Májové bábätka 2013
Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?
no aj ja by som chcela vediet co sa deje? preco tu uz nie je sukromka? ☹
takze sukromka uz nie je a co teraz?? ako sa mate baby, ved kym sa to nevyriesi, popisme tu 😉
ahojte,sukromna tema je,ale sme sa zhodli ze clenky ktore nie su aktivne vymazeme,jediny dovod bol ten ze sme tam pisali aj dost sukromne veci(preto sme si aj zalozili sukromnu diskusiu) a prislo nam nefer ze s 57 cleniek prispievalo do diskusie maximum 20 cleniek,my sme svoje sukromie odhalili,vedeli ste o nas viac nez dost a zrejme ste iba citali a nic o sebe neprezradili,nejde o to prispievat kazdy den milion prispevkov,ide o to aby sme vobec vedeli s kym mame tu cest,dufam ze som to napisala aspon troska zrozumitelne.
@zivika ahoj,prepac,uz v tom bol chaos,pridala som ta,radi ta tam uvidime. A ostatnym vymazanym spolumajovkam sa ospravedlnujem,ale baby tak rozhodli.moj nazor je,ze tema sa vola majove babatka 2013,a tu podmienku ste splnali,bez ohladu na to,ci niekto sedi za pc kazdy den alebo ho zapne raz za tyzden..
@adula3334 velmi ma mrzi, ze ste sa takto rozhodli - teda baby ako pises - nie kazdy moze byt za pc kazdy den, velakrat ked som sa tam dostala boli popisane 4-5 stran, takze bolo hlupe napr. reagovat na kufrik, ktory som dostala, ked to uz bolo 4 strany dozadu...takze dakujem ze som "neaktivna"...apropo - je tiez dost divne, ako sa rozhodlo o tom kto je a kto nie je aktivny, lebo si nemyslim, ze to ze tam niektora kocka napise 4 krat za den mini spravicku, tak je "vyhovujuca"...
@mucholapka
@adula3334 ja si naozaj pripadam ako keby som pisala nezrozumitelne a asi to tak aj je 😅 tu nejde o to ze sa zapajate raz za tyzden,ale o to ze vela bab sa nezapaja vobec,neprispelo ani raz.ked mam cas si vecer pocitat tak mam snad cas aj napisat raz za cas,mne je jendo aj za dva tyzdne nieco nove o sebe,bola som na poradni,mame novu vybavicku,rastie mi brusko,co ma trapi atd...ja kolko krat ani necitam,,alebo ked citam reagujem hned a je mi jedno ze to tam niekto napisal 3 hodiny predo mnou,jednoducho ak sa k niecomu chcem vyjadrit tak sa vyjadrim.tu nejde teraz o to aby sme sa obvinovali,tu ide proste len o to ze je nefer ze vy len citate a viete o nas a my ani len netusime kto ste,to je cele
@arabeska si to vystihla pekne ze oni vedia o nas ked si precitaju a my nie....
@mucholapka
@arabeska baby ale ved je to jasne ze niekto nieje kazdy den na nete, ale pisalo sa tam ze sa mate ozvat ci mate zaujem byt v temicke a nikto nic teda aspon som nepostrehla a da sa napisat nemozem chodit denne nemam net a myslim zeby to baby pochopili.......
@mirka12011 ako som pisala, ja sa k pc dostanem raz za dva-tri dni - teda tento tyzden mam od utorka volno, takze som pri pc denne - no a v utorok som napr. bola bola na NT a vsetko super, hned som to chcela napisat, zial tam prave napisala Katja to co napisala a naozaj mi to nepripadalo vhodne, aby som tam ja napisala cela stastna...a od vtedy som sa ja na sukromku nedostala, cize ani ziadnu temu alebo nieco o tom, kto ma zaujem byt v sukromke som nepostrehla, resp. kedze som sa tam uz nedostala, nemohla som sa vyjadrit
@arabeska to je presne to co som tiez pisala, ty si napisala ze sa vyjadris aj ked je nieco uz stare aj 3 hodiny - ja som hovorila o tom, ze ked sa tam dostanem raz za 2-3 dni, je tam uz 5 stran (prinajmensom), cize reagovat na nieco o com sa nikto uz nebavi mi prislo divne...niekedy som to skratka ani nestihala citat, pretoze toho bolo vela...
koniec koncov, myslim ze to je uz celkom zbytocna debata...takze prajem vsetkym tehulkam a babatkam vela zdravicka, ved sa nakoniec este mozno stretneme aj v porodnici 🙂
baby akoze neviem, co vas trapi? do tejto temy sa predsa mozte vyjadrovat, potom je tu dalsia tema prvorodicky maj 2013, a ze existuje aj tretia uzavreta tema, kde sa diskutuje o fakt intimnym zalezitostiach? mne osobne by prekazalo chodit sem raz dvakrat za mesiac a pchat sa do sukromky, v ktorej sa ostatne zeny uplne otvoria a len si tak citat ich problemy. Bolo by mi to asi trapne. Takze uspokojte sa s dvoma temami na maj 2013, ostatne terminy maju casto len jednu diskusiu.
Samozrejme ak sme omylom niekoho vyhodili, staci napisat zakladatelke adule3334 a vysvetlit jej problem a ste v sukromke opat.
Napad zredukovat sukromku nebol napad jednej osoby, ale vacsiny z nas, ktore sme v nej. Tak Vam dakujem za porozumenie.
@mucholapka to je chytanie na za slovicka,pretoze tak isto som napisala ze je jedno ci prispejes raz-dva krat za tyzden,ze ano ? 🙂 ja chapem o co mi tym chces povedat,myslim ze aj ty chapes co ti tu my hovorime 🙂
ja budem rada prispievat aj sem,len proste tu nebudem tak rozoberat svoj sukromny zivot ako v sukromnej diskusii,kludne si teda mozeme pisat tu,len ma zaraza ze sem prispievat budes mat cas 😕
@arabeska v sukromke som bola tak cca dva tyzdne 😉 len sa mi to uz nechcelo rozoberat dalej...ale ako som pisala, je to ok, rozhodla vacsina, netrapi ma to...naozaj...a nebudem mat cas prispievat zrejme ani sem, lebo ako som pisala, tento tyzden mam od utorka volno, zial to mi skonci...iba ma to prekvapilo, vies ja cakam prve babatko, vsetko je pre mna nove, takze k mnohym veciam som sa ani vyjadrit nevedela, ale ked som si nieco precitala, bolo to fajn, boli to pre mna cenne a dobre rady, (dokonca myslim, ze nieco aj od teba) ale presne ako pises, to si viem najst aj v inych temam...a aby som pravdu povedala, po tomto nemam uz chut sa velmi zapajat nikde, ale tie verejne si rada precitam 🙂 , napriek tomu som sa medzi vami citila ten kratky cas dobre, preto som aj napisala ze prajem vsetko fajn vam aj babatkam... 🙂
@mucholapka no a to je presne to co sme nechceli dosiahnut 😔 pozri ja nemam absolutne prehlad o tom kto je ako dlho v tej teme,ja som vas nepridavala,ale stacilo napisat ze haloo ved ja som nemala ani moznost vam nieco napisat lebo som tu kratko.ja som sa presne toho obavala ze sem niekto napise ze ho to odradilo od toho pisat hocikam,lebo o to vobec neslo a je mi z toho smutno 😔 mne je jasne ze sem nemozu vsetci prispievat tak casto ako napr ja co som doma.
@mucholapka a ma nestvi ze uz nebudes pisat,musiiis ved si z ba nas je tu malo z ba,s kym budem chodit kocikovat? 🙂
@arabeska 🙂 ked budem mat nieco nove, velmi rada ti sem napisem 🙂 ...no a teraz uz mastim do prace, napriek tomu, ze som mala byt este aj dnes doma 😒
@mucholapka no pekne,tak ta stiahli z volna 😖 a urcite sa ozvi ked budes mat cas 😉
@adula3334 mas pravdu téma je majove babetka to, ze sa baby rozhodli pisat o svojom sukromí je ich vec, mna zaujimalo jedine to ako sa vam tehulkuje, keď tak tie baby čo si chcu písať súkromné veci nech si založia svoju novú tému súkromné veci majových mamičiek 😕 teda ja som pekne z toho sklamana, tiež nemôžem byť na nete každý deň a ja osobne som do tej témy prispievala, takže ten kto rozhodoval, tak neviem podľa čoho (asi som nepísala dosť intímnych vecí ) no škoda 😒
@kvetka58 no my sme boli tiez v soku ked nam babenky zahlasili ze je sukromna tema pre prvorodicky ktore su aj u nas v teme a kto vie co sa tam rozobera..............
@mirka12011 ale ved to je smiešne rozdelovat sa na prvorodičky a viacrodičky, nie? máme mat babenka v maji a to je podstatné
@mirka12011 akoze stvrta tema s rovnakym majovym terminom? ja odpadnem 🙂
tak potom fakt nechapem, preco sa niekto rozculuje....
@psyxooo no hej ved to v sukromke jedna baba pisala, ze ona chce ist k nam ale oni maju vlastnu prvorodicky majovky ci ako to tam pisala tiez som bola v soku reku sak prvorodicky temicky je milion tu a naco tam majove
@kvetka58 no mne to nehovor ja to tiez nechapem 😀
@kvetka58 sukromna tema je zalozena aj na tom ze sa tam clovek viac otvori,ze ano....ja som nikdy odtial nikoho nevyhanala,dokonca som ja niekolko krat vyzyvala aby sa pozyvali aj baby co sa este zatial neozvali....
@angel31 nehnevaj sa ale nerozumiem o com je ta tvoja poznamka? 😕 ja len dufam ze to ako som ju pochopila ja si to nemyslela!
!!!!!!DIANATAL gél ... ktovie prečo??????? pozrite si posledné 3 príspevky!!!!! https://www.modrykonik.sk/forum/porod/porodnicky-gel-dianatal-skusenosti/
Toto je fakt asi uz 3tja téma na maj 2013 ktorú som našla..Tak asi je nás na maj dost veľa 🙂))

preco sa ta sukromna zrusila baby???