icon

Malacky. Hľadajú sa tehulky z okolia Malaciek?

petronela4
29. jún 2006

hladaju sa tehulky z okolia Malaciek 🙂

kattom
6. dec 2008

no neviem, ci hned pondelok.. ja by som najradsej.. uvidime

monkula
7. dec 2008

luci, keď už spomínš sesternicu, tak im povedz, že majú úúžasné bagety.... 😝 😝 😝 😵 😵

kati, drž sa....

luculka
7. dec 2008

monkul 🙂 🙂 aj mala si pochvaluje,,,fornetky,,,vzdy jej nejaku strcia do ruky,,, 🙂

zuzitka
8. dec 2008

ahojte 🙂

takze oddnes mozme cakat radostnu novinku od katky 🙂 🙂
som mooooc zvedava, kedy mi pipne sms 😵 😵 😵 a ci to bude dievcatko alebo chlapcek a ako bude vyzerat ten novy cloviecik....... katka drzim palec 😵 😵

elvo
8. dec 2008

monkula ,prosim ta kam v dubravke chodis ku gyn. do zravotneho strediska ?lebo ja chodim v Malackach Blazkovi -bola som snim spokojna len v poslednej dobe tam nikdy nieje, tak tiez rozmyslam ze prejdem k Schilerovi, alebo niekomu tu v dubravke .

neka
9. dec 2008

Caute kocky a je to TUUUUUU,
Katka ma dcerku HANKU 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Narodila sa dnes o 8.27 ma 3600g a 51 cm.

GRATULUJEMEEEEEEEE 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzitka
9. dec 2008

huraaaaaaaaaa 😵 😵

ale ja mam v sms, ze Hanka vazi 3690g 🙂 🙂
gratulujeme 😉

neka
9. dec 2008

No neskoro som si vsimla tu 90, ano spravne je 3690g. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzitka
9. dec 2008

🙂 ale to je jedno, par gramov hore dole..... ale hlavne je, ze je to BABA a ze je zdrava 😀 😀 😀

monkula
9. dec 2008

gratulujeme aj my....
Prajeme obom babám veľa, veľa zdravíčka ,a šťastíčka v živote....
Katka a pekné meno ste vybrali 😉 😉 😉

luculka
9. dec 2008

Supeeeer...gratulujem,,,,,tak oredsa babula 🙂 🙂

ozaj Natuš je ododnes v Minke 🙂

moncicka
9. dec 2008

ja sa tiez pripajam a gratulujem 🙂

monkula
9. dec 2008

lucka, máš super blog.... 😉 😉 😉
a čo je tá Minka? 😅

emjee
9. dec 2008

gratulujem 🙂

minka nie je nahodou malacky informacny kanal alebo cosi take?

baby koho mate detskeho lekara / lekarku? treba ho dopredu nejako zazmluvnit, alebo staci v porodnici len udat kontakt na neho a potom az ist k nemu

luculka
9. dec 2008

monku sak malacký informacný kanál 😀

emje ja Gajdárovu,,,ano treba dopredu nahlásit

monkula
10. dec 2008

a prečo sa tomu hovoríte Minka? 😅
Emjee, a jja mám Gajdárovú, 😉 teba sa s ňou ísť dopredu dohodnúť, či vás zoberie, ak áno ,tak potom po pôrode nahlásiš jej meno, adresu a p narodení matejka tuším do troch dní musí TM odniesť správu a narodení novordoenca Gajdárovej, ona ho zaeviduje a dohodne si buď hneď s ním, alebo potom zavolajú Tebe, návštevu u vás doma. Tak do ťýždňa po príchode z nemocnice prídu, lekárka pozrie bábo, sestrička Ťa poučí o dojčení, o tom, ako má mvyerať stolica bábetka, spýtajú sa, či nemáte nejaké problémy, ja som hneď pri oboch dostala kvapky do očí, lebo mali zapálené očká, a potom dostaneš recept na Viganto la uff, zabudla som, ak osa volajú ie druhé tabletky a dostaneš aj termín návštevy v poradni, zhruba je to as iv mesiaci života bábetka, samozrejme, ak sú nejaké problémy, môžeš im zavolať, oni buď prídu, alebo prídeš ty...
A adresu udávaš v pôrodnici kvôli tomu, že je jposielajú ešte nejaké výsledky z testov, čo sa robia v pôrodnici....

emjee
10. dec 2008

monkula Malacky INformacny KAnal 😀

gajdarova volakedy bola mojou detskou 😀 neviem, ci dochadzat za detskou do malaciek alebo ci radsej ist tuna k nasej, ktora tu ordinuje 2x do tyzdna a zvysok v susednej dedine

monkula
10. dec 2008

aha 😅 😅 😅 😅
no, ja by som radšej dochádzala..... ku Gajdárovej určite... 😉

luculka
10. dec 2008

monkul vy ju nemáte??? 😕

monkula
11. dec 2008

luci, máme, ale ja t ovolám malacká televízia, o tej skratke som nepočula 😅
a Natálak je tam krásna... 😵 😵

kuko7
12. dec 2008

ahojte 🙂

katke strasne gratulujem k malej princeznicke 😵 supeeeeer 😉

monkula
13. dec 2008

Lucka, Tebe k dnešným meninkám a Natálke k prvým narodeninkám prajeme všetko najlepšie..... 😵

zuzitka
13. dec 2008

luci ..... vsetko najlepsie Vam obom!!!!! 😵 😵 😵

telinka
13. dec 2008

kocky.....som bola vcera u alergologicky na malom namesti a videla som tam prichystanene volajake pultiky.....mate tam vianocne trhy????a kedy a stoja zato aby som sa tam trepala???? 😕 😕 😕

monkula
13. dec 2008

teli, tie "vianočné trhy" sú u nás každdý rok,... Ale ja som tam nebola už asi 3 roky, nemám rada tlačenicu....
Krajšie by to bolo v parku..
Aká je tá lekárka? Aj my musíme s jarkom ísť na vyšetrenie...

neka
13. dec 2008

Lucka vsetko najlepsie k meninam a Natalke krasne prve narodeniny. 😀

monkula
13. dec 2008

Ahoj neka...
jarko doma nadšene rozprávala tatovi ,že má nového kamoša Adamka 😀

telinka
14. dec 2008

mon...mne sa vidi ok , ale strasne dlho sa tam caka na objednanie , moja miska je alergicka , tak teraz pojdeme na injekcie , aby nadchadzajuca sezona bola pre nu bezproblemovejsia 🙂 a ked sa budes nahodou objednavat , tak si daj presnu hodinu...plati sa za to 200,ale su to rozumne vyhodene peniaze 😉 😉 😉

monkula
14. dec 2008

no, ja sa k nej nejako neviem dovolať... 😅 😅 😅

luculka
15. dec 2008

baby dakujemeeee 🙂 ...oslavili sme super....hodim neskorej foto,,,led od vcera máme vysoke teplotky,,,asi zubky 😒