icon

Májové bábätka 2013

bubinko83
3. sep 2012

Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?

smilinggirl
1. okt 2012

@adula3334 ten link nejde, že tá téma neexistuje... ☹ ☹ a ja sa dám na to určite... dnes mám podľa PM ukončený 8 tt.. čiže od zajtra 8+1 resp. 9tt... no k dr. idem až 17.10... neviem či do vtedy vydržím...

adula3334
1. okt 2012

@smilinggirl mne to ide 😒

adula3334
1. okt 2012

@smilinggirl si ma navnadila,a to som bola hrdinka,ze to vydrzim... rozmyslam teraz o tom,pockam co mi na to drahy povie

smilinggirl
1. okt 2012

@adula3334 no mne manžel povedal, že to nechce vedieť, no keď už to zistím ja, tak bude vedieť, čo čakám, podľa toho či budem veľa alebo málo nakupovať... a hlavne akú farbu... 😀 😀 😀

smilinggirl
1. okt 2012

@adula3334 si si istá, že ti ide?? mne nie... no skúsim normálne nájsť...

peteva85
1. okt 2012

@lenkacka Moja, kde si sa stratila? ☹

peteva85
1. okt 2012

@adula3334 aj mne ide cez link

mata24
1. okt 2012

@adula3334 ani mne to nejde, ak je to súkromná téma tak nás tam musíš najskôr asi popridávať

adula3334
1. okt 2012

@smilinggirl prepac,zle som ta tam napisala...uz si tam 🙂 no ved,aj keby ostatny nechceli vediet,tak maju smolu,ked uz ja budem vediet 🙂

adula3334
1. okt 2012

@mata24 si tam pridana,neviem preco to nejde

nie sme tam vsetky,tak kto sa chce popridavat,treba mi napisat

mata24
1. okt 2012

@adula3334 stále mi to nejde ☹

diane87
1. okt 2012

@adula3334 aj mna prosim pridaj do sukromky 🙂

diane87
1. okt 2012

@voskovka skoda ze je to len v Bratislave :( tak ja si este 10 tyzdnov pockam na sono, hihi

adula3334
1. okt 2012

@diane87
@mata24 ste tam 🙂 presunieme sa tam,alebo pockame este na ostatne?

adula3334
1. okt 2012

@diane87 ved sa dockame 🙂

rimon
1. okt 2012

@adula3334 tiez si prosim patrit do sukromky 😉 aj ked je to moje prve tehu..

tiez nad tym testom rozmyslam.. ci to nenechat ako prekvapko, ci sa mrnus bude chciet ukazat alebo nie 🙂

adula3334
1. okt 2012

@rimon pridavam ta 🙂

bebe2013
1. okt 2012

nazdar dievcata, pridavam sa k vam, mam termin 31maja/1. juna 2013. Jupiiiiiiii!

lumiva
1. okt 2012

Ahojte babenky, ja sa prihlasim na to testovanie pohlavia, dufam, ze nebude podmienka aj tehotenska knizka, lebo ja mam rakusku. No a co som ja dnes zazila. Najprv som v robote bola na wc a mala som taky bledy vytok, ale taky bordel zo mna vysiel, uz by to mohlo prestat. A potom cestou z roboty (najprv vo vlaku, potom metrom) ma chytili take krce, myslela som ze je koniec vsetkemu. Normalne som ledva dobehla domov, hned na toaletu, tak ma prehnalo. Ale cez den som si dala jednu slivku a nektarinku a jedla som piskoty. Ale dala som si aj magnezium (rozpustny vo vode). Niekde som citala, ze to moze vyvolat hnacku, neviete o tom?

kattija
1. okt 2012

@tinna333 aj my sa stahujeme o dva tyzdne uz teraz mam z toho paniku, neznasam balenie a vybalovanie a uz uplne rozkladanie nabytku 😒 kupujete nieco svoje? ci kde sa stahujete? 🙂

kattija
1. okt 2012

@arabeska kde sa zase flakass?! dufam, ze je vsetko ok!

kattija
1. okt 2012

@lumiva este pred tehu som brala vyzivove doplnky a aj magnesko aj sumaky vitaminove a pravidelne z toho bola srac..... :D

bubinko83
autor
1. okt 2012

Inak aj mna ovladaju tehotenske chute a užasne "zdrave" najskor tlačim oškvarkovu pomazanku od rana,potom som bola v obchode a nenormalne mi chutilo kura na paprike zo sačku 😀 Medzitym som si šupla zmrzlinu dva obrovske kopčeky. A najlepšie na tom bolo ked som si varila po prichode domov to kura na paprike synko na mna kriči že aj on take chce lebo im take varia v školke. 😀

bubinko83
autor
1. okt 2012

@lumiva to ta určite prehnalo to magnezium už sme sa tu o tom bavili.Aj ja ho uživam a to šumive je vraj najhoršie čo sa tyka tych hnačiek ! Inak je to taky paradox že sa dava proti krčom a niekedy vyvolava tie krče prave magnezium .Ja si davam tabletkove.

lumiva
1. okt 2012

@bubinko83 Deti si kupuju sumivy, ked ich bolia nohy po treningu, tak im beriem alebo v robote ma domaci take v sacku, nasype sa to do vody.

tinna333
1. okt 2012

@kattija ahoj no nieco mi hovor my sa uz stahujeme 4 krat za 3 roky 😀 to preto ze sme v prenajme, teraz naposledy si majitelia zmysleli ze idu byt predat takze stahujeme zas, ale do vacsieho takze aby sme sa pomestili.. 🙂

muriel293
1. okt 2012

no jeeej a vy už viaceré máte aj termín len ja stále nič od začiatku som držaná v nevedomosti,lebo som moc skoro utekala k lekárovi ale to ja už som cítila že to bude tak len to nebolo vidno na sone tak že z krvi to spravíme potom zas už bolo vidno ale vlastne nič viac neviem až okolo 16. októbra a to mi príde dlhá doba :D vtedy idem aj na odbery ...pohlavie z krvi jooooj to je lákavé ale ani neviem či by som chcela aby som nebola sklamaná keby dačo :D v podstate kvôli malému chcem chlapca pretože si myslím že sa spolu lepšie zahrajú ale kvôli sebe by som už aj na svoju stranu niekoho nech tu nebehám okolo troch chlapov! 😝 ale vlastne nič nie je podstatnejšie ako to aby boli naše deti hlavne zdravé! 😉

lumiva
1. okt 2012

@bubinko83 No asi to bude tym magneziom, citala som pribalovy letak, a rozmyslam, ze som to uz raz mala, ked som pila ten praskovy. Mozno je fakt silny. Tak som si supla cierne uhlie a poslala som maleho kupit banany a colu. Dakujem za rady.

lumiva
1. okt 2012

@muriel293 No tak na tu pomoc sa velmi nespoliehaj. Ja mam tretie dievca a je najlenivejsia. 😀

muriel293
1. okt 2012

@lumiva neviem ani nejde o pomoc ale baby sú skôr také viac pri mame teda česť výnimkám moja mama stále hovorí že neľutuje že má dve baby že je to iné proste ako chlapci...a neviem tak no dobre trošku ma láka robiť copíky a kúpiť šatičky 🙂 mať svoju princeznú 😉