Májové bábätka 2013
Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?
@smilinggirl mne to ide 😒
@smilinggirl si ma navnadila,a to som bola hrdinka,ze to vydrzim... rozmyslam teraz o tom,pockam co mi na to drahy povie
@adula3334 no mne manžel povedal, že to nechce vedieť, no keď už to zistím ja, tak bude vedieť, čo čakám, podľa toho či budem veľa alebo málo nakupovať... a hlavne akú farbu... 😀 😀 😀
@adula3334 si si istá, že ti ide?? mne nie... no skúsim normálne nájsť...
@smilinggirl prepac,zle som ta tam napisala...uz si tam 🙂 no ved,aj keby ostatny nechceli vediet,tak maju smolu,ked uz ja budem vediet 🙂
nazdar dievcata, pridavam sa k vam, mam termin 31maja/1. juna 2013. Jupiiiiiiii!
Ahojte babenky, ja sa prihlasim na to testovanie pohlavia, dufam, ze nebude podmienka aj tehotenska knizka, lebo ja mam rakusku. No a co som ja dnes zazila. Najprv som v robote bola na wc a mala som taky bledy vytok, ale taky bordel zo mna vysiel, uz by to mohlo prestat. A potom cestou z roboty (najprv vo vlaku, potom metrom) ma chytili take krce, myslela som ze je koniec vsetkemu. Normalne som ledva dobehla domov, hned na toaletu, tak ma prehnalo. Ale cez den som si dala jednu slivku a nektarinku a jedla som piskoty. Ale dala som si aj magnezium (rozpustny vo vode). Niekde som citala, ze to moze vyvolat hnacku, neviete o tom?
Inak aj mna ovladaju tehotenske chute a užasne "zdrave" najskor tlačim oškvarkovu pomazanku od rana,potom som bola v obchode a nenormalne mi chutilo kura na paprike zo sačku 😀 Medzitym som si šupla zmrzlinu dva obrovske kopčeky. A najlepšie na tom bolo ked som si varila po prichode domov to kura na paprike synko na mna kriči že aj on take chce lebo im take varia v školke. 😀
no jeeej a vy už viaceré máte aj termín len ja stále nič od začiatku som držaná v nevedomosti,lebo som moc skoro utekala k lekárovi ale to ja už som cítila že to bude tak len to nebolo vidno na sone tak že z krvi to spravíme potom zas už bolo vidno ale vlastne nič viac neviem až okolo 16. októbra a to mi príde dlhá doba :D vtedy idem aj na odbery ...pohlavie z krvi jooooj to je lákavé ale ani neviem či by som chcela aby som nebola sklamaná keby dačo :D v podstate kvôli malému chcem chlapca pretože si myslím že sa spolu lepšie zahrajú ale kvôli sebe by som už aj na svoju stranu niekoho nech tu nebehám okolo troch chlapov! 😝 ale vlastne nič nie je podstatnejšie ako to aby boli naše deti hlavne zdravé! 😉

@adula3334 ten link nejde, že tá téma neexistuje... ☹ ☹ a ja sa dám na to určite... dnes mám podľa PM ukončený 8 tt.. čiže od zajtra 8+1 resp. 9tt... no k dr. idem až 17.10... neviem či do vtedy vydržím...