icon

Májovky 2016 v Nitre

evka160516
3. jan 2016

Ahojte buduce maminky.termin maj 2016,najde sa niekto z Nitry?

evka160516
autor
28. apr 2016

len vydrzat holky, my mame do terminu 18 dni, cez den pohodicka, no vecer byva niekedy obtiazny, neviem obsediet, najlepsie len lezat...jedine co ma tesi,, ze spime jedna radost...inak fungujeme normalne, troska mozno spomalene ako obvykle, ale nahlit sa uz netreba nikam -🙂

tvojezlatko
28. apr 2016

Takže už viem aj ja, 16.5. sa pojdem prihlásiť a 17.5. ma rozrežú ;)

evka160516
autor
28. apr 2016

@tvojezlatko je dosť možné, že sa tam vidíme, pokiaľ sa nenarodíme skorej 🙂

tvojezlatko
28. apr 2016

@evka160516 no ja dufam, ze vydrzime do terminu 🙂 tesim sa 🙂 potom tá urevaná som ja.

evka160516
autor
28. apr 2016

@tvojezlatko moje znamenie: ukecaná 🙂......podobne sa teším aj ja 🙂

evka160516
autor
28. apr 2016

@tvojezlatko musime vydržať, ja malinkej dohováram každý deň, zatiaľ maminku poslúcha 🙂

tvojezlatko
28. apr 2016

A tak ja tomu mojmu moc nemusim jeho to drzi aj proti voli ;)

tinna88
2. máj 2016

Ahojte, mate niektora termin planovanej sekcie na 29/30.5?

bellahc
2. máj 2016

@tinna88 ja mám zatiaľ termín 23. 05 prirodzenou cestou, ale jeden nikdy nevie... 🙂
A keďže momentálne je v móde prenášanie, možno to stihne aj nás.

tinna88
2. máj 2016

@bellahc tak mozno sa tam stretneme. Ja mam prijem 29.5 a SC 30.5

bellahc
2. máj 2016

@tinna88 chodíš tam aj do tej amb. pre "rizikovu graviditu"? Ja som tam bola jediny raz kvoli odberu krvi, ale teda to vyckavanie tam...
Hroza! Dufam, ze tam pojdem uz len rodit... 😀

tinna88
2. máj 2016

@bellahc ja som bola dnes kvoli terminu na SC, ale nebudem tam chodit. Normalne budem chodit k mojmu doktorovi.
Ako cista katastrofa....ist rano o 8:00 a o dvanastej prist domov....cele zle

tvojezlatko
3. máj 2016

A od akých doktorov ste ozaj?? ;) ja len či sa nevídavame aj na poradniach ;)

tinna88
3. máj 2016

@tvojezlatko ja chodim k mojmu dr do NZ.

tvojezlatko
3. máj 2016

@tinna88 a preco porod v NR??

tinna88
3. máj 2016

@tvojezlatko Pretoze byvam pri NR, rodila som v NR aj prvu dcerku a bolo fajn .....teda na par komplikacii, ale vsetko dobre dopadlo.
A doktora som menit nechcela, nakolko ambulantne ich v NT nepoznam. Som spokojna velmi s mojim, tak menit ani nechcem a nie je to ziadna dialka 🙂 cca 30 km ...to sa da😉

tvojezlatko
3. máj 2016

@tinna88 ved jasné 🙂 ja len, ze ja som prve rodila v nz a teraz idem do nr. ;) tak som len myslela, ze nejaka skusenost z toho vyplynie ;)

tinna88
3. máj 2016

@tvojezlatko ja NR mam naozaj kusok, cca 15 km od domu. A na NZ som nepocula vela chval, ale tak je to kazdeho subjektivny pohlad😉
Preco NR?

tvojezlatko
3. máj 2016

@tinna88 zmenila som doktora, byvam tu v nr, tak uvidime, ja vseobecne nemocnice nemusim, takze mne je jedno, v ktorej budem, vsetky su pre mna neprijemne.

tinna88
3. máj 2016

@tvojezlatko 🙂 ten isty nazor mam aj ja, odchod domov po prvom porode bolo pre mna vykupenim 😉
Aj teraz dufam, ze bude vsetko ok a najneskor na piaty den pojdeme domov.
Kedy mas termin?

tvojezlatko
3. máj 2016

@tinna88 ja nastupujem 16.5. a teda 17.5. by to malo byť, tak zatial držim ;) no a tiez som tu vyssie spominala, ze mna tam spoznaju, ze budem urevana ;) ako ja viem, chystam sa na to, ze nemozem zas revat a tak, ale ono to tam potom sa nieco udeje a konec ..tak ja ked mi povedia, ze mozem ist domov sa budem vznasat ;)

tinna88
3. máj 2016

@tvojezlatko
Ides prirodzene? A neboj nebudes revat jedina🙂

tvojezlatko
3. máj 2016

@tinna88 niee kdeže, sc mám naplánovaný ;)

bellahc
3. máj 2016

Ja mám doktora Brestanskeho v Hlohovci (porodnik v NR).
Neskutocny klasik. 👍👍👍

tvojezlatko
3. máj 2016

Ja Ravingera.

tinna88
3. máj 2016

@tvojezlatko aha, neboj sekcia sa da prezit. Jednu som uz absolvovala. Robil ni ju mlady dr. Brestansky s Mesarosom-ten tam zial uz nie je😉
Uvidim ako to bude teraz😉

tvojezlatko
3. máj 2016

@tinna88 no ved ja mám aj prvú tak 🙂 len proste sa mi nechce byť v tej nemocnici a tak..ja som si zažila už dosť, tak preto by som už radšej bola doma 🙂

tinna88
3. máj 2016

@tvojezlatko no ja tiez myslim len ta to, kolko tam budem🙂
Hlavne nech je vsetko ok. A mas aj vybaveneho operatera?

tvojezlatko
3. máj 2016

@tinna88 no ved to, ze co najskor domov ;) a nie vybaveneho nie davat 200 eur a vsetko si nosit?! ;) nie som samovrah.

tinna88
3. máj 2016

@tvojezlatko
Ja som tiez toho nazoru......a navyse poznam pripad, ked vybaveny porodnik bol, ale neprisiel kvoli polovacke a baba sa uplne zosypala.....☹
Co ma priat pride😉