icon

Májovky 2016 v Nitre

evka160516
3. jan 2016

Ahojte buduce maminky.termin maj 2016,najde sa niekto z Nitry?

evka160516
autor
4. máj 2016

@tinna88 rada som popisala, ideme sa natiahnut, zelam pokojnu noc..vsetko dobre zatial 🙂

tinna88
4. máj 2016

@evka160516 dobru noc a pekne sny

bellahc
7. máj 2016

Maminy, pije niektorá z vás cajik z malinika (malinovych listov)? Ja sa nad takými vecami len pousmejem, ale nedá mi to a pijem ho každý deň trikrát...🍵🍵🍵😀

tinna88
8. máj 2016

@bellahc ahoj, nepijem a k comu je dobry ten cajik?

bellahc
8. máj 2016

@tinna88 vraj celkovo "zjednodušuje" pôrod 🙂 , uvoľňuje svaly maternice, ...
Toto som našla na nete a dá sa niečo (hlavne skúsenosti) prečítať aj tu na MK. 😉
Listy ostružiny malinovej
Čaj z listov ostružiny malinovej (známy tiež ako „maliníkový“ čaj) poznajú veru mnohé budúce mamičky. Je to totiž jeden z najviac odporúčaných bylinkových čajov a mal by zabezpečiť prípravu maternice na bezproblémový pôrod. Po „maliníkovej kúre“ by ste mali porodiť rýchlejšie a ľahšie. Tento čaj sa pije od ukončeného 34. týždňa tehotenstva a kúpiť si ho môžete v lekárni či predajni s čajmi.

tinna88
8. máj 2016

@bellahc dakujem pekne za info. Ja idem sekciou, tak ju radsej pit nebudem, nie ze ma to chyti bez predoperacnych vysetreni ☹
Aj tak myslim, ze ma to chyti skor 😉 poslickovia sa zintenzivnuju castejsie.....

evka160516
autor
8. máj 2016

@bellahc nepijem spomínaný čajík, škoda že som o ňom nevedela skôr, my už už v týchto dňoch očakávame príchod malinkej, max do 2 týždňov je na svete, ale bude to určite skôr, príznaky máme jedna radosť 🙂

tvojezlatko
8. máj 2016

Ja som furt vraj bezo zmeny, zavretá ..v piatok predoperačné vybavené, sestrička mi skoro ruku prepichla a na siedmykrát mi namerali aj tlak...:( vobec sa mi nechce ist do tej nemocnice..ale uz iba 7dní ...

tinna88
8. máj 2016

@tvojezlatko uz to vydrz🙂 o chvilu bude malinke s Vami.
Mna to len caka....ale tiez sa mi nechce...
Ja po poradni musim do 15 len lezat ☹ no ale to sa neda........
Inak pekny Den matiek vsetkym maminam

tvojezlatko
8. máj 2016

Ved aj ja si musim davat bacha, aby sa to nespustilo ale ja mojmu synovi verim, ze to vydrzi dovtedy ako to má byt ;)

tinna88
8. máj 2016

@tvojezlatko tak viac menej si uz v termine 🙂 uz je to iba za par.
A ides pod celkovu ci spinal?

tvojezlatko
8. máj 2016

@tinna88 to som si prehodila, normalny tp mam 20.5. Ale tak podla velkosti hlavy mojho krpca je uz vraj donoseny, takze na 17.5. mi vychadza sekcia a este vo stvrtok posledna poradna a doobeda idem na tu anesteziologiu tak uvidim co mi povedia, lebo ked som bola pred dvomi rokmi na operacii tak povedal anesteziolog, ze asi len spinal, lebo inak ma neprehodia na postel ;) /akoze ja som postava typu velryba aj ked nie som tehotna/ tak som zvedava, ze ked ma uvidia tito nitrianski uspavaci tak asi tiez pojdeme touto cestou, aj ked v nz pred piatimi rokmi dali celkovu ;)

tinna88
8. máj 2016

@tvojezlatko no to ti pekne povedal anestesiolog🙂
Mna objednali do NR 9 dni pred tp na SC. A chcem spinal, mala som i prvy a bolo to fajn. 😉
Ze uspavaci 😀 sa rehocem.

tinna88
8. máj 2016

@tvojezlatko idem uz spat, pekne sny prajem ☆

tvojezlatko
8. máj 2016

@tinna88 tak ale naozaj som tlstá ;) a teda im to nezávidím ;) a spinal je fajn, rychlejsie sa z neho dostava ako z celkovej ;) tak uvidim vo stvrtok ;) sladke sny

tvojezlatko
12. máj 2016

Takže na pol prsta otvorená, už musim vydržať viac to neotvoriť a v pondelok už porodnicky prijem ;) spinal doporučený. Takže si dieťa uvidiiim ;) vobec sa mi do tej nemocnice nechce. Uz s nim chcem byt doma, mi bude smutno bez dcery.

evka160516
autor
14. máj 2016

Pozdravujeme Vas,nas anjelik uz je na svete

tvojezlatko
15. máj 2016

@evka160516 gratulujem 🙂 ja prídem až zajtra na obed na príjem 🙂

bellahc
15. máj 2016

A mna necháte domaaaaa?!! 😩😩😩😩😩
Reveeeeeem!!!

bellahc
15. máj 2016

@evka160516 aj my sa pripajame ku gratulacii! 😘

evka160516
autor
15. máj 2016

@tvojezlatko dakujeme pekne...dost mozne ze sa vidime,my cakame zajtra na vizitu a verime ze ideme domov

evka160516
autor
15. máj 2016

@bellahc uz vydrzte,mate to zapaar,myslim na vas aby ste.mali tak a rychly porod ako ja

evka160516
autor
15. máj 2016

@bellahc dakujeme pekne

evka160516
autor
15. máj 2016

@tvojezlatko keby sa nevidime,zelam vsetko dobreee

tvojezlatko
15. máj 2016

@evka160516 ved ja zas neviem kam ma ulozia, lebo v utorok idem sekciou, len ta jedna noc tam ma desí ...ale tak utekajte domov cim skor ;) ja sa budem domov tiez ponahlat ;)

tvojezlatko
15. máj 2016

@bellahc sak ta berem zajtra ked chces 🙂

bellahc
16. máj 2016

Ja uz umieram na bedrove klby a brusko mi tvrdne kazdych 15 minut. Som zvedava, dokedy sa este budeme gulat. 😳

tvojezlatko
16. máj 2016

@bellahc a tak mozno tam budes skor ako ja :D

bellahc
16. máj 2016

O chvilu idem na kontrolu, uvidim. 😉

tvojezlatko
16. máj 2016

Tak uz som tu baby ;) som si obsadila nadstandard ;)