Májové bábätka 2013
Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?
@lencika2 Ja som bola už minulý týždeň v piatok, včera som zas bola na tehotenských odberoch a budúci piatok idem zas, že či bábo podrástlo. Sa už teším!
Vítam tu nové kočky, ten august bol ozaj plodný 😀
Mňa táto únava riadne berie, včera uspávam moju malú a ja ani neviem ako som zaspala, na to ma o hoďku budí, že mami vstávaj, ja sa už nudím. Hovorím jej, nech si lahne a spinká aj ona, zas neviem ako som zaspala a o tri hoďky som sa zobudila a Gréty ešte spala. Normálne neviem o sebe! Dnes bola naštastie v škôlke aj poobede 😅
No a dnes na pohrebe mojho muža strýko zomrel, veľmi som ho nepoznala, ale viete kto plakal najviac?! ja - tieto hormóny, toto som prvé tehu nemala 😒
inak ja som len v 6tt a už badam že toto bude ine tehulkovanie ako pri prvom. Vtedy vobec nic keby mi nerastlo brusko tak ani neviem ze som tehotna. Teraz som unavenaaaa strasne , dost citim podbrusko a krize, a dneska mi dokonca prislo zle... No uvidime ako to bude pokračovat 🙂
ahojte ..
potrebujem poradit...s dcerou by som chcela chodit na kurzy plavania a tie zacinaju uz utorok a budu 2 a pol mesiaca trvat a raz za tyzden....ja viem,ze by sa v prvom trimestri nemalo kupat na plavarnach kvoly infekci...co myslite mam to risknut,alebo kaslat na to 😝 😢 k doktorovi idem az vo stvrtok ,aby som sa ho mohla opytat... 😒 a volat mu nechcem 😔
@matamisi Ahoj,neviem kde budes chodit s dcerkou plavat,ale napr ja co chodim so syncekom,tak tam je kvoli dezinfekcii slana voda...skus sa informovat,ale myslim,ze to maju pod kontrolou ked tam plavaju male deticky.problem skor vidim v tom,ze po plavani sa chodi s detickami do sauny (aspon my tak chodime)a to by si ako tehulka nemala...to je len moja skromna rada🙂
ahojte tehulky...mozem sa k vam pridat?dnes som si robila testik,a vysiel pozitivny...sice ciarka je slaba,ale je tam a aj tehu priznaky,tak uz len potvrdenie od dr...k nemu sa chystam o tyzden v piatok 🙂 inak menstr. som mala dostat zajtra,vychadza mi 4.tt... snazili sme sa presne rok,az sa nakoniec konecne podarilo na dovolenke 🙂
tak dufam,ze sem zapadnem 🙂
@matamisi tak to uz take susedy nie sme... ktory tt si?kedy ides k dr?ako sa citis?podoba sa druhe tehu na prve?mne sa to zacalo presne ako pri malom,herpes na ustach a nachladnutie...potom menstr bolesti,silnejsi vytok,a citim si podbrusko...nejako ma tam tlaci,asi sa tam riadne pracuje 🙂 dnes som uz pokukovala po tehu nohaviciach,sibe mi uz 🙂 tak strasne sa tesim..muza mas slovaka alebo rakusana ak smiem vediet?
neviem ci ste to uz rozoberali,ale uzivate nejake vitaminy?ja som pri prvom mala centru materna,ale viac som neuzivala,ako uzivala,kedze som zabudala...teraz beriem len kyselinu listovu,a asi ani nezacnem nic viac...ved jedavam ovocie a zeleninu...ako ste na tom vy?
@rebeka25 Ja presne to isté, prvé mi nebolo nič, ale tiež cítim to podbruško, únavu a pri niektorých veciach ma napína 😒
@matamisi Oj, ja by som to zase neriskovala, v teplej vode sa aj rýchlejšie množia baktérie. Ale však uvidíš čo Ti povie doki.A deti tam ešte čo to popúšťajú 😀 , no ale nechcem ťa odrádzať 😀 ja píšem za seba
@adula3334 Ahoj, gratulujem a vitaj, no teda, že po roku, a my sme už druhé ani nechceli v blízkej budúcnosti a hneď na prvý šup, a v brušku už pláva ďalšie bubátenko 😀
@adula3334 teraz uz ani moc nie ale boli sme a do pd som chodila 4 roky do skoly 😉 zatial neviem ci je rovnake....ja som strasne unavena ,bolia ma prsia a musim castejsie po troche jest,lebo mi je zle 😕 a vo stvrtok by som chcela ist k doktorovi...ja beriem femibion tabletky...podla tehotenskej kalkulacky mam termin 18.5.13 😉
@maya.h ja moc ani nechcem ist,este v pondelok pojdem do lekarne ci mi pomoze na to tehotensky tampon a ci ho aj budu mat a potom sa rozhodnem... 🤐
Ja tiez beriem len kyselinu listovu a aj pri prvom syncekovi som ju brala a bolo vsetko ok🙂

@maya.h dakujem pekne a aj tebe gratulujem 🙂 dufam ze to tak bude uz sa tesim, ale uz by mohol prejst aspon tento prvy trimester 😀 a uz si bola aj u doktora?