazujem,ze sa necham prekvapit,uvidime,aka bude realita,ale asi ma to bude pokusat 🙂
@smilinggirl
@adula3334 no ja si to dam urcite....ale nestihnem tyzdnovo tuto akciu takze vyuzite koceny ktora chcete....
@voskovka prečo to nestihneš, v ktorom tt si??
@smilinggirl joooj to treba minimalne 10tt a nam ak sa podarilo tak to bude jun.....ale tak ja chcem vediet pohlavie pri dvoch chalanoch dufam v dievcatko.a tam pisali ze to posielaju bud mailom alebo obalkou a obalka bud modra alebo ruzova...este ze existuju iba dve pohlavia xi......
@adula3334 píšu, že na 99,5% no ja im dávam aj 100% pretože mám kopec známych čo si to dali robiť a vyšlo to... a hlavne, oni keby nemajú tú istotu toho, že presne určia to pohlavie, tak si nesmú dovoliť to spoplatniť.. a spoplatnené je to už niečo vyše 2 rokov....
@voskovka aha, ty ešte nevieš či si tehu?? 😒
@smilinggirl no dufam ze teraz uz urcite.... 😉 lebo to citim od zaciatku....no dobre holky pekne tehulkovanie to som tu dala preto lebo to mozete vyuzit a zadarmo.... 😎 😎 😎
tak tehulky,pridate sa ? 🙂
@smilinggirl a das sa na to?v ktorom tyzdni sa to robi?som len cez tel a nechce sa mi hladat info

@brunko ja si až teraz začinam uvedomovat že zase budem v jednom kolotoči a to som už 4 roky doma takže je to dost na psychiku,ale ja som taky domased a aj ked možem tak nevypadnem a všetko sa toči viac menej okolo domacnosti a syna ked je doma.Teraz je v školke takže aspon ma postarane o program.Niekedy manželovi zavidim že je v praci. 🙂