icon

Májovky 2013 z Bratislavy

mici2
4. dec 2012

Ahojte kočky, zakladám túto diskusiu lebo neviem nájsť žiadne májovky 2013 v BA. Koľko sa nás nazberá? Ako prebieha Vaše tehotenstvo a do ktorej pôrodnice idete rodiť? 🙂

maruskaaaa
11. dec 2012

@pupendo5 Ešte keby sme fakt na rovnako rodili, tak to by bola fakt sranda. No veru, budeme si vymieňať skúsenosti 🙂

pupendo5
11. dec 2012

@maruskaaaa to by bola fakt "haluz" ale ved tak uvidíme ! 😀

maruskaaaa
11. dec 2012

@pupendo5 To by bola, ale bolo by to super, aspoň by nám to rýchlejšie ubehlo 🙂

mici2
autor
12. dec 2012

@maruskaaa, @pupendo5 ahojky, ja idem na morfológiu 20.12. tak som tiež zvedavá čo nám povedia, dufajme, že bude všetko ok...ak sa smiem spýtať kam chodíte ku doktorke? a máte zazmluvneného pôrodníka?

pupendo5
12. dec 2012

@mici2 ako sme uz pisali vyssie, ja chodim k Dr. Andelovi, ma ambulanciu v Sv.Jury a budem si ho aj zazmluvnovat a ty? verime ze bude vsetko ok !!!! 😉

maruskaaa
12. dec 2012

@mici2 ...skus preposlat maruskaaaA 🙂

maruskaaaa
13. dec 2012

@mici2 Ahoj, ja idem 20.12 do poradne a potom by mi mal môj gyn. robiť tiež morfologický ultrazvuk. Ja chodím do Ružinova, mám tam svojho gyn, ktorý je aj pôrodník a budem si ho určite zazmluvňovať. Ty chodíš ku komu? Inak ja mám na konci až 4 a - Maruskaaaa. 🙂

mici2
autor
13. dec 2012

@maruskaaaa ahoj, ja chodím k Mudr. Fellnerovej v petržalke na záporozskej ulici, veľmi som s nou spokojná, no neviem či ona sa dá zazmluvniť. Morfologický ultrazvuk mám 20.12. tak uvidíme ako dopadne...Ja som chodila v ružinove na polikliniku ku jednej gynekologičke taká staršia, čierna, asi na 3.-4. poschodí, neviem ako sa volá, ale nebola som spokojná tak som odišla od nej

mici2
autor
13. dec 2012

@maruskaaa prepáč, ty si s tromi áčkami...😀

mici2
autor
13. dec 2012

@pupendo5 a si s ním spokojná? uvidím ešte, vôbec netuším, ale čas letí a budem musieť zvážiť...

maruskaaaa
13. dec 2012

@mici2 nevadí 😀

maruskaaaa
13. dec 2012

@mici2 Ja som našťastie so svojim veľmi spokojná 🙂

pupendo5
13. dec 2012

@mici2 našťastie som s ním spokojná🙂

mici2
autor
16. dec 2012

@pupendo5 budem to asi riešiť tak, že sa na poradni spýtam doktorky či mi vie odporučiť nejakého doktora, ktorého si môžem zazmluvniť....

mici2
autor
16. dec 2012

som si všimla, že sme tu všetky v 20 tt, chcem sa opýtať na pohyby....moja malá sa hýbe, no kopanie necítim, iba bublinky a keď sa pohne tak vačšinou večer....ráno a cez deň nemám čas, keďže som v práci, hoci niekedy mám ten pocit, že sa hýbe 🙂 vy ste ako na tom?

pupendo5
16. dec 2012

@mici2 tak ty aspoň vies uz že "mala" 🙂 my mame tajnostkara/ku.. Ja som začala pohyby veľmi intenzívne pocitovat iba predvcerom a som z toho bola úplne prekvapena lebo doteraz som ani "bubliny" nevedela rozlíšiť - mala som pocit že sú to čreva. Zrazu z ničoho nic najskôr len večer take mrvenie a potom celé tieto 3 dni každú chvíľku sa tam mrvi a nieco vyvadza, občas pár hodín pauza a zase. Mám pocit akoby nižšie to bolo take " hrabanie" nohami a hore asi ked sa zaprie hlavičkou tak to je omnoho silnejšie - ale toto je menej časté a to dokonca cítil aj mm včera rukov, to sme boli nadšený ale bola to naozaj náhoda že sme to vystilhi. Na tvojom mieste by som bola kľudna. Sestra ked čakala 3tie mi hovorila že cítila pohyby az v 22tt a to bolo 3.tehu, takze sa nemám znepokojivat.

mici2
autor
16. dec 2012

@pupendo5 wau, aspoň vieš, že bábo je ok, ked toľko kopká a mrví sa...áno, my budeme mať dievčatko🙂 každý deň čakám kopančeky...hlavičku má asi pri pravom vaječníku...tam cítim mrvenie akoby dvíhala hlavičku....a bublinky cítim blízko pupka...tam asi budú nožičky, len nekope ešte ☹ v stredu idem do poradne tak uvidíme...

pupendo5
16. dec 2012

@mici2 neboj, určite je vsetko ok, uvidis, je to individuálne a týždeň dva hore dole aj koli ovu... Nás krpec je podľa uzv vzdy popredu asi o 5 dni..čo je bez 2 dni skoro týždeň..

mici2
autor
16. dec 2012

@pupendo5 ja som mala prvý termín 15.5., no potom mi dr. dala termín 7.5...takže tiež to mám zmenené....zaujimave, že deň po svadbe mam začiatok tehu 🙂

pupendo5
17. dec 2012

@mici2 🙂)) to ste sikovnici ;) my sme sa dnes dozvedeli že to bude s najväčšiu pravdepodobnosťou dievčatko 🙂)))))) Inak mi Dr povedal že pohyby cítim dost skoro, tak to aby som ťa upokojila 🙂

kivinka
17. dec 2012

ahojte! ja mam termin zaciatkom maja, chcela by som ale rodit radsej uz v aprili. chystam sa do ruzinova, ale porodnika si zazmluvnovat asi tentoraz nebudem, velmi to zdrazeli a aj tak sa mi vzdy podarilo vystihnut termin, ked ten "moj" zrovna nebol poruke

maruskaaaa
17. dec 2012

@mici2 Ahoj, neboj sa ohľadom tých pohybov, niektoré baby to majú až po 20tt, je to individuálne. Ja tiež cítim také bublinky, naposledy som cítila aj na dotyk. Vo štvrtok idem do poradne, tak uvidíme 🙂

helka193
18. dec 2012

@pupendo5 Ahoj môj gynekolog je tiež Andel a ty si s ním spokojná????! 😖

helka193
18. dec 2012

Ahojte síce podľa ms mám termín 2.júna ale podľa včerajšieho morfologického ultz mám termín 31.5.2013 a čaká nás amniocentéza pre zvýšené riziko TRIZOMIE 18 1:55 :(

pupendo5
18. dec 2012

@helka193 ahoj, áno, ja dom s Andelom spokojná, a ty? Držím palce na amnio, nech vsetko dobre dopadne, verím že to bude ok!

helka193
19. dec 2012

@pupendo5 Nie nie som pretože teraz mi zase pokašlal výsledky minulý piatok som mu volala na výsledky z triple testov a povedal že všetko je v poriadku a o 9 dní mi volala Luba že mám okamžite dojsť že mám zlé výsledky že predsa tam mám niečo zvýšené, tak teraz sa kvôli jeho nedbanlivosti pred sviatkami musím stresovať a behať čo som už dávno behom tých 9 dní som mohla mať všetko vybavené !!!

pupendo5
19. dec 2012

@helka193 hm, to mi je ľúto..

helka193
19. dec 2012

@pupendo5 Ale ak budem mať či dobré alebo zlé výsledky z amnio idem od neho preč a sťažnosť na neho podávam a nehovorím o tom ako je muž na neho nabrúsený 😠

pupendo5
19. dec 2012

@helka193 aha, a to koli tomuto?

helka193
19. dec 2012

@pupendo5 Tak je to dosť zle ak lekár svoju a najmä tehotnú pacientku poteší že výsledky sú úplne v poriadku nechá ju 9 dní tak a potom jej oznámi že jej hrozí TRIZOMIA 18 - EDWARDOV SYNDRÓM v pomere 1:55 to je dosť vysoké riziko a ešte to mal vyznačené !!! A to nie je prvý krát čo niečo zanedbal, ústami vie rozprávať aký je on odborník ale ďalej nič. Chodím k nemu od r.2007 a to som už bola pár krát sklamaná. A teraz deto. Je absurdné aby takto pochybil aj ked je len človek a mýliť sa je ľudské ale ak sa robí na takého odborníka tak takéto dôležité veci by nemal zanedbávať