icon

Májové bábätka 2013

bubinko83
3. sep 2012

Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?

lencika2
14. sep 2012

@maya.h dakujem pekne a aj tebe gratulujem 🙂 dufam ze to tak bude uz sa tesim, ale uz by mohol prejst aspon tento prvy trimester 😀 a uz si bola aj u doktora?

lencika2
14. sep 2012

@lenkacka ahoj ano sme menovkyne 🙂 no ved to aj bolo hrozne, neviem co sa to deje, tak sa velmi bojim a zaroven tesim 😅 keby to troska rychlejsie islo aby nam uz bruska bolo vidno 😀

peteva85
14. sep 2012

@inviav kasli na stresy.. ked Ti povedal ze je vsetko OK tak aj je.. Tie baby nevidia to, co videl Tvoj Dr. Ak UZV zdopoveda 6tt tak nie je dovod na stresy. 😉

inviav
14. sep 2012

@peteva85 dakujem za povzbudive slova...hned mi je lepsie 🙂

matamisi
14. sep 2012

@rebeka25 aj ja som to prave pozerala,ze sme tu par druhorodiciek... 🙂

miska26
14. sep 2012

@inviav ak ti mozem aj ja nieco napisat - nic si z toho nerob,pri prvom syncekovi mi dr pustil srdiecko az v 10tt,podla mna je to vsetko individualne.Teraz som tiez bola u dr v a tiez mi nepustil srdiecko,ale za 3 dni som isla na kontrolu a uz tam bolo 🙂drzkaj sa...

maya.h
14. sep 2012

@lencika2 Ja som bola už minulý týždeň v piatok, včera som zas bola na tehotenských odberoch a budúci piatok idem zas, že či bábo podrástlo. Sa už teším!
Vítam tu nové kočky, ten august bol ozaj plodný 😀
Mňa táto únava riadne berie, včera uspávam moju malú a ja ani neviem ako som zaspala, na to ma o hoďku budí, že mami vstávaj, ja sa už nudím. Hovorím jej, nech si lahne a spinká aj ona, zas neviem ako som zaspala a o tri hoďky som sa zobudila a Gréty ešte spala. Normálne neviem o sebe! Dnes bola naštastie v škôlke aj poobede 😅
No a dnes na pohrebe mojho muža strýko zomrel, veľmi som ho nepoznala, ale viete kto plakal najviac?! ja - tieto hormóny, toto som prvé tehu nemala 😒

rebeka25
14. sep 2012

inak ja som len v 6tt a už badam že toto bude ine tehulkovanie ako pri prvom. Vtedy vobec nic keby mi nerastlo brusko tak ani neviem ze som tehotna. Teraz som unavenaaaa strasne , dost citim podbrusko a krize, a dneska mi dokonca prislo zle... No uvidime ako to bude pokračovat 🙂

matamisi
14. sep 2012

ahojte ..
potrebujem poradit...s dcerou by som chcela chodit na kurzy plavania a tie zacinaju uz utorok a budu 2 a pol mesiaca trvat a raz za tyzden....ja viem,ze by sa v prvom trimestri nemalo kupat na plavarnach kvoly infekci...co myslite mam to risknut,alebo kaslat na to 😝 😢 k doktorovi idem az vo stvrtok ,aby som sa ho mohla opytat... 😒 a volat mu nechcem 😔

miska26
14. sep 2012

@matamisi Ahoj,neviem kde budes chodit s dcerkou plavat,ale napr ja co chodim so syncekom,tak tam je kvoli dezinfekcii slana voda...skus sa informovat,ale myslim,ze to maju pod kontrolou ked tam plavaju male deticky.problem skor vidim v tom,ze po plavani sa chodi s detickami do sauny (aspon my tak chodime)a to by si ako tehulka nemala...to je len moja skromna rada🙂

miska26
14. sep 2012

@maya.h dakujem za privitanie🙂

adula3334
14. sep 2012

ahojte tehulky...mozem sa k vam pridat?dnes som si robila testik,a vysiel pozitivny...sice ciarka je slaba,ale je tam a aj tehu priznaky,tak uz len potvrdenie od dr...k nemu sa chystam o tyzden v piatok 🙂 inak menstr. som mala dostat zajtra,vychadza mi 4.tt... snazili sme sa presne rok,az sa nakoniec konecne podarilo na dovolenke 🙂
tak dufam,ze sem zapadnem 🙂

adula3334
14. sep 2012

@matamisi ahoj,ja som pri prvom tehu chodila plavat...nemala som nic,len samozrejme nie termalne kupalisko...pokial nie si na infekcie nachylna,tak by som to riskla... 🙂

matamisi
14. sep 2012

@miska26 u nas neni slana voda ale je dost tepla a do sauny tiez nechodime,trva to 30 minut a je to specialna plavaren pre plavcov-skola a v malom bazene robia kurzy....uz tam vyse roka chodime a to je teraz posledny kurz co s nou mozem ist 😒 fakt neviem...

matamisi
14. sep 2012

@adula3334 vitam ta....ty mas tak stareho synceka ako ja dceru a este si moja suseda ja pochadzam s partizanskeho.... 😀 a k tomu plavaniu...minule tehotenstvo som mala stale vytok a aj som viackrat krvacala-kvoly hematomu...tak teraz preto neviem co spravit... 😕

miska26
14. sep 2012

@matamisi ja by som to aj tak riskla,ked nie si velmi nachylna na infekcie,malo by to byt ok🙂

adula3334
14. sep 2012

@matamisi dakujem 🙂 priamo z PE?ja som z Kamenca... 🙂 asi si zle precitala,moj maly je o rok starsi.a kam chodite plavat?tak to uz neviem poradit,asi by som pockala radsej na dr radu

matamisi
14. sep 2012

@adula3334 vidis tak ja som uz aj slepa...ach jaj.. 😅 ja pochadzam s pe a teraz zijem v rakusku... 🙂

adula3334
14. sep 2012

@matamisi tak to uz take susedy nie sme... ktory tt si?kedy ides k dr?ako sa citis?podoba sa druhe tehu na prve?mne sa to zacalo presne ako pri malom,herpes na ustach a nachladnutie...potom menstr bolesti,silnejsi vytok,a citim si podbrusko...nejako ma tam tlaci,asi sa tam riadne pracuje 🙂 dnes som uz pokukovala po tehu nohaviciach,sibe mi uz 🙂 tak strasne sa tesim..muza mas slovaka alebo rakusana ak smiem vediet?

adula3334
14. sep 2012

neviem ci ste to uz rozoberali,ale uzivate nejake vitaminy?ja som pri prvom mala centru materna,ale viac som neuzivala,ako uzivala,kedze som zabudala...teraz beriem len kyselinu listovu,a asi ani nezacnem nic viac...ved jedavam ovocie a zeleninu...ako ste na tom vy?

inviav
15. sep 2012

@miska26 dakujem..ja som si to aj tak myslela, ze pri vyse 25 rocnej praxi by uz mal vediet co robi 🙂

maya.h
15. sep 2012

@rebeka25 Ja presne to isté, prvé mi nebolo nič, ale tiež cítim to podbruško, únavu a pri niektorých veciach ma napína 😒
@matamisi Oj, ja by som to zase neriskovala, v teplej vode sa aj rýchlejšie množia baktérie. Ale však uvidíš čo Ti povie doki.A deti tam ešte čo to popúšťajú 😀 , no ale nechcem ťa odrádzať 😀 ja píšem za seba
@adula3334 Ahoj, gratulujem a vitaj, no teda, že po roku, a my sme už druhé ani nechceli v blízkej budúcnosti a hneď na prvý šup, a v brušku už pláva ďalšie bubátenko 😀

adula3334
15. sep 2012

@maya.h dakujem...no po roku,uz som bola z toho mimo,maly sa nam podaril na druhy mesiac..tak teraz som sa nacakala az az 🙂 nie je nic lepsie,ako dat dietatu surodenca 🙂 uz si bola u dr?mne pise teraz 4tt 2 dni...chcem ist nejako v 7tt...len neviem ci dovtedy vydrzim 🙂

matamisi
15. sep 2012

@adula3334 teraz uz ani moc nie ale boli sme a do pd som chodila 4 roky do skoly 😉 zatial neviem ci je rovnake....ja som strasne unavena ,bolia ma prsia a musim castejsie po troche jest,lebo mi je zle 😕 a vo stvrtok by som chcela ist k doktorovi...ja beriem femibion tabletky...podla tehotenskej kalkulacky mam termin 18.5.13 😉
@maya.h ja moc ani nechcem ist,este v pondelok pojdem do lekarne ci mi pomoze na to tehotensky tampon a ci ho aj budu mat a potom sa rozhodnem... 🤐

miska26
15. sep 2012

@matamisi teraz ma napadlo,ze aj moja kamaratka chodila so syncekom plavat(a bola tehotna) a tiez si kupovala tie tampony a nemala ziadny problem,zevraj su tie tampony velmi dobre...

miska26
15. sep 2012

Ja tiez beriem len kyselinu listovu a aj pri prvom syncekovi som ju brala a bolo vsetko ok🙂

inviav
15. sep 2012

@miska26 my mame tiez len tu brat, ze ked bude treba nieco ine,doktor mi povie...on nie je zastancom tabletiek...takze radsej pestra strava 😉

adula3334
15. sep 2012

@miska26 tak ani ja nebudem spekulovat,a budem brat len kyselinu listovu...tiez uz pokukujete po vecickach?ja by som uz najradsej dnes isla kupit kocik 🙂

adula3334
15. sep 2012
matamisi
15. sep 2012

@miska26 diky za info...pojdem sa v pondelok do lekarne informovat.... 😉