icon

Malinovo. Je tu niekto odtiaľto?

sharmana
24. júl 2011

Nájdu sa tu nejaké mamičky, budúce mamičky či snažilky z Malinova? 🙂

sartira
16. jan 2013

@doory no tak fajn,ze si nestazuju na satro 🙂

@sharmana aj my sme chceli telekom,ale nie je k nam natiahnuty kabel v tejto novej casti, tak hladam ine alternativy... to pretacanie je super, my sme to mali predtym u upc

dakujem velmi pekne 🙂

innka09
20. jan 2013

Ahojte Malinovcanky, aj my sa uz cca o 1,5 mesiaca stahujeme do Malinova tak dufam ze najdeme mamicky na spolocne kocikovanie... 🙂

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sartira
12. feb 2013

@innka09 vitaj 🙂

innka09
13. feb 2013

@sharmana @sartira dakujem 🙂

sartira
13. feb 2013

inak baby v elfe by mali zacat cvicit maminky a mozu zobrat aj deticky, malo to zacat dnes,ale pani sa vraj nenahlasilo dost mamiciek, tak mozno od buduceho, nepojdete? zhodit kilecka? 🙂

innka09
18. feb 2013

@sharmana @sartira ahojte, chcem sa vas spytat ze od koho mate kablovku a internet? musime sa uz rozhodnut, len nevieme ake rozne moznosti su v malinove...

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
medinila
13. mar 2013

@sharmana Ahoj,tak v pondelok som bola s babami na zapise v skolke v Malinove:Tam teda bolo veeeeeela mamiciek a deticiek. Beru vsak len 24 deti.Skolka vyzera pekne aj riaditelka mi bola sympaticka. No je mi jasne že tento rok tam deti chodit nebudu kedže nesplname podmienky.
Ako si ty dopadla so Sabinkou? Vyzera to v Bratislave realnejsie?

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
medinila
14. mar 2013

@sharmana ešte nie,ale dufam že v sept.to už bude realita

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
medinila
14. mar 2013

@sharmana ....tak,tak aby tam neboli baby take osamotene,určite sa ozvem

zuzana43
Odpoveď bola odstránená
zuzana43
Odpoveď bola odstránená
medinila
28. mar 2013

@zuzana43 Dakujem.Dobré vediet že je nieco taketo v Malinove pre pripad potreby.

katka2209
8. apr 2013

Ahojte mamicky, nahodou som narazila na tuto temu a som milo prekvapena! Zistila, ze uz mame v dedine mini jaslicky. 😅 A to som od narodenia Malinovcanka a nevedela som o tom! 😅 Uz bolo na case! Tolko mladych rodin s detickami a v skôlke nieto miesta. Najhorsie je, ze ani v okoli nedokazu umiestnit tolko deti! Ja tiez riesim dilemu, co s malym, ked ho neprijmu od januara do skôlky. Ked som prihlasovala pred 2r dceru, tiez bol v malinovskej skôlke problem, ale teraz je to uz neunosne! 🙄

zuzana43
Odpoveď bola odstránená
sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
katka2209
4. máj 2013

@sharmana, ahoj, statnu skôlku uz raz rozsirovali, pôvodne mala len 2 trieky 😒 , teraz ju tiez rozsiruju o jednu doobednu triedu, ale aj tak to je malo! hlasilo sa okolo 90 deti a bolo prijatych len okolo 40! a môjho maleho tiez nezobrali, hoci som ziadala aspon na pol dna od januara! ale bohuzial, i ked jedno dieta tam uz mam, nesplnala som jedno kriterium a to dieta narodene do 31.8.2010! aj tak si myslim, ze je to nespravodlive, lebo boli prijate aj deti mamiciek na rd a ja, ktora musi ist do roboty, nemam kam dat dieta a budem si musiet platit jaslicky! 😖

sharmana
autor
Autor odpoveď zmazal
sartira
23. máj 2013

@medinila

@katka2209

Baby o akych minijaslickach tu hovorite?? vidim ze admin vymazal nejaky prispevok, potrebujem suuuurne, dakujem ak sa pamatate, ak to tu niekto pisal 🙂

zuzkag2
29. sep 2013

len tak vyskusam...chodite niektore maminky aj do toho nasho malinovskeho materskeho centra?

sartira
5. nov 2013

@zuzkag2 my sme chodili sem tam pred prazdninami,ale teraz neviem,ze by sa nieco dialo 😒

zuzkag2
9. nov 2013

@sartira ani ja neviem, veru, a rada by som niekam s malym chodila tu v malinove.

redotka
14. feb 2014

@zuzkag2
@sartira
MC najdete aj na fb tu:
je tam aj aktualne dianie ;)
https://www.facebook.com/pages/MALIfun-rodinné-...

rapi
18. feb 2014

Ahojte mamicky, pristahovali sme sa nedavno do Malinova. Mam dve male deti a vo volnom case rada peciem. Ak by mal niekto zaujem, tu su moje torticky: https://www.facebook.com/monika.czupekova/media...

bufy
20. feb 2014

Tie jaslicky su prosim v tom MC? Dakujem 🙂 @redotka @sartira

redotka
21. feb 2014

@zuzkag2
@sartira
@bufy
Prihlaste sa aj na tomto majli a budu vas informovat o akciach MC aj majlom... ;)

rcmalinovo@gmail.com

napr. teraz najnovsie bolo dnes 21.2.:
"Stretneme sa o pol desiatej v našom rodinnom centre a urobíme si malú fašiangovú slávnosť - kým bude kysnúť cesto na šišky s detičkami si zatancujeme, a potom si budeme pochutnávať na výbornom tradičnom jedle tohto obdobia."
U nas bohuzial choroba, inak by sme uz piekli :D

Inak pokial viem byva v utorok spevacik a vo stvrtok? tancovanie. Vsetko je to robene milou nenasilnou formou - my chodievame s 1.5 a 3.5 rocnou a sme velmi spokojni 🙂 V piatok vecer byva hackovanie a strikovanie s miestnymi babkami - este som nebola - ale velmi sa chystam ;)

@bufy Jaslicky su myslim uplne inde, ale kontakt nemam.