Malinovo. Je tu niekto odtiaľto?
Nájdu sa tu nejaké mamičky, budúce mamičky či snažilky z Malinova? 🙂
Ahojte Malinovcanky, aj my sa uz cca o 1,5 mesiaca stahujeme do Malinova tak dufam ze najdeme mamicky na spolocne kocikovanie... 🙂
inak baby v elfe by mali zacat cvicit maminky a mozu zobrat aj deticky, malo to zacat dnes,ale pani sa vraj nenahlasilo dost mamiciek, tak mozno od buduceho, nepojdete? zhodit kilecka? 🙂
@sharmana Ahoj,tak v pondelok som bola s babami na zapise v skolke v Malinove:Tam teda bolo veeeeeela mamiciek a deticiek. Beru vsak len 24 deti.Skolka vyzera pekne aj riaditelka mi bola sympaticka. No je mi jasne že tento rok tam deti chodit nebudu kedže nesplname podmienky.
Ako si ty dopadla so Sabinkou? Vyzera to v Bratislave realnejsie?
Ahojte mamicky, nahodou som narazila na tuto temu a som milo prekvapena! Zistila, ze uz mame v dedine mini jaslicky. 😅 A to som od narodenia Malinovcanka a nevedela som o tom! 😅 Uz bolo na case! Tolko mladych rodin s detickami a v skôlke nieto miesta. Najhorsie je, ze ani v okoli nedokazu umiestnit tolko deti! Ja tiez riesim dilemu, co s malym, ked ho neprijmu od januara do skôlky. Ked som prihlasovala pred 2r dceru, tiez bol v malinovskej skôlke problem, ale teraz je to uz neunosne! 🙄
@sharmana, ahoj, statnu skôlku uz raz rozsirovali, pôvodne mala len 2 trieky 😒 , teraz ju tiez rozsiruju o jednu doobednu triedu, ale aj tak to je malo! hlasilo sa okolo 90 deti a bolo prijatych len okolo 40! a môjho maleho tiez nezobrali, hoci som ziadala aspon na pol dna od januara! ale bohuzial, i ked jedno dieta tam uz mam, nesplnala som jedno kriterium a to dieta narodene do 31.8.2010! aj tak si myslim, ze je to nespravodlive, lebo boli prijate aj deti mamiciek na rd a ja, ktora musi ist do roboty, nemam kam dat dieta a budem si musiet platit jaslicky! 😖
len tak vyskusam...chodite niektore maminky aj do toho nasho malinovskeho materskeho centra?
@zuzkag2
@sartira
MC najdete aj na fb tu:
je tam aj aktualne dianie ;)
https://www.facebook.com/pages/MALIfun-rodinné-...
Ahojte mamicky, pristahovali sme sa nedavno do Malinova. Mam dve male deti a vo volnom case rada peciem. Ak by mal niekto zaujem, tu su moje torticky: https://www.facebook.com/monika.czupekova/media...
@zuzkag2
@sartira
@bufy
Prihlaste sa aj na tomto majli a budu vas informovat o akciach MC aj majlom... ;)
rcmalinovo@gmail.com
napr. teraz najnovsie bolo dnes 21.2.:
"Stretneme sa o pol desiatej v našom rodinnom centre a urobíme si malú fašiangovú slávnosť - kým bude kysnúť cesto na šišky s detičkami si zatancujeme, a potom si budeme pochutnávať na výbornom tradičnom jedle tohto obdobia."
U nas bohuzial choroba, inak by sme uz piekli :D
Inak pokial viem byva v utorok spevacik a vo stvrtok? tancovanie. Vsetko je to robene milou nenasilnou formou - my chodievame s 1.5 a 3.5 rocnou a sme velmi spokojni 🙂 V piatok vecer byva hackovanie a strikovanie s miestnymi babkami - este som nebola - ale velmi sa chystam ;)
@bufy Jaslicky su myslim uplne inde, ale kontakt nemam.

@doory no tak fajn,ze si nestazuju na satro 🙂
@sharmana aj my sme chceli telekom,ale nie je k nam natiahnuty kabel v tejto novej casti, tak hladam ine alternativy... to pretacanie je super, my sme to mali predtym u upc
dakujem velmi pekne 🙂