Malacky. Nájdu sa maminky alebo tehuľky v okolí?

petronela4
29. jún 2006

hladaju sa tehulky z okolia Malaciek 🙂

miriamka
29. jún 2006

Ahoj...ja som zatial le snazilka z Malaciek 🙂

emjee
29. jún 2006

ahoj ... ja som zatial snazilka z okolia 😀

eta
29. jún 2006

ahojte, ja som byvala tehulka,terajsia mamina z okolia Malaciek 😀

emjee
29. jún 2006

cauko eta 😉 samko poslucha?
miriamka tvojho manzela poznam, on chodil tusim do B a ty zevraj do C (prezradila daisyd 🙂 ) a my dve s etou do A 😀

eta
29. jún 2006

emjee 😀 😀 😀
no poslucha,neposlucha ako kedy, je to nase male slniecko 😵

emjee
29. jún 2006

eta hlavne, ze vam robi radost a je zdravy 😉 btw. nevies co ma kika? som ju videla naposledy pred vianocami ked bola uz asi v 8. mesiaci

eta
29. jún 2006

Kikus ma Krištofa,narodil sa niekedy v polke januara,ale viacej neviem,hlavne ze uz sa asi pol roka chystame do Podhradia ist ich pozrit,no hrozne!

emjee
29. jún 2006

jej no super 🙂

petronela4
autor
2. júl 2006

miriamka drzim palce aby si bola co najskor tehulka 🙂

petronela4
autor
2. júl 2006

emjee a tebe tiez 🙂 co je to okolie?

eta
2. júl 2006

petronela a ty si tehulka,alebo zatial len snazilka?

petronela4
autor
3. júl 2006

ja uz tehulka, zacali sme 19 tt 🙂 a ty mas ako stare dietatko?

miriamka
3. júl 2006

emjee...ano,chodila som na Gympel,takze z videnia Ta poznam.Tiez uz snazilkujete o miminko? 🙂

eta
3. júl 2006

petronela...my sme prave vcera ukoncili 6.mesiac,takze uz zaciname 7.. 🙂
boooz ako to leti,takto pred rokom som akurat bola na prvom UZV v 10.týždni a teraz uz mam pri sebe krpca 😀 😀 😀

emjee
3. júl 2006

petronela z okolia = nie rovno z malaciek 😀
miriamka my zatial "trenujeme" 😀
eta krasny chlap ten saminko 😉

marekeva
12. júl 2006

ahojte, natrafila som na vas nahodou, mam 2 deti, a občas sa strašne nudim, som z okresu senica, rada by som si s niektorou iba tak občas pokecala.
mam 4 ročneho filipa a 4 mesačneho mareka, teraz naštastie spi. Tušim mi prihoreli zemiaky, no nevadi iba na spodu kastrola. 🙂 napiste mi co tak robite s deckami, nejake hry hlavne musim vymysliet nieco pre toho staršieho, lebo teraz nie je skolka u nas cez prazky. zatial cau eva

petronela4
autor
12. júl 2006

ahoj marekeva 🙂
myslim, ze deticky(dietatko) tu ma iba eta...ale ked chces kecnut tak sme tu 🙂

marekeva
12. júl 2006

napis odkial zhruba si. ja som s dediny pri kútoch. teraz uz byvame 2 roky sami nastastie tak sme si do noveho domu poridili bábo. Inak malí je fajn, horšie je to s tym staršim. ty si tehulka nofajn, býva ti špatne? ja som blula často, ale aj to prešlo. 🙂 inak som strašne rada , že už mam porod za sebou, kam sa chystas ty do porodnice? napis co robis a tak, co manžel? muj je stale v robote, tak nič moc. je strašny hic aj mali uz je nervozny, idem ho okupat nech sa osvieži. inak si pekna nevesta.ja so si dala zistit co čakam, ale az pri druhom. 🙂 aspon som vedela do čoho idem. musim ist mali place. ahoj

petronela4
autor
12. júl 2006

my sme si pred polrokom kupili dom v kostolisti...takze sme sami, co som rada 🙂 len teraz potrebujem ten domisko pozaplnat... 😉 tak sme na tom zacali pracovat...zle mi uz nebyva, bolo mi len do 3 mesiaca. kde si rodila ty? my sa chystame ku kochovi...dufam, ze to bude ok. my sa zajtra dozvieme ake geny boli silnejsie 🙂 manzel by chcel chlapca...mne je jedno, hlavne nech je zdravucke.
no vidim, ze si plne zaneprazdnena 🙂 🙂 pri takych dvoch drobcoch si moc asi neodychnes...

marekeva
12. júl 2006

ahoj, prveho filipa som rodila v skalici, to bola hrôza, mala som potom este dost vselijakych zenskych problemov, ale dostala som sa s toho, tak mam ešte jedneho, mareka som rodila na kramaroch v blave cisarskym rezom,tiež sa mu bohvieako nechcelo von, ale zase podarilo sa. inak môžem fakt povedat že aj ked pôjdeš do tej najlepšej porodnice na svete aj ked budeš mat toho najlepšieho pôrodnika na slovensku/mimichodom marina som tiez rodila s docentom/ ešte sa nemusí vsetko podarit ako sa má. tým ta nechcem strasit, ale aj náhoda je blbec,videla som dojednané pôrody, a niektoré čo normálne rodili , zrazu im robili rýchlo cisársky. mne samej je toto tiež velka záhada.ja som velmi štastná že som ja a moji chlapci zdraví.marek mi sedi na kolenach takže píšem iba jedným prstom,ale lúbi sa mu to.
a s tym domom si ešte užiješ, aj v dobrom aj v zlom.hlavne si davaj pozor na murárov, my máme postavený nový dom, niekedy my az rozum zostaval stát nad tým, koľko sú si schopní vzpýtat za robotu. zatial cau.idem nakojinkat marka

ivankaalenka
19. jan 2007

Ahoj, zdravim z Malaciek!! Aj my sa hlasime do temy, pozdravuje vas moja mala skoro 5 MESACNA angelina, ak sa najde nejaka mamina, ktora ma cas na prechadzky tak nech sa ozve.

luculka
7. júl 2007

Malacanky kde steeee??? 😀

emjee
9. júl 2007

v robote, ne? 😀

luculka
9. júl 2007

😅

kattom
10. júl 2007

ahojte. vie mi niekto odporučiť gynekológa/-čku v Malackách? zatiaľ mám lekárku v Blave, ale rada by som začala k niekomu chodiť v Malackách. prípadne, koho z lekárov v MA mi vôbec neodporučujete?

mia85
10. júl 2007

ahoj kattom. ja by som ti mohla odporucit Frusa alebo v nemocnici su super lekari-konkretne pocarovsky a ten druhy si teraz neviem spomenut. ja osobne chodim k frusovi a nemenila som. pocarovskeho poznem ked som lezala v nemocnici. a velmi dobry je aj primar na gynekologickom oddeleni.

kattom
10. júl 2007

mia85 dakujem. (sice byvam v MA uz 6 rokov, ale kym som nebola na materskej, tak som tu len prespavala - vacsinu casu som travila v Blave - aj lekarov mam vsetkych tam.)
kde ma ordinaciu Frus? robi ti aj ultrazvuky v ambulancii alebo chodis do nemocnice? a chodieva aj k porodom do BA? - ked budeme cakat druhe babo (zatial velmi daleka buducnost)

mia85
11. júl 2007

frus ma ambulanciu v tom novom zdravotnickom centre, nedaleko parku. ultrazvuk ma v ambulancii, takze nemusis nikam chodit. a je strasne mily. mne vydy povie, co mi ide robit a preco. to sa tyka tych hrozne neprijemnych vysetreni.
a tiez som si spomenula na meno toho dalsieho lekara Schiller-ale neviem ci som to dobre napisala, toho si chvali kamaratka.
ten pocarovsky je taky mlady chalan a pacilo sa mi ako mi v nemocnici vysvetlil moj problem. ak si dobre pamatam bol jediny, ktory to urobil.
ja som to mala donedavna podaobne. stale v bratislave. v malalackach len na vikendy. ale gynekologa som menit nechcela. s Frusom som az nad mieru spokojna a ked sa na nho popytas ludi v malackach tak len chvalu pocujes. a k tym porodom myslim nechodi.
skoda, ze zrusili porodnicu v malackach. bolo by to lepsie, keby tu bola. takto treba ist do bratislavy-no aspon ja pojdem.

luculka
11. júl 2007

ja chodim Shilerovi.....mia asi toho si myslela ..on sa strieda s pocarovským...a som velmi spokojná 🙂

kattom
12. júl 2007

ahojte mia85 a luculka - dakujem za radu.
pre miu85 -ja som rodila v BA na Antolskej. lekara som nemala zazmluvneho, ale do poradne 4tyzdne pred porodom som chodila k MUDr. Janacovi a bola som s nim velmi spokojna.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre